** שרשור אחה"צ - היום ה-43 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

EREZG07

Well-known member
נכנסתי ללייב להציץ, התפאורה והתחפושות מהממים אין מילים אבל החסר בדמויות דומיננטיות כל כך מורגש שם.
הזמנים הריקים במשימות , כשהם צריכים להמתין שעות בין דבר לדבר, הם אולי לא הכי מרתקים אבל היה להם את הקסם שלהם, שהם חווים אותם יחד,מנהלים שיחות נפש בין לבין.
ועכשיו, זה פשוט לא זה,האינטראקציות עייפות. עידן חסר לי שם .
האינטראקציות היו אותו דבר כשעידן היה שם. הוא היה יושב כל היום עם טום, הדר ואמילי, ולא הפגין שום עומק. הוא פשוט היה ממש חתיך.

nicknick

Well-known member
אם יהיה ראש בראש עידן מול אורית לבחירת הדיירים?
בוחרים באורית?
אם כל הדבר הזה ובסוף עידן לא חוזר, זה הגזלייטינג של הלייף🤭
כי אני חושבת שיש כל מיני דיירים שאולי אוהבים בגלל הרעש שהם עושים אבל לדעתי היחיד או לפחות המרכזי שנקשרו אליו ממש רגשית זה עידן.

בגדול מי שזה לא יהיה שיחזור, מן הסתם כבר נבחר מראש על ידי ההפקה . שום דבר לא יהיה אקראי...
אני לא בטוחה איך זה יתבצע, אבל הם לא ישאירו לבחירה מקרית של הדיירים , יהיה שם משהו מכוונן למטרה שידאג לתוצאה הרצויה.

בוףףברכה

Well-known member
שממון...
בא לי ..לקחת את הראש של הדינוזאור...
לחבר למצלתיים של הקוף...לחבר לגוף של המר גמיש..
את השיער של החד קרן..
עם דשא על הראש...
רגל מהבובה...הצפצפה של הברווז...
לחבר ליד את הבועות סבון...יד שנייה את ווק יטוקי..
להרכיב צעצוע חדש....

yoni564712

Well-known member
אל תדאגו עד סוף המשימה יהיה ריב בין אור לגאיה והדר מעודדת מהצד

nicknick

Well-known member
אמילי שרה יפה בעיני . אני לא בוחנת אותה בקטע מקצועי , אין לי איזה הבנה מוזיקלית מיוחדת להגדיר את איכויות הקול והמנעד שלה או איך היא לעומת אחרים .בהחלט יכול להיות שלעין ואוזן מקצועית יהיו הרבה השגות. אבל אני , כמו הרבה אנשים צורכי מוזיקה , מסתכלת הכי פשוט - מה נעים לאוזן שלי ומה לא. והקול שלה נעים לי.
וכן קצת קיוויתי שהיא תקבל הזדמנויות לשיר ולזרוח במשימות .

אבל דווקא במקומות האלה, של השירה , שאמורים להיות מקומות שהיא בטוחה ומביאה את עצמה בהם, דווקא שם היא פגיעה וחסרת ביטחון ומתקשה לזרוח.
העובדה שהיא כל הזמן שרה לבד ובחדרי חדרים ,
העובדה שהיא אכלה את עצמה על השירה במשימה עכשיו ומה אמא שלה תחשוב....
זה אולי מקום קצת יותר מסקרן אצלה, הקושי הזה עם עצמה דווקא איפה שהיא אמורה להיות "מקצוענית".

נערך לאחרונה ב:

טוויגיי

Well-known member
אמילי שרה יפה בעיני . אני לא בוחנת אותה בקטע מקצועי , אין לי איזה הבנה מוזיקלית מיוחדת להגדיר את איכויות הקול והמנעד שלה או איך היא לעומת אחרים .בהחלט יכול להיות שלעין ואוזן מקצועית יהיו הרבה השגות. אבל אני , כמו הרבה אנשים צורכי מוזיקה , מסתכלת הכי פשוט - מה נעים לאוזן שלי ומה לא. והקול שלה נעים לי.
וכן קצת קיוויתי שהיא תקבל הזדמנויות לשיר ולזרוח במשימות .

אבל דווקא במקומות האלה, של השירה , שאמורים להיות מקומות שהיא בטוחה ומביאה את עצמה בהם, דווקא שם היא פגיעה וחסרת ביטחון ומתקשה לזרוח.
העובדה שהיא כל הזמן שרה לבד ובחדרי חדרים ,
העובדה שהיא אכלה את עצמה על השירה במשימה עכשיו ומה אמא שלה תחשוב....
זה אולי מקום קצת יותר מסקרן אצלה, הקושי הזה עם עצמה דווקא איפה שהיא אמורה להיות "מקצוענית".
לדעתי היא עוד לא מצאה את ה'קול של עצמה
הפוטנציאל קיים
אבל היא עוד לא שם
אם היא תפרוץ את מחסום המשפחה אולי תצליח להתממש

כרגע בעיניי היא רק סובלת ותלושה

מצב
הנושא נעול.
למעלה