אני גם לא... ראיתי כאן הערה שקשורה אליו וזה מה שאנע חושבת.. לא יודעת אולי אני ממהרת לשפוט אבל יש בו משהו כזה פישי.. לא יודעת להסבירוואלה? תפרטי קצת
לא צפיתי יותר מדי בו
אני גם לא... ראיתי כאן הערה שקשורה אליו וזה מה שאנע חושבת.. לא יודעת אולי אני ממהרת לשפוט אבל יש בו משהו כזה פישי.. לא יודעת להסבירוואלה? תפרטי קצת
לא צפיתי יותר מדי בו
כמה הסברים:נכנסתי לערן סוויסה.. איזה השתפכויות על פרידה. אמיצה בלה בלה. נראה לי שאמיצה זה לא מי שעושה ואז היא "קורבן" היום אמיצה מי שמקבלת את עצמה ללא הזרקות. ( וגם מי שהזריקה. כל אחת/ד רשאי/ת לעשות מה שטוב לו)
אבל אני לא יכולה להבין איך מפרגנים לשחקנית הזו. היא מרתיעה אותי בכל אספקט.
אתה אח של יהב?היא פשוט חברה מאוד טובה של הקהילה הגאה, זה שמנהל לה את העמוד מהקהילה והוא חבר של כל הבכירים שם, שום דבר בביקורות לא אותנטי ואובייקטיבי.
בגלל זה יכול להיות ששתי דיירים יתנהגו אותו דבר ועל אחד יגידו בכיין ועל השני יגידו איזה מרגש.
בכללי אין צדק בתכנית הזאת, התכנית הזאת זה דוגמא לחוסר צדק והמלכת מלכים שלא מגיע להם ולעומת זאת ריסוק אופי והנמכה של אנשים שלא מגיע להם
לא אני סבא שלו, למה את/ה שואל/ת?אתה אח של יהב?
הייתי סקרנית, כי מהתכנים שאתה כותב נשמע שאתה מאוד מקורב אליולא אני סבא שלו, למה את/ה שואל/ת?
אני לא מקורב הוא היה הפייבוריט שלי כמו שלכל אחד יש ואני חושב שנעשה לו עוול והוא התפספס.הייתי סקרנית, כי מהתכנים שאתה כותב נשמע שאתה מאוד מקורב אליו
אני מת על החליפה הזאת. הפנתר הורודזה בטח הלך ככה. עידן חוזה 30 אלף שקל, 3 ימי צילומים. משהו שווה, קליל
אממה, פק"ל מכנסיים חולצה צבע מסטיק בבית האח. תוריד, ירד לך 80% מהחוזה.
יש? יש...
אני מת על החליפה הזאת. הפנתר הורודה
הוא מסריח ממאמץ.. החליפה. השוז. הכלאני מת על החליפה הזאת. הפנתר הורוד
הכי לא מתאמץ שיש.הוא מסריח ממאמץ.. החליפה. השוז. הכל
היא עשתה גומות? מה נסגר איתה?גם הפה והשיניים של אמילי לא יפים אבל מסיבה אחרת
בילדותה היו צריכים לשים לה פלטה לסגור רווחים
ופחות נפח בשפתיים גם הניתוח לגומות לא הצליח כנראה
כי כל הזמן נושכת בלחיים מבפנים
אמר שבין הגברים יוסי ונועם הם אלה שהוא הכי סומך עליהם...עידן אמר שנועם החבר הכי טוב שלו בבית?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.