** שרשור אחה"צ - היום ה-53 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

גליה 1211

Well-known member
נכנסתי לערן סוויסה.. איזה השתפכויות על פרידה. אמיצה בלה בלה. נראה לי שאמיצה זה לא מי שעושה ואז היא "קורבן" היום אמיצה מי שמקבלת את עצמה ללא הזרקות. ( וגם מי שהזריקה. כל אחת/ד רשאי/ת לעשות מה שטוב לו)
אבל אני לא יכולה להבין איך מפרגנים לשחקנית הזו. היא מרתיעה אותי בכל אספקט.

nicknick

Well-known member
נכנסתי לערן סוויסה.. איזה השתפכויות על פרידה. אמיצה בלה בלה. נראה לי שאמיצה זה לא מי שעושה ואז היא "קורבן" היום אמיצה מי שמקבלת את עצמה ללא הזרקות. ( וגם מי שהזריקה. כל אחת/ד רשאי/ת לעשות מה שטוב לו)
אבל אני לא יכולה להבין איך מפרגנים לשחקנית הזו. היא מרתיעה אותי בכל אספקט.
כמה הסברים:

1. על טעם ועל ריח,כל אחד מתחבר מנקודת מבטו והסיפור שלו והגיוני שאנשים שונים יאהבו דיירים שמציגים סגנונות אישיות שונים

2. הרבה מעמודי הבידור האלה זה תוכן ממומן... משלמים להם כדי לקדם דיירים מסויימים.

3. פרידה מקושרת לכל עולם הברנז'ה לא מן הנמנע שיש שם היכרות כלשהיא, או אנשים שמכירים אנשים וכו'

toyav

Well-known member
היא פשוט חברה מאוד טובה של הקהילה הגאה, זה שמנהל לה את העמוד מהקהילה והוא חבר של כל הבכירים שם, שום דבר בביקורות לא אותנטי ואובייקטיבי.
בגלל זה יכול להיות ששתי דיירים יתנהגו אותו דבר ועל אחד יגידו בכיין ועל השני יגידו איזה מרגש.
בכללי אין צדק בתכנית הזאת, התכנית הזאת זה דוגמא לחוסר צדק והמלכת מלכים שלא מגיע להם ולעומת זאת ריסוק אופי והנמכה של אנשים שלא מגיע להם

yalian

Well-known member
היא פשוט חברה מאוד טובה של הקהילה הגאה, זה שמנהל לה את העמוד מהקהילה והוא חבר של כל הבכירים שם, שום דבר בביקורות לא אותנטי ואובייקטיבי.
בגלל זה יכול להיות ששתי דיירים יתנהגו אותו דבר ועל אחד יגידו בכיין ועל השני יגידו איזה מרגש.
בכללי אין צדק בתכנית הזאת, התכנית הזאת זה דוגמא לחוסר צדק והמלכת מלכים שלא מגיע להם ולעומת זאת ריסוק אופי והנמכה של אנשים שלא מגיע להם
אתה אח של יהב?

toyav

Well-known member
הייתי סקרנית, כי מהתכנים שאתה כותב נשמע שאתה מאוד מקורב אליו ;)
אני לא מקורב הוא היה הפייבוריט שלי כמו שלכל אחד יש ואני חושב שנעשה לו עוול והוא התפספס.
ובמה שכתבתי לא חושב שדווקא זה קשור רק ליהב כתבתי עובדות.
ככה התכנית הזאת עובדת מה לעשות.

המלאך האדום10

Well-known member
גם הפה והשיניים של אמילי לא יפים אבל מסיבה אחרת
בילדותה היו צריכים לשים לה פלטה לסגור רווחים
ופחות נפח בשפתיים גם הניתוח לגומות לא הצליח כנראה
כי כל הזמן נושכת בלחיים מבפנים

גליה 1211

Well-known member
גם הפה והשיניים של אמילי לא יפים אבל מסיבה אחרת
בילדותה היו צריכים לשים לה פלטה לסגור רווחים
ופחות נפח בשפתיים גם הניתוח לגומות לא הצליח כנראה
כי כל הזמן נושכת בלחיים מבפנים​
היא עשתה גומות? מה נסגר איתה?
היא גסה בפנים... יש לה אף גדול והשפתיים נופחו אובר.

המלאך האדום10

Well-known member
צבא אמת הידרדרו בבחירה שלהם בעונות האחרונות
אפילו שלא טעמי הייתי מבינה שהיו מצביעים לעידן
או יוסי ואפילו חיים. אבל אור לא בחירה משהו

מצב
הנושא נעול.
למעלה