הוא לא העמיד אותה להדחה?אל תגידו לי שהוא הולך לייצר משולש רומנטי ביום שבת על עידן שילה אמילי
הוא לא העמיד אותה להדחה?אל תגידו לי שהוא הולך לייצר משולש רומנטי ביום שבת על עידן שילה אמילי
כן הוא העמיד אותה להדחה, ודרך אגב שילה מצליח לחנך את אמילי בדרך קלילה, לא מתנשא. האמת עובר ביניהם חשמל, לפחות מצד שלו ממשהוא לא העמיד אותה להדחה?
שילה טוען שהוא לא פלרטטן, אבל כאשר אמילי מבקשת ספר לי משהו מהו מספר? " היום שכחתי מצלמות וכמעט יצאתי ערום ממקלחת" . אמילי בתגובה "אמא אמא אמא .."שילה נותן עבודה
לא יעזורהלוואי שאמילי וזה עם השם שאני שונאת יפצחו ברומן
עידן יוכל לנשום לרווחה סופסוף ולנו יהיה שקט מהפקאצה
נכון. עידן ממש לא מספק את הסחורה.עוז מאוכזב מעידן. הוא יצר בשבילו גלגל הצלה וקיבל את אותה גברת באותה אדרת. הוא מאכזב ברמות ולא מספק את הסחורה המינמלית.
עידן לא חייב לספק שום סחורה לעורך הכושלעוז מאוכזב מעידן. הוא יצר בשבילו גלגל הצלה וקיבל את אותה גברת באותה אדרת. הוא מאכזב ברמות ולא מספק את הסחורה המינמלית.
לא מבינה את הקטע של הדיירים להכניס אבקת מרק עוף לכל מאכל
אף אחד שם לא יודע שזה לא בריא ?
אני כבר שנים לא משתמשת במרק עוף.לא מבינה את הקטע של הדיירים להכניס אבקת מרק עוף לכל מאכל
אף אחד שם לא יודע שזה לא בריא ?
את מתכוונת, שאת לא משתמשת באבקה של מרקוף.אני כבר שנים לא משתמשת במרק עוף.
מי שיודע לבשל לא צריך מרק עוף
שעות של עינב זה באמת העונש האולטימטיביבגלל הצועקים מענישים אותנו לראות את המטבח…
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.