Rodrik Harlaw
Well-known member
מה שנכון נכוןמתנשאים הם אנשים טובים יותר
ההתנשאות מייצרת אצלם חמלה לשאר
מה שנכון נכוןמתנשאים הם אנשים טובים יותר
It is a love based of giving and receiving as well as having and sharing.מה שנכון נכון
ההתנשאות מייצרת אצלם חמלה לשאר
טוב עברו עשרים שנה.. אולי זה הזמן לצפייה חוזרת בחבריםIt is a love based of giving and receiving as well as having and sharing.
And the love that they give and have is shared and received.
And through this having and giving and sharing and receiving,
we too can share and love and have... and receive.
עשרים שנה וזיהית??? שאפוווו (שאפוש)טוב עברו עשרים שנה.. אולי זה הזמן לצפייה חוזרת בחברים
הבאת כבר כמה רפרנסים שלהם, אז היה לי קצה חוט.. ומשם גיגלתי כדי לוודאעשרים שנה וזיהית??? שאפוווו (שאפוש)
"שאפישתונה" זה פישתוניישןהבאת כבר כמה רפרנסים שלהם, אז היה לי קצה חוט.. ומשם גיגלתי כדי לוודא
(שאפישתונה)
לא חייב הארד טו גט ומשחקיםלא יאומן איך הכניסה של D.J חשפה אותנו לפרידה הרבה פחות מגניבה ונהדרת.
הוא מקסים אך ילדותי בכל הנוגע לנשים. הוא לא בענין שלה ולא בא לו עליה נראה שזה כפוי עבורו והיא לוחצת ולוחצת. תמיד צריך להיות קצת hard to get והיא ההיפך
פרידה חרמניתלא יאומן איך הכניסה של D.J חשפה אותנו לפרידה הרבה פחות מגניבה ונהדרת.
הוא מקסים אך ילדותי בכל הנוגע לנשים. הוא לא בענין שלה ולא בא לו עליה נראה שזה כפוי עבורו והיא לוחצת ולוחצת. תמיד צריך להיות קצת hard to get והיא ההיפך
כמו חברה שלה מהעונה הקודמת.פרידה חרמנית
בכל מדינה אחרת הם כבר היו נכנסים למקלחת לקצת כיף הדדי ונרגעיםפרידה חרמנית
אני מאוד חיבבתי את פרידה לפני כניסה של די ג'. ראיתי בה משהו אוטנטי ומיוחדלא יאומן איך הכניסה של D.J חשפה אותנו לפרידה הרבה פחות מגניבה ונהדרת.
והוא גם לא מובן לילא יאומן איך הכניסה של D.J חשפה אותנו לפרידה הרבה פחות מגניבה ונהדרת.
הוא לא משחרר אותה כי הוא כלום בלעדיה.והוא גם לא מובן לי
לא מבינה למה הוא לא משחרר אותה לדרכה
התעצבן עליה שהיא ישבה רחוק ממנו בפיצה וכשהיא מתקרבת הוא נראה סובל.
לא מצליחה לפענח אותו.
הגיוניהוא לא משחרר אותה כי הוא כלום בלעדיה.
הוא גנוב על פרידה בסוטולוהוא גם לא מובן לי
לא מבינה למה הוא לא משחרר אותה לדרכה
התעצבן עליה שהיא ישבה רחוק ממנו בפיצה וכשהיא מתקרבת הוא נראה סובל.
לא מצליחה לפענח אותו.
כשמיכל תעלה במדרגות הדר תרקוד כמו אורית והבת שלהמיכל רוצה לעבור מיטה.
טעות.
היא המודחת הבאה.
את בכוח רוצה שסוויסה יעלה פוסט שעושים להם מסיבה בזמן מלחמה?מעניין אם תהיה להם איזשהיא מסיבה השנה...
האווירה רגישה כל שבוע מחדש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.