בוףףברכה
Well-known member
הביאו את ..."עופרה"... +7 בירות....את בכוח רוצה שסוויסה יעלה פוסט שעושים להם מסיבה בזמן מלחמה?
הכי קרוב למסיבה שעשו...
הביאו את ..."עופרה"... +7 בירות....את בכוח רוצה שסוויסה יעלה פוסט שעושים להם מסיבה בזמן מלחמה?
אני מוכן לספוג...אם עידן ינצח, זה יהיה ביזיון.
צ'וקי וצ'וקה...
"סירים באפלה"...ארוחת הצהריים התחילה באופן רשמי בשעה 16:25
השעה 18:32 נועם עדיין אוכל
הוא(עידן) גם...מתחיל להשאיר לו חלק... מהאוכל...נראה לי שחיפשתי את הברומאנס של עידן במקומות רחוקים מדי, כשלמעשה זה כבר קורה עם נועם.
אני מוכנה להכיל את התקשורת שלהם זה כל עוד נועם מצמצם בדיבורים .
חחח נכון , באמת חשבתי על זה.. שבסיום כל ארוחה הוא מביא לו את השאריות שלו.הוא(עידן) גם...מתחיל להשאיר לו חלק... מהאוכל...
שמתי לב כבר כמה פעמים...
נכון... גמני חשבתי על זה...חחח נכון , באמת חשבתי על זה.. שבסיום כל ארוחה הוא מביא לו את השאריות שלו.
אפילו נדמה לי שהוא בכוונה אוכל קצת פחות כדי שנועם לא יהיה רעב.... חמוד
וגם ככה הוא כל כך רזה עידן...נכון... גמני חשבתי על זה...
שאולי הוא אוכל פחות בכדי להשאיר לנועם ...
נראה ככה... כי לאחרונה... עידן לא מסיים את הצלחת ...
ואז עוד משהו בשביל עידןמקסימום עוד חודש וחצי הם בחוץ הולכים למסעדה ומזמינים את כל התפריט.
עידן אמר מתישהו שהוא לא אוכל הרבהחחח נכון , באמת חשבתי על זה.. שבסיום כל ארוחה הוא מביא לו את השאריות שלו.
אפילו נדמה לי שהוא בכוונה אוכל קצת פחות כדי שנועם לא יהיה רעב.... חמוד
הברומאנס האמיתינראה לי שחיפשתי את הברומאנס של עידן במקומות רחוקים מדי, כשלמעשה זה כבר קורה עם נועם.
וגם עם אור סוג של-נראה לי שחיפשתי את הברומאנס של עידן במקומות רחוקים מדי, כשלמעשה זה כבר קורה עם נועם.
מה היה השיר?וגם עם אור סוג של-
ע"ע שיר הבוקר היום
"לכל אחד יש"מה היה השיר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.