** שרשור אחה"צ - היום ה-68 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

sashalola

Well-known member
אני גם אגיד עוד משהו לגבי הבועה שבה חיים נמצא...
הרי יש קונצנזוס שלא עושים סקס בבית האח כי זה לא מתקבל טוב אצל הקהל הישראלי, נכון?
אז זאת נקודה שחיים מאוד מבסוט עליה.
אין לאף אחד בבית האח את היתרון הזה עליו.
לכולם ''אסור'' סקס בבית האח,
לא רק לו.
אף אחד לא יעשה סקס בבית האח, לא רק הוא לא יעשה.
אני בטוחה שזה הסעיף הראשי שקוסם לו,
הרבה לפני כל מה שמניתי למעלה.
הכישלון הכי גדול של עוז
שלא הצליח להביא מישהי לחיים,
לפני חודש חיים אמר שהבחורה שהוא רוצה
צריכה להיראות טוב
להיות סופר אינטליגנטית.
ועוז לא הביא לו אחת.
מה חיים מראה חדש מעולמו?

svtar25

Well-known member
הכישלון הכי גדול של עוז
שלא הצליח להביא מישהי לחיים,
לפני חודש חיים אמר שהבחורה שהוא רוצה
צריכה להיראות טוב
להיות סופר אינטליגנטית.
ועוז לא הביא לו אחת.
מה חיים מראה חדש מעולמו?​
נו זאת משימה לטום קרוז

nicknick

Well-known member
מה שלומכם? קרה משהו נחמד היום בלייב?
כי ממעבר על ההודעות של היום אני מתקשה להבין למה אנחנו צופים בתוכנית הזאת, נראה שכולנו בסבל עז😆

Christina 1001

Well-known member
כשהוא סיפר את זה, זה לא היה נשמע שהוא לא מאמין

אור לא טיפש, ובשלב הזה כל הדיירים כבר מבינים את היחסי כוחות פחות או יותר

לכן אני חושבת שזה מיותר.
מיותר כן. אכזרי? ממש לא.

להרים את היד גבוה ולנפנף לחיים משהו טעים מעל הראש ולראות אותו קופץ ומנסה נואשות לתפוס - זה אכזרי.
להכריח אותו לשבת ולצפות באביב ומלאני מתנים אהבים זה אכזרי.
להניח כוס נס וצלחת עוגיות על השרפרף שלו זה אכזרי.
להכריח אותו להאזין לשיר של אמילי זה אכזרי.
להתקשר לגרגמל ולדווח עליו, זה אכזרי.

אור לא אכזרי לחיים, אור פשוט מתחזק חרא של אופי באופן כללי אבל אני מאמינה בלב שלם שבדרכו המעוותת הוא באמת אוהב את חיים ורוצה בטובתו.

פאף פה

Well-known member
מיותר כן. אכזרי? ממש לא.

להרים את היד גבוה ולנפנף לחיים משהו טעים מעל הראש ולראות אותו קופץ ומנסה נואשות לתפוס - זה אכזרי.
להכריח אותו לשבת ולצפות באביב ומלאני מתנים אהבים זה אכזרי.
להניח כוס נס וצלחת עוגיות על השרפרף שלו זה אכזרי.
להכריח אותו להאזין לשיר של אמילי זה אכזרי.
להתקשר לגרגמל ולדווח עליו, זה אכזרי.

אור לא אכזרי לחיים, אור פשוט מתחזק חרא של אופי באופן כללי אבל אני מאמינה בלב שלם שבדרכו המעוותת הוא באמת אוהב את חיים ורוצה בטובתו.
אין לי ספק בכלל שאור אוהב את חיים

ziniozi

Well-known member
לי יש קצת ספק.
זה תלוי בהגדרה מה היא אהבה.
אור רואה בחיים רכוש שלו. ומכאן דואג לשמר אותו
דווקא דני אוהב את חיים באמת ובתמים.
הוא מאוד רגיש אליו. מאוד חמים ומגונן.
לדעתי אור נטו התקרב לחיים כי ידע שזה יצטלם טוב להיות נחמד לגמד.
גועל נפש.

nicknick

Well-known member
באתי לשאול אם יש רגעים נחמדים של עידן מהיום לחזור אליהם, אבל עזבו על מי אני עובדת, המצלמה כבר לא מצליחה לזהות אותו.

yalian

Well-known member
באתי לשאול אם יש רגעים נחמדים של עידן מהיום לחזור אליהם, אבל עזבו על מי אני עובדת, המצלמה כבר לא מצליחה לזהות אותו.
12:35 שיחה של כמה דקות עם אמילי
יש מצב שאולי במקרה במידה מסויימת של סבירות זה עשוי ליפול בקטגוריה של נחמד לחובבת הז'אנר ;)

ziniozi

Well-known member
אור, חיים ודני סיפקו לנו הצצה נדירה למערכת יחסים בין חבורת בריונים טיפוסית.
אור האלפא, דני הנגרר וחיים זה שמונע מרוע אבל אפשר להתבריין עליו לעת מצוא.
מרתק.

8LIBI8

Well-known member
אור, חיים ודני סיפקו לנו הצצה נדירה למערכת יחסים בין חבורת בריונים טיפוסית.
אור האלפא, דני הנגרר וחיים זה שמונע מרוע אבל אפשר להתבריין עליו לעת מצוא.
מרתק.
נדיר זה לא...זה כל כך נפוץ שזה קלאסי

8LIBI8

Well-known member
שעת וידוי: מאז שהעונה התחילה אני זזה מאחד לשני ואין לי התמקדות עמוקה באף אחד כי אני מגלה שאף אחד לא באמת ראוי ולא ממש רואה אותו זוכה, כולם מאכזבים באיזשהו שלב אז אין לי את ה"אחד". היו לי כבר עונות כאלה בלי "אחד" כמו בעונת שפרה, תקווה, אביחי, טל גלבוע...אפשר להגיד שאפילו רובן אבל כן היה לפחות מישהו מצחיק ומעניין לעקוב אחריו גם בלי יותר מדי ציפיות.
יש אנשים שאני מחבבת כמו עינב, פרידה, דיג'יי, חיים כשהוא במצב רוח טוב, אפילו לאור יש רגעים שאני מסכימה עם ההגיון המאזניימי שלו בחוסר קטנוניות בבית, מלאני שחשבתי כראויה לזכיה בתחילה אבל מתגלה לפעמים כשיפוטית ויהירה אז ירד לי.
על שילה נדלקתי מהכניסה, הרגשתי שיש בו משהו מיוחד ואחרי שבועיים והפרק של אתמול החלטתי שהוא הכי מתאים לזכיה......לא שזה יעזור לו :LOL::LOL: רק מקווה שיצטרפו עוד ואולי יקרה נס. בינתיים הוא מוצא חן בעיניי יותר ויותר ומקווה שימשיך כך ❤️❤️❤️

katy2022

Well-known member
שעת וידוי: מאז שהעונה התחילה אני זזה מאחד לשני ואין לי התמקדות עמוקה באף אחד כי אני מגלה שאף אחד לא באמת ראוי ולא ממש רואה אותו זוכה, כולם מאכזבים באיזשהו שלב אז אין לי את ה"אחד". היו לי כבר עונות כאלה בלי "אחד" כמו בעונת שפרה, תקווה, אביחי, טל גלבוע...אפשר להגיד שאפילו רובן אבל כן היה לפחות מישהו מצחיק ומעניין לעקוב אחריו גם בלי יותר מדי ציפיות.
יש אנשים שאני מחבבת כמו עינב, פרידה, דיג'יי, חיים כשהוא במצב רוח טוב, אפילו לאור יש רגעים שאני מסכימה עם ההגיון המאזניימי שלו בחוסר קטנוניות בבית, מלאני שחשבתי כראויה לזכיה בתחילה אבל מתגלה לפעמים כשיפוטית ויהירה אז ירד לי.
על שילה נדלקתי מהכניסה, הרגשתי שיש בו משהו מיוחד ואחרי שבועיים והפרק של אתמול החלטתי שהוא הכי מתאים לזכיה......לא שזה יעזור לו :LOL::LOL: רק מקווה שיצטרפו עוד ואולי יקרה נס. בינתיים הוא מוצא חן בעיניי יותר ויותר ומקווה שימשיך כך ❤️❤️❤️
אני מתאהבת בשילה בכל בוקר מחדש שהוא מקרצף את המטבח ומכין ערימה מדוגמת של מגבות בחדר רחצה...גבר לחיים :love:

nicknick

Well-known member
אני מתאהבת בשילה בכל בוקר מחדש שהוא מקרצף את המטבח ומכין ערימה מדוגמת של מגבות בחדר רחצה...גבר לחיים :love:
בנקיונות הוא יסודי, אין מה להגיד😆
למרות שלי נורא קשה עם אובססיביים לנקיון , אי אפשר לנשום ולהתנהל בנחת.

אהבתי בזמנו, בעונה שזהבה זכתה, תום היה קם מוקדם בבקרים לכושר ואחר כך תמיד היה מסדר את הבאלגן שנשאר במטבח מהלילה, מחזיר כלים למקום... מחזה מרנין זה היה 😊

מצב
הנושא נעול.
למעלה