** שרשור אחה"צ - היום ה-72 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

mikimichaelmil11

Well-known member
לאור יש מלא אהדה ברשתות.. לצד מלא שנאה.
טייפקאסט טיפוסי למקום 2.
מי שישב ב2 האחרונים זה אור וכנראה שמי שישב לידו יהיה או פרידה או עידן או נועם או יוסי.
אבלללל יש לו גם קטעים שהוא מתנהג כמו זוכי עבר לשעבר כמו קותי\אורן חזן שגם עליהם היה מחלוקת
בגלל זה אני אומר יש מצב שאור יקח מקום 1 וזה סיכוי גבוה..
גם ממש תלוי איך יתנהלו ההצבעות. יש מצב שיחזירו אותם רגיל בלי השיטה שהייתה בגמר הקודם.
ובוא נוסיף את זה לעלילה שעוז בונה לבנות לו כ"אדם הטוב" שתוסיף לו מלא מצביעים
פלוס המצביעים של אורית+לירון+דני+חיים ומיכל איציק ודיג'יי שגם יצביעו לו.
תוסיפו את חלק ממצביעי אמילי שגם יצביעו לו ככל הנראה כי אמילי אוהבת את אור.

sashalola

Well-known member
לאור יש מלא אהדה ברשתות.. לצד מלא שנאה.
טייפקאסט טיפוסי למקום 2.
מי שישב ב2 האחרונים זה אור וכנראה שמי שישב לידו יהיה או פרידה או עידן או נועם או יוסי.
אבלללל יש לו גם קטעים שהוא מתנהג כמו זוכי עבר לשעבר כמו קותי\אורן חזן שגם עליהם היה מחלוקת
בגלל זה אני אומר יש מצב שאור יקח מקום 1 וזה סיכוי גבוה..
גם ממש תלוי איך יתנהלו ההצבעות. יש מצב שיחזירו אותם רגיל בלי השיטה שהייתה בגמר הקודם.
ובוא נוסיף את זה לעלילה שעוז בונה לבנות לו כ"אדם הטוב" שתוסיף לו מלא מצביעים
פלוס המצביעים של אורית+לירון+דני+חיים ומיכל איציק ודיג'יי שגם יצביעו לו.
תוסיפו את חלק ממצביעי אמילי שגם יצביעו לו ככל הנראה כי אמילי אוהבת את אור.
אור יקח מקום ראשון רק אם עידן יצא מהבית לפני עשרת הראשונים.
עידן עדיין מץאים לאווירת המלחמה שבה אנו נמצאים
לוחם גיבור מנצח
זה יספק יותר את הקהל

8LIBI8

Well-known member
הכל יכול להיות העונה
זזה מאחד לשני
אין מישהו שמקסים באופן סוחף
יש לי תקוות מסוימות שאני משקיטה משילה שכרגע בעיקר מנמיך פרופיל ומתצפת עד שיקבל יותר ביטחון גם מהישארות בהמשך. אנשים בבית, מלבד הדר, אמילי ועינב, בעיקר מנומסים מזויפים אליו, לא מתעניינים, לא תופסים לשיחה, אפילו פרידה לא משירה מבט...למה לטרוח אם אוטוטו יעוף מבחינתם.
לא סובלת אסטרטגיות ואפילו טליה חלתה בזה כשהצביעה נגד רוקנשטיין שהיה בעדה לפני וגם אחרי - מהרגעים הפחות טובים שלה.
לא רואה את אור מנצח ואת נצחון קותי אני באמת לא מבינה עד היום. היה צבוע, רכלן, כל היום במיטה ומתבכיין עם רגשי נחיתות. פה ושם היו לו רגעים מצחיקים וזהו. לדעתי לבחור באור זה לחזור אחורה בזמן , כאילו לא עברנו את ה-7.10

mikimichaelmil11

Well-known member
הכל יכול להיות העונה
זזה מאחד לשני
אין מישהו שמקסים באופן סוחף
יש לי תקוות מסוימות שאני משקיטה משילה שכרגע בעיקר מנמיך פרופיל ומתצפת עד שיקבל יותר ביטחון גם מהישארות בהמשך. אנשים בבית, מלבד הדר, אמילי ועינב, בעיקר מנומסים מזויפים אליו, לא מתעניינים, לא תופסים לשיחה, אפילו פרידה לא משירה מבט...למה לטרוח אם אוטוטו יעוף מבחינתם.
לא סובלת אסטרטגיות ואפילו טליה חלתה בזה כשהצביעה נגד רוקנשטיין שהיה בעדה לפני וגם אחרי - מהרגעים הפחות טובים שלה.
לא רואה את אור מנצח ואת נצחון קותי אני באמת לא מבינה עד היום. היה צבוע, רכלן, כל היום במיטה ומתבכיין עם רגשי נחיתות. פה ושם היו לו רגעים מצחיקים וזהו. לדעתי לבחור באור זה לחזור אחורה בזמן , כאילו לא עברנו את ה-7.10
יש סיכוי גבוה ולדעתי בסוף אור ינצח.. יש לו עוד 30 יום שיבנו לו עלילה.. עכשיו זה מתחיל.
ובינינו אם הדר יושבת מול אור ברור שאני מעדיף את אור

mikimichaelmil11

Well-known member
אור מועדף עלי רק אם יישב עם עידן בסוף
גם סיכוי גבוה שעידן יישב מולו ועידן יעשה מעתוק. אבל לדעתי יהיה קרב צמוד ואור ינצח עדיין מול הדר או עידן. זה ממש תלוי מי ישימו מולו ואיך ההצבעות ומה העלילה שתהיה כי יש עוד חודש שלם. אבל אור כן בדרך לניצחון. בתכלס- מגיע לו יותר מקותי או אורן חזן ואפילו ישראל או ג'קי

8LIBI8

Well-known member
גם סיכוי גבוה שעידן יישב מולו ועידן יעשה מעתוק. אבל לדעתי יהיה קרב צמוד ואור ינצח עדיין מול הדר או עידן. זה ממש תלוי מי ישימו מולו ואיך ההצבעות ומה העלילה שתהיה כי יש עוד חודש שלם. אבל אור כן בדרך לניצחון. בתכלס- מגיע לו יותר מקותי או אורן חזן ואפילו ישראל או ג'קי
לטעמי לא מגיע לו כמו שלא הגיע לישראל ולא לקותי.
מסכימה לצערי עם עידן שיעשה מחטף ואור (=בר) יהיה שני קלאסי

צופה15

Well-known member
את העונה של קותי לא ראיתי אבל ישראל היה הזוכה המושלם מבחינתי, הכל מהכל.
אם עידן זוכה, זאת שוב זכיה מושלמת מבחינתי.

tortt

Well-known member
יש סיכוי גבוה ולדעתי בסוף אור ינצח.. יש לו עוד 30 יום שיבנו לו עלילה.. עכשיו זה מתחיל.
ובינינו אם הדר יושבת מול אור ברור שאני מעדיף את אור
אור עדיף ממגוון סיבות
והעקרית היא שאת אור קיבלנו בעריכה בדיוק כמו שהוא.
עם הרגעים המשעשעים והרגעים המוגזמים
אפילו את הנטייה שלו להתאבסס עוז לא הסתיר.
אז אפשר לאהוב ואפשר פחות.. אבל זה האדם.

הדר לעומתו.. מבחינתי היא בטופ 5 בהיסטוריה של הדיירים שקיבלנו עריכה הכי מנותקת מהמציאות.
הלבנה שלא מביישת את מפעל סנו ז'וואל.

Christina 1001

Well-known member
אור עדיף ממגוון סיבות

הדר לעומתו.. מבחינתי היא בטופ 5 בהיסטוריה של הדיירים שקיבלנו עריכה הכי מנותקת מהמציאות.
ממי, התלחלחתי מעט |לב אדום|

wellcome2

Well-known member
אור עדיף ממגוון סיבות

זו אשמת העורכים

מצב
הנושא נעול.
למעלה