הוא גם יעשה לה שיעור בחינוך מיני, מיד אחרי.עידן אמר שהוא ילמד את אמלי לרכב על אפניים כשיצאו מהבית
ידעתי, עמוק בליבי, שתמצאי בדיחה מינית בנושאהוא גם יעשה לה שיעור בחינוך מיני, מיד אחרי.
בעע.
ניקוש את כבר מכירה אותיידעתי, עמוק בליבי, שתמצאי בדיחה מינית בנושא
אם כבר היא תעשה לו נראה ליהוא גם יעשה לה שיעור בחינוך מיני, מיד אחרי.
בעע.
הוא יחבר גלגלים לגוף...עידן אמר שהוא ילמד את אמלי לרכב על אפניים כשיצאו מהבית
שילמד אותה דרך ארץ דבר שלא לימדו אותה בבית כנראהעידן אמר שהוא ילמד את אמלי לרכב על אפניים כשיצאו מהבית
שיקנה לה תלת אופן, כזה של ילדים. זה יהיה יותר פשוט...עידן אמר שהוא ילמד את אמלי לרכב על אפניים כשיצאו מהבית
אני מסכימה, העונה הזו הרבה יותר "רכה", אין מישהו שהוא ממש נורא בעיניי, בכולם אני מוצאת גם צדדים טובים, וזה סבבה לי במיוחד לנוכח המצב במדינה. גם הריבים העונה לא קיצוניים מידי וזה טוב.אנשים ממש שונאים את הליהוק העונה אבל אני מרוצה ( באופן יחסי, כן?) לא יכולתי לסבול את הליהוקים של הנשים הערסיות האלימות האלה כמו דיאן ובר כהן ושי של שניר ודומותיהן ( שתי הערסיות עפו יחסית מהר ואני מקווה שעוז יבין ויפנים) גם הבנים האגרסיביים נורא היו לי פשוט עינוי. העונה מלבד אור הבנים לא תוקפניים וללא מנטליות ערסית בכלל ואני אוהבת את זה, זה נעים שיש גם גברים עדינים ורגישים.
את טליה לא יכולתי לשאת, צדקנית ויומרנית וסאחית בלטה וכבדה רצח ובלי חוש הומור. ושחף בכלל אחד הגברים הדוחים שראיתי בחיי- תולעת, ואף אחד מהם לא יפה בעיני.
העונה יש נשים אינטיליגנטיות גם הדר, גם עינב, גם אמילי, גם מלני הסייקו וגם פרידה הן נשים חכמות, הן לא בורות מהסוג שמתגאה בבורות שלהן כמו שראינו בעבר וגם אצל אורית, הן כולן נשים עם ידע עולם, השכלה ואינט' רגשית, יש להן מה להציע מלבד קללות ובישול וחזה ושפתיים והן באופן הצהרתי מבקשות להיות טובות לעולם, תורמות, מובילות, מצליחות.
ברור שתמיד אפשר לשפר ליהוקים ואני חושבת שחייבים להעלות את הגיל כי אנשים צעירים מאוד יכולים להיות מפותחים עד גבול מסויים, בסוף יש להם נסיון חיים דל ומעט להציע. אז יותר בני ובנות 30 פלוס, יותר אנשים עם עולם תוכן עשיר אמיתי ולא יומרני ( אהם, בן אדם אני מדברת עלייך- שם מוזר ושמאלנות זאת לא אישיות).
זה בדיוק מה שאני חושבת למעט על פרידה שהיא דמות טלוויזיונית מעולה אגב בטרשיותה.אנשים ממש שונאים את הליהוק העונה אבל אני מרוצה ( באופן יחסי, כן?) לא יכולתי לסבול את הליהוקים של הנשים הערסיות האלימות האלה כמו דיאן ובר כהן ושי של שניר ודומותיהן ( שתי הערסיות עפו יחסית מהר ואני מקווה שעוז יבין ויפנים) גם הבנים האגרסיביים נורא היו לי פשוט עינוי. העונה מלבד אור הבנים לא תוקפניים וללא מנטליות ערסית בכלל ואני אוהבת את זה, זה נעים שיש גם גברים עדינים ורגישים.
את טליה לא יכולתי לשאת, צדקנית ויומרנית וסאחית בלטה וכבדה רצח ובלי חוש הומור. ושחף בכלל אחד הגברים הדוחים שראיתי בחיי- תולעת, ואף אחד מהם לא יפה בעיני.
העונה יש נשים אינטיליגנטיות גם הדר, גם עינב, גם אמילי, גם מלני הסייקו וגם פרידה הן נשים חכמות, הן לא בורות מהסוג שמתגאה בבורות שלהן כמו שראינו בעבר וגם אצל אורית, הן כולן נשים עם ידע עולם, השכלה ואינט' רגשית, יש להן מה להציע מלבד קללות ובישול וחזה ושפתיים והן באופן הצהרתי מבקשות להיות טובות לעולם, תורמות, מובילות, מצליחות.
ברור שתמיד אפשר לשפר ליהוקים ואני חושבת שחייבים להעלות את הגיל כי אנשים צעירים מאוד יכולים להיות מפותחים עד גבול מסויים, בסוף יש להם נסיון חיים דל ומעט להציע. אז יותר בני ובנות 30 פלוס, יותר אנשים עם עולם תוכן עשיר אמיתי ולא יומרני ( אהם, בן אדם אני מדברת עלייך- שם מוזר ושמאלנות זאת לא אישיות).
חח עידן אמר שהקציצות היו וואואיך יצאו הקציצות...?...
כבר אכלו?...
מתי היא נכנסת לבקר בבית האח יהיה שמחסטלה יכולה להרגע, עידן אמר שהוא מאוד שלם עם הקשר שלו ושל אמילי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.