** שרשור אחה"צ - היום ה-72 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ל א ר ה 1

Well-known member
אנשים ממש שונאים את הליהוק העונה אבל אני מרוצה ( באופן יחסי, כן?) לא יכולתי לסבול את הליהוקים של הנשים הערסיות האלימות האלה כמו דיאן ובר כהן ושי של שניר ודומותיהן ( שתי הערסיות עפו יחסית מהר ואני מקווה שעוז יבין ויפנים) גם הבנים האגרסיביים נורא היו לי פשוט עינוי. העונה מלבד אור הבנים לא תוקפניים וללא מנטליות ערסית בכלל ואני אוהבת את זה, זה נעים שיש גם גברים עדינים ורגישים.
את טליה לא יכולתי לשאת, צדקנית ויומרנית וסאחית בלטה וכבדה רצח ובלי חוש הומור. ושחף בכלל אחד הגברים הדוחים שראיתי בחיי- תולעת, ואף אחד מהם לא יפה בעיני.
העונה יש נשים אינטיליגנטיות גם הדר, גם עינב, גם אמילי, גם מלני הסייקו וגם פרידה הן נשים חכמות, הן לא בורות מהסוג שמתגאה בבורות שלהן כמו שראינו בעבר וגם אצל אורית, הן כולן נשים עם ידע עולם, השכלה ואינט' רגשית, יש להן מה להציע מלבד קללות ובישול וחזה ושפתיים והן באופן הצהרתי מבקשות להיות טובות לעולם, תורמות, מובילות, מצליחות.
ברור שתמיד אפשר לשפר ליהוקים ואני חושבת שחייבים להעלות את הגיל כי אנשים צעירים מאוד יכולים להיות מפותחים עד גבול מסויים, בסוף יש להם נסיון חיים דל ומעט להציע. אז יותר בני ובנות 30 פלוס, יותר אנשים עם עולם תוכן עשיר אמיתי ולא יומרני ( אהם, בן אדם אני מדברת עלייך- שם מוזר ושמאלנות זאת לא אישיות).

Iakar

Well-known member
אנשים ממש שונאים את הליהוק העונה אבל אני מרוצה ( באופן יחסי, כן?) לא יכולתי לסבול את הליהוקים של הנשים הערסיות האלימות האלה כמו דיאן ובר כהן ושי של שניר ודומותיהן ( שתי הערסיות עפו יחסית מהר ואני מקווה שעוז יבין ויפנים) גם הבנים האגרסיביים נורא היו לי פשוט עינוי. העונה מלבד אור הבנים לא תוקפניים וללא מנטליות ערסית בכלל ואני אוהבת את זה, זה נעים שיש גם גברים עדינים ורגישים.
את טליה לא יכולתי לשאת, צדקנית ויומרנית וסאחית בלטה וכבדה רצח ובלי חוש הומור. ושחף בכלל אחד הגברים הדוחים שראיתי בחיי- תולעת, ואף אחד מהם לא יפה בעיני.
העונה יש נשים אינטיליגנטיות גם הדר, גם עינב, גם אמילי, גם מלני הסייקו וגם פרידה הן נשים חכמות, הן לא בורות מהסוג שמתגאה בבורות שלהן כמו שראינו בעבר וגם אצל אורית, הן כולן נשים עם ידע עולם, השכלה ואינט' רגשית, יש להן מה להציע מלבד קללות ובישול וחזה ושפתיים והן באופן הצהרתי מבקשות להיות טובות לעולם, תורמות, מובילות, מצליחות.
ברור שתמיד אפשר לשפר ליהוקים ואני חושבת שחייבים להעלות את הגיל כי אנשים צעירים מאוד יכולים להיות מפותחים עד גבול מסויים, בסוף יש להם נסיון חיים דל ומעט להציע. אז יותר בני ובנות 30 פלוס, יותר אנשים עם עולם תוכן עשיר אמיתי ולא יומרני ( אהם, בן אדם אני מדברת עלייך- שם מוזר ושמאלנות זאת לא אישיות).
אני מסכימה, העונה הזו הרבה יותר "רכה", אין מישהו שהוא ממש נורא בעיניי, בכולם אני מוצאת גם צדדים טובים, וזה סבבה לי במיוחד לנוכח המצב במדינה. גם הריבים העונה לא קיצוניים מידי וזה טוב.

גליה 1211

Well-known member
זה בדיוק מה שאני חושבת למעט על פרידה שהיא דמות טלוויזיונית מעולה אגב בטרשיותה.
לא סבלתי אף מתמודג בעבר ובטח לא את בר או טליה. זה או שהן ערסיות או שהן פלקט סטייל טליה הצדקנית.

צופה15

Well-known member
כולם ככה. זה מדבק. ממש קשה הקטע הזה.
אחי אחי אחי. די כבר

Christina 1001

Well-known member
כשעידן מדבר עם אחי, גם תדירות ה'אחי' שלו מתגברת ...
כשהוא בקרבת אור, הוא קצת אגרסיבי יותר. כשהוא מדבר עם הדר הוא אנליטי ואינטליגנט יותר.
וכשהוא מדבר עם דני, זה מה שקורה.. הוא מתאים את עצמו ומשנה את עצמו בהתאם לאדם שהוא מדבר איתו.
זה אחד הדברים שאני לא אוהבת בו בפרט, ובאנשים באופן כללי.

Untitled-ezgif.com-optimize (2).gif

צופה15

Well-known member
"
אז אתן לך אותי בכמה דוגמאות
ותוכלי אז לבחור אם לצחוק או לבכות
אני אדע לפחות שעשיתי הכל בשבילך
כן, אתן לך אותי בכמה דוגמאות
ותוכלי אז לבחור אם לצחוק או לבכות
אני אז אדע, עשיתי הכל בשבילך"
אני דוקא אוהבת את התכונההזאת, הוא הכל מהכל וכל אדם מוציא ממנו צד קצת אחר אבל הבסיס זהה. עידן תמיד מרגיש לי אמיתי, גם החוסר ביטחון שלו לעיתים זה חלק ממנו וגם הפחדים. אני מתחברת למכלול.

מצב
הנושא נעול.
למעלה