** שרשור אחה"צ - היום ה-72 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
אור עדיף ממגוון סיבות
והעקרית היא שאת אור קיבלנו בעריכה בדיוק כמו שהוא.
עם הרגעים המשעשעים והרגעים המוגזמים
אפילו את הנטייה שלו להתאבסס עוז לא הסתיר.
אז אפשר לאהוב ואפשר פחות.. אבל זה האדם.

הדר לעומתו.. מבחינתי היא בטופ 5 בהיסטוריה של הדיירים שקיבלנו עריכה הכי מנותקת מהמציאות.
הלבנה שלא מביישת את מפעל סנו ז'וואל.
אור עובר הלבנה רצינית
אם היו משדרים את הקטעים שלו מהשבת שעברה בבריכה, מהצרחות בהבדלה בשבתות האחרונות, הוא היה מקבל המון ביקורת והכי 'בריון' 'מפחיד' וכו'

wellcome2

Well-known member
אור עובר הלבנה רצינית
אם היו משדרים את הקטעים שלו מהשבת שעברה בבריכה, מהצרחות בהבדלה בשבתות האחרונות, הוא היה מקבל המון ביקורת והכי 'בריון' 'מפחיד' וכו'
לכולם עושים הלבנה האמת, אי אפשר להראות הכל.. יש לייב וגם שם צנזורים

צופה15

Well-known member
עם כל הכבוד לאח הגדול ואין שום כבוד :p , זהות הזוכה זה לא מה שיקבע את השינוי שלנו אחרי ה 7/10.
אור לא כזה גרוע והשאר לא כאלה טובים.
אם עידן לא זוכה אז לא כזה משנה לי מי יהיה הזוכה בין אור, פרידה והדר ואפילו יש העדפה מבחינתי לאור(רק אם עידן לא בשניים האחרונים) הוא לפחות אמיתי.
שילה הוא מבחינתי זלזול באינטליגנציה שלנו כצופים, זה ככ ברור המשחק והאסטרטגיה שלו, שאפילו העריכה של האח, שמשרתת את האסטרטגיה שלו כמוחרם, מביכה אותי.
למה שהם יתייחסו למי שבבירור הצהיר שהוא בא להרוס אותם.

8LIBI8

Well-known member
עם כל הכבוד לאח הגדול ואין שום כבוד :p , זהות הזוכה זה לא מה שיקבע את השינוי שלנו אחרי ה 7/10.
אור לא כזה גרוע והשאר לא כאלה טובים.
אם עידן לא זוכה אז לא כזה משנה לי מי יהיה הזוכה בין אור, פרידה והדר ואפילו יש העדפה מבחינתי לאור(רק אם עידן לא בשניים האחרונים) הוא לפחות אמיתי.
שילה הוא מבחינתי זלזול באינטליגנציה שלנו כצופים, זה ככ ברור המשחק והאסטרטגיה שלו, שאפילו העריכה של האח, שמשרתת את האסטרטגיה שלו כמוחרם, מביכה אותי.
למה שהם יתייחסו למי שבבירור הצהיר שהוא בא להרוס אותם.
לא משנה מה הצהיר שילה לא משחק בבית, אי אפשר לשחק 24/7 שתיקות והוא טיפוס שיותר מסתדר בשיחות עומק אחד על אחד, לפחות עם מי שמשתף פעולה. מה שהוא הצהיר בהתחלה בכרטיס או בחדר האח הדיירים לא ראו. יש תוכנית מסוימת ויש מה שקורה בשטח כמו עם כולם

צופה15

Well-known member
הוא אפילו לא האמין לעצמו שדיבר על החרם שעושים לו כמראה לחרמות בבתי ספר בשנת 2024. ראו שהוא תיכנן את זה מראש אבל הרגיש מגוחך.
ועל מה השיחות עומק שלו- שלאמילי יותר מתאים בלי בוטוקס.

נערך לאחרונה ב:

גליה 1211

Well-known member
הכל יכול להיות העונה
זזה מאחד לשני
אין מישהו שמקסים באופן סוחף
יש לי תקוות מסוימות שאני משקיטה משילה שכרגע בעיקר מנמיך פרופיל ומתצפת עד שיקבל יותר ביטחון גם מהישארות בהמשך. אנשים בבית, מלבד הדר, אמילי ועינב, בעיקר מנומסים מזויפים אליו, לא מתעניינים, לא תופסים לשיחה, אפילו פרידה לא משירה מבט...למה לטרוח אם אוטוטו יעוף מבחינתם.
לא סובלת אסטרטגיות ואפילו טליה חלתה בזה כשהצביעה נגד רוקנשטיין שהיה בעדה לפני וגם אחרי - מהרגעים הפחות טובים שלה.
לא רואה את אור מנצח ואת נצחון קותי אני באמת לא מבינה עד היום. היה צבוע, רכלן, כל היום במיטה ומתבכיין עם רגשי נחיתות. פה ושם היו לו רגעים מצחיקים וזהו. לדעתי לבחור באור זה לחזור אחורה בזמן , כאילו לא עברנו את ה-7.10
זה דיי מזכיר את אור, אולי לא צבוע כי אין לו אפילו את המחשבה שהוא צריך גם להסתדר עם מי שלא מעריץ אותו. אבל בהחלט מתבכיין עם רגשי נחיתות ורכלן.
נאצר כאן שהוא אמיתי- בהחלט עדיף על שחקנים שם אבל למרות שהוא לא משחק - אני לאנרואה שום איכות שהוא מביא איתו.
גם הפטרונות על חיים והכאילו דאגה לחלש ממנו זו טקטיקה. אור לא סובל לידו אנשים בעלי בטחון ואני באמת תמהה על הקשר שלו עם אמילי שלה יש בטחון.

Christina 1001

Well-known member
לאור יש מלא אהדה ברשתות.. לצד מלא שנאה.
טייפקאסט טיפוסי למקום 2.
אבלללל יש לו גם קטעים שהוא מתנהג כמו זוכי עבר לשעבר כמו קותי\אורן חזן שגם עליהם היה מחלוקת
בגלל זה אני אומר יש מצב שאור יקח מקום 1 וזה סיכוי גבוה..
גם ממש תלוי איך יתנהלו ההצבעות. יש מצב שיחזירו אותם רגיל בלי השיטה שהייתה בגמר הקודם.
ובוא נוסיף את זה לעלילה שעוז בונה לבנות לו כ"אדם הטוב" שתוסיף לו מלא מצביעים
פלוס המצביעים של אורית+לירון+דני+חיים ומיכל איציק ודיג'יי שגם יצביעו לו.
תוסיפו את חלק ממצביעי אמילי שגם יצביעו לו ככל הנראה כי אמילי אוהבת את אור.
לאור יש אהדה ברשתות בגלל שהוא היחיד בבית שנאמן לעצמו ובטוח בעצמו מספיק בשביל לא ללקק ולא להתחנף ולא להתאים את עצמו לאנשים שהוא מדבר איתם או להתנהג בצביעות עם אנשים בבית. וזו הסיבה שאנשים נמשכים אליו ומחפשים בקרבתו. לא בגלל שהוא "מרתיע" או "מפחיד".
הוא אמר כמה פעמים בבית סתמי ת'פה, ו'יאללה יאללה יאללה'. וכן, יש לו פרצוף קשוח. ביג פאקינג דיל.

mikimichaelmil11

Well-known member
לאור יש אהדה ברשתות בגלל שהוא היחיד בבית שנאמן לעצמו ובטוח בעצמו מספיק בשביל לא ללקק ולא להתחנף ולא להתאים את עצמו לאנשים שהוא מדבר איתם או להתנהג בצביעות עם אנשים בבית. וזו הסיבה שאנשים נמשכים אליו ומחפשים בקרבתו. לא בגלל שהוא "מרתיע" או "מפחיד".
הוא אמר כמה פעמים בבית סתמי ת'פה, ו'יאללה יאללה יאללה'. וכן, יש לו פרצוף קשוח. ביג פאקינג דיל.
ועדיין בא לי שאור ינצח תעונה הזו. בתכלס הוא הכי כנה מכולם שם.

Christina 1001

Well-known member
ועדיין בא לי שאור ינצח תעונה הזו. בתכלס הוא הכי כנה מכולם שם.
הוא לא ינצח אבל בהשוואה לערסים אחרים שהיו בבית לאורך העונות, הוא סוג של כלבלב קטן וחמוד.
שום ניצוץ של אלימות אמיתית, רק פה מטונף.
מעבר לזה, אנחנו גם רואים שהוא רגיש לאנשים שהוא אוהב. אמנם בדרכו השימפנזית אבל הוא בהחלט רגיש.
הוא גם לא לוקח את עצמו ברצינות, זורם עם הגחכות במשימות ויודע לצחוק, גם על עצמו. ככה זה אנשים עם בטחון עצמי.
אני גם מתה על העובדה שכשהוא לא אוהב מישהו בבית, הוא לא יתנחמד ולא יהיה צבוע אף לא לשניה. אתה תדע אם הוא לא מחבב אותך.
התחלתי לתמוך בו כהטרלה אבל היום אני יכולה להגיד שאני ליטרלי חושבת שהוא בין היחידים השפויים שם בבית.

mikimichaelmil11

Well-known member
הוא לא ינצח אבל בהשוואה לערסים אחרים שהיו בבית לאורך העונות, הוא סוג של כלבלב קטן וחמוד.
שום ניצוץ של אלימות אמיתית, רק פה מטונף.
מעבר לזה, אנחנו גם רואים שהוא רגיש לאנשים שהוא אוהב. אמנם בדרכו השימפנזית אבל הוא בהחלט רגיש.
הוא גם לא לוקח את עצמו ברצינות, זורם עם הגחכות במשימות ויודע לצחוק, גם על עצמו. ככה זה אנשים עם בטחון עצמי.
אני גם מתה על העובדה שכשהוא לא אוהב מישהו בבית, הוא לא יתנחמד ולא יהיה צבוע אף לא לשניה. אתה תדע אם הוא לא מחבב אותך.
התחלתי לתמוך בו כהטרלה אבל היום אני יכולה להגיד שאני ליטרלי חושבת שהוא בין היחידים השפויים שם בבית.
בגלל זה יש הרבה כמוך שיימשכו אליו בגמר עצמו. והרבה מאוד יסמסו לו.
לדעתי הוא דווקא יזכה. וזה עוד בלי קשר לעלילה שיבנו לו + מסמסים של קהלים של דיירים אחרים שהרבה מהם אוהבים את אור
אם אמילי או מלאני אחת מהן תהיה בגמר. הקהל של אמילי עלול לחלק את הקולות שלו בין אור להדר..היחידים שאני רואה את זה.

Christina 1001

Well-known member
לא יקרה הם סתם מטפחים תקוות שווא אין לי צפיות בנושא הזה
גם אני בטוחה ב 99% שהוא לא זוכה. הוא יהיה מקום שני.
אני משאירה אחוז אחד להפתעות, אבל הוא לא הטיפוס שעוז יריץ לזכיה.
עוז אוהב להכתיר למלמים טובי לב, גם אם לא עשו שום דבר כדי להצדיק את הזכיה.

ראש גזר54676534254

Well-known member
גם אני בטוחה ב 99% שהוא לא זוכה. הוא יהיה מקום שני.
אני משאירה אחוז אחד להפתעות, אבל הוא לא הטיפוס שעוז יריץ לזכיה.
עוז אוהב להכתיר למלמים טובי לב, גם אם לא עשו שום דבר כדי להצדיק את הזכיה.
בטח עידן יזכה או פרידה או אפילו נועם
עוז אוהב רק אלימים כמו נתנאל אצל אור רואים שהוא מראה את כול הצדדים הרעים שלו בכוונה

mikimichaelmil11

Well-known member
כריס אני מאוהב בך מעכשיו איזו תגובה מושלמת. ברמת ה100 מתוך 100

yalian

Well-known member
אני יודעת שאת מאוהבת
ושהאהבה מעוורת
אבל .... 👀

מצב
הנושא נעול.
למעלה