ראש גזר54676534254
Well-known member
היא לא ביץ כמו מלאני
היא לא ביץ כמו מלאני
כולה טוורקינג לא משהו שלא קרה לפניWTF?????
כזה לא היה לפני.כולה טוורקינג לא משהו שלא קרה לפני
זה לא כזה נורא הוא דיי זורם עם זהכזה לא היה לפני.
הוא דווקא נראה שעומד לזנק עליה כדי לעצור את הנענועזה לא כזה נורא הוא דיי זורם עם זה
לא בקטע המלא הוא זרם איתההוא דווקא נראה שעומד לזנק עליה כדי לעצור את הנענוע
ראיתי את זה בלייב וממש נפתח לי הפה מתדהמה, סרט למבוגרים בלבד.
אני למדתי כבר מזמן שאנשים ששייכים לזן הרדוד בעל רגש הנחיתות מאוימים מאדם ישר, ששם קלפים על השולחן, מנומס, סקרן, דאגן ומתעניין, איכותי רחב אופקים וצנוע ובעיקר שיש לו אומץ להגיד מה שהוא חושב. בגלל שהם לא כאלה, הם עושים מה שמקובל חברתית, מה שהעדר עושה, מה שנראה טוב לדעתם וחלילה לא להיות יוצאי דופן. השונה בעיניהם לא מוערך ומישהו שאפשר ללמוד ממנו אלא כבשה שחורה לא צפויה, שבמחשבה שלהם יש לו את היכולת לגנוב מהם פוקוס בקלות, לגבור עליהם במה שלא יהיה וזה דבר מאיים בטח בתחרות. העונה זה שילה בגדול והוא היחיד שראוי לנצח בלי שום ספק!! מקווה שכך יקרה כי כך ראוי לקרות.
היגיון: 1) שילה 2) אור 3) פרידה 4) הדר 5) מלאני ...אמילי עפה שישית בדקה ה-90
יעוף בשבת תודה לאל...לפחות יהנה מתהילת הגיפים
בסיפא יש סתירה...אני למדתי כבר מזמן שאנשים ששייכים לזן הרדוד בעל רגש הנחיתות מאוימים מאדם ישר, ששם קלפים על השולחן, מנומס, סקרן, דאגן ומתעניין, איכותי רחב אופקים וצנוע ובעיקר שיש לו אומץ להגיד מה שהוא חושב. בגלל שהם לא כאלה, הם עושים מה שמקובל חברתית, מה שהעדר עושה, מה שנראה טוב לדעתם וחלילה לא להיות יוצאי דופן. השונה בעיניהם לא מוערך ומישהו שאפשר ללמוד ממנו אלא כבשה שחורה לא צפויה, שבמחשבה שלהם יש לו את היכולת לגנוב מהם פוקוס בקלות, לגבור עליהם במה שלא יהיה וזה דבר מאיים בטח בתחרות. העונה זה שילה בגדול והוא היחיד שראוי לנצח בלי שום ספק!! מקווה שכך יקרה כי כך ראוי לקרות.
צריך לעשות ממוצע עם היגיון האח, בכל זאת אור עם כמות לא מבוטלת של אוהדים ברשת, יש לו את צבא האמת והוא יוצא טוב בפרקים הערוכים. אור אדון העדרבסיפא יש סתירה...
לפי ההגיון הזה
1. שילה
2. הדר
3. מישהו מהעדר וכן הלאה
הקול השמשמיע קול חזק וכותב לאו דווקא אומר על כמות ההצבעות של מי שלא כותבים. הזירה של ההצבעות רובה לאו דווקא ברשת.צריך לעשות ממוצע עם היגיון האח, בכל זאת אור עם כמות לא מבוטלת של אוהדים ברשת, יש לו את צבא האמת והוא יוצא טוב בפרקים הערוכים. אור אדון העדר
רק שערס שתלטן ומאסנו - been there done that
מה גם שבא משהו הרבה יותר טוב אז מקום 2 קלאסי = בר
נכון, עוד חיזוק שאור לא ינצחהם
הקול השמשמיע קול חזק וכותב לאו דווקא אומר על כמות ההצבעות של מי שלא כותבים. הזירה של ההצבעות רובה לאו דווקא ברשת.
תחושה שלי, הרבה מאלו שסולדים ממנו דווקא שקטים. ורבים...
אולי בעצם זה יותר wishful thinking שלי..נכון, עוד חיזוק שאור לא ינצח
הייתי איתך עד המילה 'שילה'אני למדתי כבר מזמן שאנשים ששייכים לזן הרדוד בעל רגש הנחיתות מאוימים מאדם ישר, ששם קלפים על השולחן, מנומס, סקרן, דאגן ומתעניין, איכותי רחב אופקים וצנוע ובעיקר שיש לו אומץ להגיד מה שהוא חושב. בגלל שהם לא כאלה, הם עושים מה שמקובל חברתית, מה שהעדר עושה, מה שנראה טוב לדעתם וחלילה לא להיות יוצאי דופן. השונה בעיניהם לא מוערך ומישהו שאפשר ללמוד ממנו אלא כבשה שחורה לא צפויה, שבמחשבה שלהם יש לו את היכולת לגנוב מהם פוקוס בקלות, לגבור עליהם במה שלא יהיה וזה דבר מאיים בטח בתחרות. העונה זה שילה בגדול והוא היחיד שראוי לנצח בלי שום ספק!! מקווה שכך יקרה כי כך ראוי לקרות.
זו רק דעתי וטעמי כמובןהייתי איתך עד המילה 'שילה'
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.