למה חושבים שחיים יעוף? יותר הגיוני מכל ואולי עידן. מה שכן הבית צריך הדחה מטלטלתהערב קידוש אחרון עם שביק.
אלו דברים שאותי משמחים...
חיים עףלמה חושבים שחיים יעוף? יותר הגיוני מכל ואולי עידן. מה שכן הבית צריך הדחה מטלטלת
גם אני חושבת שמיכל תשאר אבל עידן הוא זה שיודח. לאח אין יותר לאיפה להוריד אותוחיים עף
בדוק
מיכל תישאר
"חיים זה אתה"למה חושבים שחיים יעוף? יותר הגיוני מכל ואולי עידן. מה שכן הבית צריך הדחה מטלטלת
שילה בטוח שזה עידן או מיכל , אבל אני מאמינה שזה חיים. מה שילה רוצה מעידן? הרי שילה לא באמת רצה את אמילי, זה היה אסטרטגיה. אז למה נגד עידן? למה שילה חושב שעידן חלש? הרי החזירו את עידן לבית זה אומר שהוא חזק ולא חלש.למה חושבים שחיים יעוף? יותר הגיוני מכל ואולי עידן. מה שכן הבית צריך הדחה מטלטלת
בדיוק זה - עוז צריך לעשות וי על ''הדחה מטלטלת''.למה חושבים שחיים יעוף? יותר הגיוני מכל ואולי עידן. מה שכן הבית צריך הדחה מטלטלת
גם אני.אני ומויה היחידות שחושבות שמיכל תודח?
יש סיכוי שזאת מיכל, כי גם במקרה של מאלי נראה לי היא לא הייתה בתחתית הסקר ויתכן שסתם הצביעו לה בסקרים. אבל חיים אולי מאוס על כולם.אני ומויה היחידות שחושבות שמיכל תודח?
אני רואה את זה קורהאני ומויה היחידות שחושבות שמיכל תודח?
בדיוק.סוף סוף הדחה שתזיז קצת משהו בבית אחרי שהם התרגלו שרק החדשים הולכים.
לא שחיים מאוד רלוונטי לדינמיקה, אבל זאת תהיה כאפה מצלצלת לאור ודני ובעיקר לחיים, הוא מסוגל להישכב בטנטרום על הרצפה ולסרב לעלות במדרגות.
מה עם רב''ט מיכל?בדיוק. אור ישאר עם חייל אחד שגם הוא כבר נחלש
אני חושבת שהכי טוב לאור להשאר לבד, עצם זה שכולם נספרים כחיילים שלו רק מוריד לו.בדיוק.
אור ישאר עם חייל אחד שגם הוא כבר נחלש לו
הלוואי, חלוםסוף סוף הדחה שתזיז קצת משהו בבית אחרי שהם התרגלו שרק החדשים הולכים.
לא שחיים מאוד רלוונטי לדינמיקה, אבל זאת תהיה כאפה מצלצלת לאור ודני ובעיקר לחיים, הוא מסוגל להישכב בטנטרום על הרצפה ולסרב לעלות במדרגות.
אוהאסוף סוף הדחה שתזיז קצת משהו בבית אחרי שהם התרגלו שרק החדשים הולכים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.