היא גם לא שוטפת את התפוחי אדמה ועוד ירקות לפני הבישוללמה הדר לא שוטפת את הדגים?
נזכרתי בעונה של פרידה וליהי, לא זכור לי מי רב איתה שצריך לשטוף את האורז לפני שימוש. פרידה התעקשה שלא . היא שפכה את האורז לסיר ישירות מהשקית.היא גם לא שוטפת את התפוחי אדמה ועוד ירקות לפני הבישול
היא אומרת שהכל מת בחום של התנור
כי הבישול הורג הכל, גם את הלכלוךלמה הדר לא שוטפת את הדגים?
היא נשארת רק בזכות הצבעות מחאה ואולי הקרובים שלה בחוץ שמצביעים לה וקצת בזכות עליהום המומצא שאור עשה עליה ביחד עם דני ואורית במהלך העונהעינב זו תופעה של מישהי שעלה לה
זה הכל.
אני בטוחה שהיא באמת חושבת שהיא טליה שם. לא פחות.
ברמת האהדה העריכה והכל..
בעונה נורמלית זאת דיירת שעפה בהדחה שלישית גג.
ולא במקרה זה התחיל מאז שצעקו לה מהקהל בהדחהעינב זו תופעה של מישהי שעלה לה
זה הכל.
אני בטוחה שהיא באמת חושבת שהיא טליה שם. לא פחות.
ברמת האהדה העריכה והכל..
בעונה נורמלית זאת דיירת שעפה בהדחה שלישית גג.
אמר לה בין השורות היום בבוקריוסי שקט במיוחד היום... איך לא שמעו אותו מייעץ לפרידה?
כמה שאני לא אוהבת את יוסיאמר לה בין השורות היום בבוקר
שהן עושות את זה בשביל לייצר לעצמן עניין בתוכנית
אני אוהבת את פרידה אבל היא חייבת להתנצל. לפחות על הצורה שבה הדברים נאמרו...כמה שאני לא אוהבת את יוסי
הפעם הוא צודק
אני לגמרי בצד של פרידה מול הפקאצות
רק שלא תתקפל ולא תתנצל
אה..חשבתי הוא התכוון גם אליהאמר לה בין השורות היום בבוקר
שהן עושות את זה בשביל לייצר לעצמן עניין בתוכנית
הרשימה היא: אור, הדר, דני, עינב, אחי, יוסי ומיכלשאלתן למי קבוצה של אמילי תצביע , כרגע אין עדיין רשימה סופית, אז אין לי מושג. לא ידוע האם אמילי תהיה מועמדת או לא
אבל בטטה כתב שזה אולי זה לא סופיהרשימה היא: אור, הדר, דני, עינב, אחי, יוסי ומיכל
נראה לי שכןפרידה ואמילי השלימו?
כנראה שקיים בו זעם עצור הקשור בתקופת ילדותו . שילה סיפר שהוא בעצם גידל ותמך באחותו הקטנה כי הבית לא תפקד כמו בית נורמטיבי.16:12 שילה שובר בכוונה קערה במכת אגרוף תוך כדי מלמול מילות זעם על אמא, עם השיר של אמינם i'm sorry mama
הוא לא דיבר מילה עם אמא שלו כבר 7 שנים וסיפר שהיא הרסה לו ת׳חיים.כנראה שקיים בו זעם עצור הקשור בתקופת ילדותו . שילה סיפר שהוא בעצם גידל ותמך באחותו הקטנה כי הבית לא תפקד כמו בית נורמטיבי.
כל ההתנהלות שלו מאוד מאופקת ומרחפת מעליו הילה של מסתורין. הבחור סגור ומסוגר. יש בי מעט חמלה כלפיו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.