לא רק לך.מלאני אמרה שהם לא הולכים להתחתן עכשיו אולי עוד כמה שנים שהם יבנו את עצמם יחד.
הם כבר 4 שנים ביחד כמה זמן הם עוד צריכים לבנות?
רק לי זה נשמע מוזר?
לא רק לך.מלאני אמרה שהם לא הולכים להתחתן עכשיו אולי עוד כמה שנים שהם יבנו את עצמם יחד.
רק לי זה נשמע מוזר?
זאת מלאני.מלאני אמרה שהם לא הולכים להתחתן עכשיו אולי עוד כמה שנים שהם יבנו את עצמם יחד.
רק לי זה נשמע מוזר?
אני חושבת שאם הוא היה מציע לה היא היתה מסכימה. נראה לי שהוא זה שלא ממהר….זאת מלאני.
וזה כל מה שאני אומר בנושא
אני מתכוונת שלמלאני יש עניינים,אני חושבת שאם הוא היה מציע לה היא היתה מסכימה. נראה לי שהוא זה שלא ממהר….
ולמה את לא אוהבת את מלאני?
לי זה בסדרמלאני אמרה שהם לא הולכים להתחתן עכשיו אולי עוד כמה שנים שהם יבנו את עצמם יחד.
רק לי זה נשמע מוזר?
היא לא מסתדרת עם המחסור בתוספות…..מה זו הקונסטרוקציה על הראש של שמש העמים - פרידה?
שפת גוף שמדברת יותר ממילים
תודה על הרס התאבון להערב
והוא בן 32רק אני מחכה לגמר כשנגלה שנועם עבד על כולם עונה שלמה והוא בעצם עושה עליהם את הדוקטורט שלו במדעי החברה
אני אגיד לך מי לא - עינבמי יגיד לפרידה שכל הטופים סטרפלס שלה שקטנים עליה בשתי מידות לא באמת מחמיאים לה….
מי שיעז לומר זאת יחטוף קונצרט של צרחות ויללות ולאחר מכן ימים של התבכיינות התמסכנות ואכלו לי שתו לי אני לא מלכת יופי איזה אסוןמי יגיד לפרידה שכל הטופים סטרפלס שלה שקטנים עליה בשתי מידות לא באמת מחמיאים לה….
זה לא חצ׳קונים מכוסים במייקאפ?יש להדר במצח בליטה כזו בצורת משקפיים…
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.