** שרשור אחה"צ - היום ה-83 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
שאלה אותה לגבי אמילי
לפני כשעה וחצי כשהן היו במטבח
הריב בין אמילי להדר כל כך מיותר, הדר מכירה את אמילי לא מהיום. כאשר הדר אומרת "בא לי שיביאו את אמא שלי " ואמילי מגיבה " את פגשת את אבא שלך" . הדר צריכה להכיר את החברה שלה, שרואה ברגע זה רק את עצמה ולא מסוגלת להבין את ההרגשה של הדר. כי אמילי היא הדיירת היחידה שלא קיבלה שום מסר מהמשפחה בתוכנית. נכון היה מסוק וצעקות, אבל זה לא אותו דבר. אז הדר בחרה להיפגע אמילי וזה שלה. לדעתי היחיד שיכול באמת לגשר ביניהן זה רק שילה, לא עינב.

סטיריקון9

Well-known member
עינב פורחת
היא בעננים
מרוצה מברוגז בין הדר ואמילי
חברה טובה

וחשש פנתה אליה ושאלה אותה
וענבי התנהגה כאילו אין לה מושג

הייתם מצפים שעינבי תעשה משהו לנסות לגשר בין שתי החברות הטובות שלה (עלק)
אבל נדמה שהיא מבסוטית מהסיטואציה.

נו באמת
הכל פייק בשלישיה הזאת.
רק כשיש מטרה משותפת לשנוא, הן מאוחדות.
פייק מסקנות - עינב מבררת עם אמילי אם דיברה עם הדר ומייעצת לה לדבר איתה ולהבין את הסיבה

andersonian

Well-known member
גם אצל בטטה וגם אצל שמועה בידור,4 האחרונים מאוד צמודים....מיכל,עינב,דני ודי ג'י....עניין של עשירית-שתיים בינהם

SNIPES

Well-known member
סקר ההדחה -
אור - 18.51%
הדר - 15.44%
יוסי - 15.23%
דיג׳יי - 12.75%
מיכל - 12.73%
דני - 12.69%
עינב - 12.65%

הסקר הכללי -
פרידה - 20.76%
אור - 20.58%
מלאני - 12.91%
הדר - 11.52%
אמילי - 8.18%
נועם - 5.41%
יוסי - 5.11%
שילה - 3.79%
דני - 2.93%
דיג׳יי - 2.51%
חיים - 2.22%
עינב - 2.18%
מיכל - 1.90%

רק לפי בטטה, אין לי כוח לחשב ממוצעים

amitt_

Active member
מה הדר מחרטטת שהיא תמיד ניגשת
בריב האחרון שלהם היא לא מצמצה וזה לא הזיז לה בכלל ואמילי זאת שבאה אליה.

amitt_

Active member
בשיחה של הדר וחיים היא אמרה לו שהיא לא יודעת בכלל מה קרה עם אמילי ולמה היא מדברת עם אחרים. ושתבוא להגיד לה.
ועכשיו יש לה אנטי והיא לא בטוח תרצה לדבר איתה גם אם אמילי תבוא אליה ... ושהיא עושה דרמות על חשבונה
מוזר כי עינב אמרה משהו אחר לאמילי
אמרה לאמילי שהדר עצבנית עליה בגלל מה שאמרה לה על זה שהיא כבר קיבלה את אבא שלה... ואמילי אמרה למה אני צריכה להתנצל על זה זה מה שאני חושבת.. ואמילי טענה בכלל שהדר לא מדברת איתה

בקיצור.. לא ברור

svtar25

Well-known member
בשיחה של הדר וחיים היא אמרה לו שהיא לא יודעת בכלל מה קרה עם אמילי ולמה היא מדברת עם אחרים. ושתבוא להגיד לה.
ועכשיו יש לה אנטי והיא לא בטוח תרצה לדבר איתה גם אם אמילי תבוא אליה ... ושהיא עושה דרמות על חשבונה
מוזר כי עינב אמרה משהו אחר לאמילי
אמרה לאמילי שהדר עצבנית עליה בגלל מה שאמרה לה על זה שהיא כבר קיבלה את אבא שלה... ואמילי אמרה למה אני צריכה להתנצל על זה זה מה שאני חושבת.. ואמילי טענה בכלל שהדר לא מדברת איתה

בקיצור.. לא ברור
נראה לי לפני ההדחה הדר החליטה באופן מכוון להתנתק אמילי ולהתחנף לפרידה. כמו פרידה להגיד "מה אמילי מדברת עם כולם?" כאילו את לא מכירה את אמילי. גם ראיתי שאמילי דיברה על זה רק עם עינב

מצב
הנושא נעול.
למעלה