tortt
Well-known member
שאלה אותה לגבי אמילימה היא שאלה אותה?
נ.ב עינב אף פעם לא אהבה את הדר
לפני כשעה וחצי כשהן היו במטבח
שאלה אותה לגבי אמילימה היא שאלה אותה?
נ.ב עינב אף פעם לא אהבה את הדר
הריב בין אמילי להדר כל כך מיותר, הדר מכירה את אמילי לא מהיום. כאשר הדר אומרת "בא לי שיביאו את אמא שלי " ואמילי מגיבה " את פגשת את אבא שלך" . הדר צריכה להכיר את החברה שלה, שרואה ברגע זה רק את עצמה ולא מסוגלת להבין את ההרגשה של הדר. כי אמילי היא הדיירת היחידה שלא קיבלה שום מסר מהמשפחה בתוכנית. נכון היה מסוק וצעקות, אבל זה לא אותו דבר. אז הדר בחרה להיפגע אמילי וזה שלה. לדעתי היחיד שיכול באמת לגשר ביניהן זה רק שילה, לא עינב.שאלה אותה לגבי אמילי
לפני כשעה וחצי כשהן היו במטבח
עינב פורחת
היא בעננים
מרוצה מברוגז בין הדר ואמילי
חברה טובה
פייק מסקנות - עינב מבררת עם אמילי אם דיברה עם הדר ומייעצת לה לדבר איתה ולהבין את הסיבהוחשש פנתה אליה ושאלה אותה
וענבי התנהגה כאילו אין לה מושג
הייתם מצפים שעינבי תעשה משהו לנסות לגשר בין שתי החברות הטובות שלה (עלק)
אבל נדמה שהיא מבסוטית מהסיטואציה.
נו באמת
הכל פייק בשלישיה הזאת.
רק כשיש מטרה משותפת לשנוא, הן מאוחדות.
לצערנו גל פרש מהפורוםגל אתה יכול להעלותא ת מצב הסקרים? בבקשה
לא פרש .. הוא בפגרהלצערנו גל פרש מהפורום
אני? מה לי ולסקרים… גם לא מאמינה בהםלא פרש .. הוא בפגרה
תעלי לנו את פאפי
לא נוראאני? מה לי ולסקרים… גם לא מאמינה בהם
אפילו לא נכנסתי מעולם לעמודים של בטטה סוויסה שמועתי
רק כאן שמעתי עליהם
גם אניייילא נורא
אוהבים אותך פאפי
@Christina 1001 החתן של שבת שלך כולו קודש קודשים
נראה לי לפני ההדחה הדר החליטה באופן מכוון להתנתק אמילי ולהתחנף לפרידה. כמו פרידה להגיד "מה אמילי מדברת עם כולם?" כאילו את לא מכירה את אמילי. גם ראיתי שאמילי דיברה על זה רק עם עינבבשיחה של הדר וחיים היא אמרה לו שהיא לא יודעת בכלל מה קרה עם אמילי ולמה היא מדברת עם אחרים. ושתבוא להגיד לה.
ועכשיו יש לה אנטי והיא לא בטוח תרצה לדבר איתה גם אם אמילי תבוא אליה ... ושהיא עושה דרמות על חשבונה
מוזר כי עינב אמרה משהו אחר לאמילי
אמרה לאמילי שהדר עצבנית עליה בגלל מה שאמרה לה על זה שהיא כבר קיבלה את אבא שלה... ואמילי אמרה למה אני צריכה להתנצל על זה זה מה שאני חושבת.. ואמילי טענה בכלל שהדר לא מדברת איתה
בקיצור.. לא ברור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.