** שרשור אחה"צ היום ה-94 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

מיק83

Well-known member
ליאל מקנא במי שמאפר כל כך יפה את ספיר 🤣🤣
מת לדעת מי זה

tarimulu

Well-known member
בסוף הוא יראה את נגר

בהופעה של אייל גולן עם ההערה על סתיו

ל א ר ה 1

Well-known member
אברהם באובסס חושב ומדבר רק על ספיר, אני מתעבת אותו ושורף לי שהוא באופוריה. לא מגיע לו!! עף על ספיר והכוס. ליאל צדבר על היופי הקיצוני של ספיר ולאברהם מתכווץ שריר החוסר בטחון והוא עונה ברפיון "כן..." נראה לי שהוא מתחיל להפנים שבחוץ אין לו סיכוי אמיתי להיות אפילו גרגר בהילת הכוכבות של ספיר.
ליאל משום מה מרוצה מאוד מעצמו, משהו שנאמר בדברים שהראו להם מאוד חיזק אותו בדרכו, מעניין מה זה היה🤔

מיק83

Well-known member
אברהם באובסס חושב ומדבר רק על ספיר, אני מתעבת אותו ושורף לי שהוא באופוריה. לא מגיע לו!! עף על ספיר והכוס. ליאל צדבר על היופי הקיצוני של ספיר ולאברהם מתכווץ שריר החוסר בטחון והוא עונה ברפיון "כן..." נראה לי שהוא מתחיל להפנים שבחוץ אין לו סיכוי אמיתי להיות אפילו גרגר בהילת הכוכבות של ספיר.
ליאל משום מה מרוצה מאוד מעצמו, משהו שנאמר בדברים שהראו להם מאוד חיזק אותו בדרכו, מעניין מה זה היה🤔
מה כתבת? עף על ספיר וה??

tarimulu

Well-known member
הם אמרו עוד אחרי הביקור שלה שהייתה אווירה של סלב שנכנס לבית, התרגשות וכו', לא כמו דיירת שחוזרת

ועכשיו קיבלו אישוש נוסף לתחושה הזו

yoni564712

Well-known member
זה מרגיש שעוז רוצה להעיף את שי
אבל היא חזקה מדי
אז עובד במרץ

מצב
הנושא נעול.
למעלה