yoni564712
Well-known member
מוזנחמה זה חנג'ה ?
מוזנחמה זה חנג'ה ?
עוד מילת סלנג עיראקית שמעתוק הכניסה לנו לתודעה. כמו זקנבוט של סתיו, שהיא רבע עיראקית...מה זה חנג'ה ?
ליאל התרגש ואמר שספיר נראית ולבושה נהדר .ליאל מקנא במי שמאפר כל כך יפה את ספיר
מת לדעת מי זה
לא יראהבסוף הוא יראה את נגר
בהופעה של אייל גולן עם ההערה על סתיו
מה כתבת? עף על ספיר וה??אברהם באובסס חושב ומדבר רק על ספיר, אני מתעבת אותו ושורף לי שהוא באופוריה. לא מגיע לו!! עף על ספיר והכוס. ליאל צדבר על היופי הקיצוני של ספיר ולאברהם מתכווץ שריר החוסר בטחון והוא עונה ברפיון "כן..." נראה לי שהוא מתחיל להפנים שבחוץ אין לו סיכוי אמיתי להיות אפילו גרגר בהילת הכוכבות של ספיר.
ליאל משום מה מרוצה מאוד מעצמו, משהו שנאמר בדברים שהראו להם מאוד חיזק אותו בדרכו, מעניין מה זה היה![]()
בטח כוס (המים ששפכה על שי חי)מה כתבת? עף על ספיר וה??
ספיר וכוס המים, ברח לי שם..נבהלתי לרגע חח
נשמע גרוע
הם אמרו עוד אחרי הביקור שלה שהייתה אווירה של סלב שנכנס לבית, התרגשות וכו', לא כמו דיירת שחוזרתאברהם באובסס חושב ומדבר רק על ספיר, אני מתעבת אותו ושורף לי שהוא באופוריה. לא מגיע לו!! עף על ספיר והכוס. ליאל צדבר על היופי הקיצוני של ספיר ולאברהם מתכווץ שריר החוסר בטחון והוא עונה ברפיון "כן..." נראה לי שהוא מתחיל להפנים שבחוץ אין לו סיכוי אמיתי להיות אפילו גרגר בהילת הכוכבות של ספיר.
ליאל משום מה מרוצה מאוד מעצמו, משהו שנאמר בדברים שהראו להם מאוד חיזק אותו בדרכו, מעניין מה זה היה![]()
יודעת מה? מה קרה בין שי ושניר?עצוב כמה שהיא משחקת בו
לפחות שאמא של שניר יודעת את זה
הראו להם מה ספיר אמרה ביום שאחרי שהודחהיודעת מה? מה קרה בין שי ושניר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.