העיקר שטוב לה. כשהיא לא בטוב עם אברהם שניר ושי גם אם זה ליאל לפחות איתו היא בסדר. עוד עשרה ימים לשרודסתיו ליאל
החיבור הכי מזעזע
מאז רוני מיילי וגילי מיילי
מדומייןאברהם: אם הוא אמר שאני הורס לעצמי, הוא בעצם הרים לי, כי אם רק עכשיו הרסתי לעצמי, זה אומר שכל העונה הייתי סבבה
השאלה היא אם הראו להם קטעים מלאים או מונטאז של חלקי קטעים..שניר יכול לדעת ממתי הקטע, אמרו שם שזה היום הולדת של יובל וגם של שי חי
חלקיםהשאלה היא אם הראו להם קטעים מלאים או מונטאז של חלקי קטעים..
הראו להם גם את הקטע מהראיון ביום ראשון אחרי שהודחהשניר יכול לדעת ממתי הקטע, אמרו שם שזה היום הולדת של יובל וגם של שי חי
בכל מקרה הודחה לא מזמן.. אז ברור שהקטע מהזמן האחרוןשניר יכול לדעת ממתי הקטע, אמרו שם שזה היום הולדת של יובל וגם של שי חי
נכון, אבל שניר חושב שעכשיו הם חזרו אז אולי ספיר הייתה מדברת אחרת..בכל מקרה הודחה לא מזמן.. אז ברור שהקטע מהזמן האחרון
הראו ... אברהם דיבר וצחק על זה .הראו להם את מה שהיה אתמול באח לילה עם ספיר שופכת מים על שי חי?
המזל שלה שזה נגמר בעוד 10 ימיםהעיקר שטוב לה. כשהיא לא בטוב עם אברהם שניר ושי גם אם זה ליאל לפחות איתו היא בסדר. עוד עשרה ימים לשרוד
השיער מטאטא את הריצפה ... הפוף ממליץ לקצר .מעניין אם יביאו לסתיו עוד תוספות לשיער. הוא נורא דליל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.