תודה יא אהבה13.20 כזה
תודה יא אהבה13.20 כזה
מה פתאום עוז לא שומר על יהודהאז האח ביטל את עניין הניקוד של הזוגות כי יהודה אחרון???
אני סתם שואלתמה פתאום עוז לא שומר על יהודה
השיא היה שהם עשו חינה ואמרו להם לעשות את זה ביום חמישי בזמן השידורכאילו אשכרה כל עונה הדיירים מתים משיעמום וכל עונה ההפקה לא עושה עם זה כלום. אפשר גם לעשות דברים שיהיו רק ב-26 איףףף
ומה זה משנה? גם אם זה היה שעתיים לפני או אחרי השידור - את רוב ההתרחשות בבית עוז לא מראה לנו... אה סליחה. הוא מראה בריכה דלתות סגולות מטבח וזהבה שרה.השיא היה שהם עשו חינה ואמרו להם לעשות את זה ביום חמישי בזמן השידור
ובסוף זה גם לא נכנס לפרקים
זאת אומרת, שגם אמרו להם לעשות את זה בזמן שאנחנו לא נראה ב26 וגם לא ראינו ב13
לא השיא, אבל בהחלט יש תחרות קשה בטמטום שעוז ושות' מייצרים...השיא היה שהם עשו חינה ואמרו להם לעשות את זה ביום חמישי בזמן השידור
הפקה הזויה, מתעלמת לגמרי מהצופים של ערוץ 26השיא היה שהם עשו חינה ואמרו להם לעשות את זה ביום חמישי בזמן השידור
אסוןאני חושב שאלמוג תגיע לגמר
אם הקצבית לא עפה בהדחה הקרובה (תלוי כמובן איך תערך, קולקטיבית או רגילה ואם היא תהיה מועמדת)אני חושב שאלמוג תגיע לגמר
אותו הדבר היה עם גוזי וגל רק שהם מכירים 14 שנה ואף פעם לא לכלכו אחד על שניבקרשר לג'וזי ותום.
מתחילת העונה הם בחונטות שונות.
הם מבינים את זה.
והגיעו להבנות בינהם.
שניהם שמעו, שומעים וישמעו דיבורים מצד שאריות החונטה שלהם..
אם נתחיל לבחון כל מילה או עווית שיש להם כשהשם של האחד נאמר לא נצא מזה...
יש גם סיכוי שיריבו בהמשך - הכל טוב. הכל בסדר. העיקר שהם יודעים להתפייס ורוכשים כבוד אחד לשני. (החוט המקשר זו גל וההכרות המוקדמת מבחוץ).
או שנהייתי אדישה...או שאני לא יודעת...
לא מתרגשת..
בסופו של אף דבר, תום בחר ללבן את הענינים עם ג'וזיבקרשר לג'וזי ותום.
מתחילת העונה הם בחונטות שונות.
הם מבינים את זה.
והגיעו להבנות בינהם.
שניהם שמעו, שומעים וישמעו דיבורים מצד שאריות החונטה שלהם..
אם נתחיל לבחון כל מילה או עווית שיש להם כשהשם של האחד נאמר לא נצא מזה...
יש גם סיכוי שיריבו בהמשך - הכל טוב. הכל בסדר. העיקר שהם יודעים להתפייס ורוכשים כבוד אחד לשני. (החוט המקשר זו גל וההכרות המוקדמת מבחוץ).
או שנהייתי אדישה...או שאני לא יודעת...
לא מתרגשת..
אולי זה מסר שהאקסית בעניין. אולי החבר יצר איתה קשר. וזה סימן לג'וז13:22 ג'וזי מאושר כמו שלא היה מאושר הרבה זמן, ד"א הבין את המסר עוד לפני שהוא ראה בכלל רק אמרו לו מה היה כתוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.