ירוקה מהכרמל
Well-known member
קצבית דוחהבדיליי - אוי אוי אלמוג כל כך צבועה. מסבירה לקארין שהבעיה בשיחת ריכולים שלה עם דרור הייתה בטון. בדיחה
קצבית דוחהבדיליי - אוי אוי אלמוג כל כך צבועה. מסבירה לקארין שהבעיה בשיחת ריכולים שלה עם דרור הייתה בטון. בדיחה
זה מביך!! אשכרה זלזול באינטליגנציה של כל מי שצפה בזה.בדיליי - אוי אוי אלמוג כל כך צבועה. מסבירה לקארין שהבעיה בשיחת ריכולים שלה עם דרור הייתה בטון. בדיחה
בדיוק מה שאמרתי
רשמו שליאור אמר שזה נאמרמישהו שמע את רמי אומר את זה ? או שאלו *שוב* ספקולציות של הפורום
בדיוק כמו שניפחו את סיפור דניאל (גם בהקשר של קארין גם בהקשר של רמי)
בדיוק כמו שניפחו את סיפור ג'וזי ומה שהוא אמר לרמי
בדיוק כמו שמנפחים כל דבר והכל על בסיס ניחושים בלבד
מישהו שמע את רמי אומר את זה או את תום אומר את זה ?!
ליאור אמר שזה נאמר ע"י רמי ותום ?רשמו שליאור אמר שזה נאמר
שמעתי את תום אומר לג'וזי שליאור בכלל לא היה בשיחהרשמו שליאור אמר שזה נאמר
כפרעלייךשמעתי את תום אומר לג'וזי שליאור בכלל לא היה בשיחה
לא הייתי פהשמעתי את תום אומר לג'וזי שליאור בכלל לא היה בשיחה
הפוך היא האשימה אותו שסיפר לכל הבית על זהשקרן התום הזה שאין דברים כאלה
הוא זה שחתך מקארין כי העיזה לא לספר לו על הקראש ליהודה
איך הוא מסובב
האמת נראה לי כבר הלך לאיבוד בשקרים של עצמו
לא הוא לא מדבר איתה רק בגלל שהיא העזה להגיד לו וללינור אחרי המקרה עם רמי ודניאל שהיא חושבת שרמי משתלטת על לינור ומאז רמי לינור ותום מתעלמים ממנההפוך היא האשימה אותו שסיפר לכל הבית על זה
לא נכון, זה קרה הרבה לפני, מיד אחרי ההדחה של גל, הוא קלט שהיא שמחה שגל לא שם ואז עשתה את תרגיל ה"התאהבות" הפתאומית ביהודה, אחרי כל הליכלוכים שלה עליו ותום קלט מי היא בדיוקלא הוא לא מדבר איתה רק בגלל שהיא העזה להגיד לו וללינור אחרי המקרה עם רמי ודניאל שהיא חושבת שרמי משתלטת על לינור ומאז רמי לינור ותום מתעלמים ממנה
שטויותלא נכון, זה קרה הרבה לפני, מיד אחרי ההדחה של גל, הוא קלט שהיא שמחה שגל לא שם ואז עשתה את תרגיל ה"התאהבות" הפתאומית ביהודה, אחרי כל הליכלוכים שלה עליו ותום קלט מי היא בדיוק
סורי הכל כבר הפוך על הפוך אצלוהפוך היא האשימה אותו שסיפר לכל הבית על זה
אם נשים רגע את הברומאנס בצד16:49 תום מדבר עם ליאור ומספר שהוא אמר לג'וזי על זה שהשיחה לא הייתה על המסוק של ג'וזי
אני נותנת חסד לתום מאמינה לו, ומחזירה את כל מה שאמרתי על רמי חזרה (בתנאי כמובן שזה לא נכון) עד שיוכח אחרת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.