MagnumTA007
Well-known member
בהחלט. אחד הספונסרים החשובים זה אלקטרהיש חוק בהפקה שחייבים להראות את המטבח?
שסיפקה את מוצרי חברת Breville
בהחלט. אחד הספונסרים החשובים זה אלקטרהיש חוק בהפקה שחייבים להראות את המטבח?
הוא עובר לכוכב שלו... שם הוא משחק עם לולהשמתי לב שלג׳וסף יש נטיה להכנס לתוך עצמו כשהדחפור בהיפרוונטילזציה,
או דרור למשל, הוא פשוט מתכנס בתוך עצמו.
זה נקרא בעיות קשב וריכוז.שמתי לב שלג׳וסף יש נטיה להכנס לתוך עצמו כשהדחפור בהיפרוונטילזציה,
או דרור למשל, הוא פשוט מתכנס בתוך עצמו.
זה נקרא בעיות קשב וריכוז.
גם הבן שלי כזה... הוא שומע את שתי הדקות הראשונות
אח"כ הוא שומע רק רעשים.
אין מה לקרוא, הדף ריק למעט כמה תווים בריפיט.אני לא מצליחה לקרוא את זהבה..היא נראית לי תלושה לגמרי..לא מחוברת לכלום..חכמה היא ממש לא..אינטליגנטית ממש לא..יש לה יציאות מוזרות כאלה בלי קשר למה שקורה....היא מסוג אלה באח הגדול מגיעים לגמר מתחת לראדר...לא עושים כלום כל התכנית.
לא ביקשת, קיבלתאין מה לקרוא, הדף ריק למעט כמה תווים בריפיט.
מרשעת, ווילי.לא ביקשת, קיבלת
חחחחחשיחה נחמדה בין יהודה וקארין פותחים דברים מהעונה
עד שזה קורה עוז מחליט לצנזר
אולי פתח לה את העיניים לגבי תום וסוף סוף תבין שהוא אסטרטג
אני החזקתי ממנה שעלתה על יהודה שהוא אסטרטג ..עבר לישיחה נחמדה בין יהודה וקארין פותחים דברים מהעונה, מודה שהיא טעתה
עד שזה קורה עוז מחליט לצנזר
אולי פתח לה את העיניים לגבי תום וסוף סוף תבין שהוא אסטרטג
ייתכן. חלק נכבד מהזמן פשוט רימו וניצלו אותה אלו שהיו אמורים לייצג אותה.חלק מ- אי הצלחתה של זהבה כזמרת כמו שכביכול הייתה אמורה להצליח - נובע ממי שהיא, וממה שהיא.
לשמחתי יצא לי להכיר זמרת מצליחה מאוד מאוד בישראל שנים שנים, ואי אפשר להצליח אם אין לך אופי, אם אין לך מרפקים לפעמים, אם לא תשבור קירות בשביל האמנות ובשביל הצורך הבסיסי לשיר.
זה רק מחזק את הטענה שלי.ייתכן. חלק נכבד מהזמן פשוט רימו וניצלו אותה אלו שהיו אמורים לייצג אותה.
כי חייבים להראות את המטבחלמה לצנזר את השיחה בסלון היא במילא לא תכנס לפרק
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.