אורחתלרגע23
Well-known member
ליאור החליט להיות עציץ רקע במטבח.
הגזמת,תגידו...איזה פריט מהבית הזה הייתם רוצים לעצמכם?
ממש בא לי משטח חיתוך ענקי כזה מעץ כמו שיש להם במטבח ....(זה נמצא מאחורי הכיור שלהם ).
כמה נוח יכול להיות לחתוך ככה במרחב ולא להצטמצם על קרש קטן.
התנור פיצה אולי גם...נראה משהו שהייתי רוצה לנסות.
אוי הזכרת לי שהייתי רוצה גם נסט.הגזמת,
יחסית אלייך אני צנועה. פריט אחד יספיק לי
הבריכה
לא בא לי לראות אותה, משום מה היא באה לברך ויוצאת מקללת.לינור תדבר היום על הכל - "בחושפים הכל" שישודר אחרי החדשות בערוץ רשת 13. לינור הגיבה לשאלה על התנהגותו של רמי : ארגוני נשים אמרו 'מה זה למה גבר מתייחס ככה לאישה?'. לכל האנשים האלה יש לך מסר אחד ברור?
"ברור. רמי מגנה התנהגות כזאת. רמי לא יקבל אותה ולו בתירוץ הכי קטן. במשך כל העונה הוא מדבר על זה, על התופעה של נשים מוכות. שדווקא אותן מוציאים מהבית ודווקא הן צריכות לחיות עם הילדים בחוץ. הוא לא מעריך את זה, הוא לא חושב את זה. הוא שונא את זה... בכוונה בחרתי להשתמש במילה הזו. הוא לא פטרון ולא רודן ולא כל מה שבחרו להגיד... הוא לא".
למה מבחינתך יוצאת מקללת?לא בא לי לראות אותה, משום מה היא באה לברך ויוצאת מקללת.
מן הסתם שהתוכנית הקצרה הערב אמורה להנמיך את הלהבות סביב רמי. לא חושב שמישהו חשב אחרתלינור תדבר היום על הכל - "בחושפים הכל" שישודר אחרי החדשות בערוץ רשת 13. לינור הגיבה לשאלה על התנהגותו של רמי : ארגוני נשים אמרו 'מה זה למה גבר מתייחס ככה לאישה?'. לכל האנשים האלה יש לך מסר אחד ברור?
"ברור. רמי מגנה התנהגות כזאת. רמי לא יקבל אותה ולו בתירוץ הכי קטן. במשך כל העונה הוא מדבר על זה, על התופעה של נשים מוכות. שדווקא אותן מוציאים מהבית ודווקא הן צריכות לחיות עם הילדים בחוץ. הוא לא מעריך את זה, הוא לא חושב את זה. הוא שונא את זה... בכוונה בחרתי להשתמש במילה הזו. הוא לא פטרון ולא רודן ולא כל מה שבחרו להגיד... הוא לא".
ולחשוב שפתאום רמי עצבני זה לא לחיות בחלל? מה היה עד שלינור עזבה?עוד אחד ממשפטי המחץ הקלולסיים של זהבה:
"מי יאמין שלינור הלכה, נראה לי בגלל זה רמי עצבני"
לקח לה רק 3 ימים להבין שלרמי לא נחמד שלינור הודחה.
משל לא ראתה אותם מתגפפים חודשיים.
היא באמת חיה בבועה ומנותקת מהמתרחש סביבה.
גםולחשוב שפתאום רמי עצבני זה לא לחיות בחלל? מה היה עד שלינור עזבה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.