מכורה וחבל
Well-known member
על מה שירשורים?אני לא מבין כמה ימים אני לא בפורום ואתם לא משגעים את מרי עם מלא שרשורים?
אלו היורשים שלי????
גל לא בבית.
שומם בבית שומם בפורום.
על מה שירשורים?אני לא מבין כמה ימים אני לא בפורום ואתם לא משגעים את מרי עם מלא שרשורים?
אלו היורשים שלי????
אני רואה שונה ,צופה ברמי מאז לכתה של לינור
כמעט בנאדם אחר.
רגוע,שמח נחמד לכולם
לא יאמן כמה הנוכחות שלה הזיקה לו בבית ובחוץ.
לא אמרתי שהוא מושלםאני רואה שונה ,
ברור שבלי הנוכחות שלה הוא נאלץ גם לתקשר עם אחרים והקנאה האובססיבית לא קיימת, כי אין על מי.
אבל אני רואה הרבה דברים שקיימים שם בלי קשר לנוכחות של לינור. שהם חלק ממנו.
אומנם את לינור והמניפולציות שלה לא אהבתי ובוודאי שההשפעה שלה על רמי הייתה שלילית ומחממת לצרכיה,
אבל עכשיו כשהיא לא שם, הנסיונות הילדותיים שלו להטריל את יהודה ממשיכים כרגיל,
ניבולי הפה ממשיכים כרגיל, נטירת הטינה ממשיכה כרגיל.
גם מקודם לא התחברתי להנחה שכל התנהגותו השלילית קשורה ותלויה בלינור,
היא לא תרמה לו אבל לו יש את מבנה האישיות שלו שקיים איתה ובלעדיה.
נכון, זה פחות על אם הוא מושלם או לא... זה באמת ברור שלרמי , כמו לכולם שם יתרונות וחסרונות.לא אמרתי שהוא מושלם
הוא כמו כל אחד אחר שם עם יתרונות וחסרונות.
"רגוע,שמח נחמד לכולם"צופה ברמי מאז לכתה של לינור
כמעט בנאדם אחר.
רגוע,שמח נחמד לכולם
ובכל זאת, לא תהיה שמחה ממני לראות אותו עולה בגרם המדרגות. ראינו די והותר! פעם, פעמים, שלוש ואין ספור תקריות אלימות איתו. זו בעיה שהוא יצטרך לטפל בה מחוץ לבית. האדם שכל כך רציתי לראות אותו במקום הראשון, הפך לפוגעני, אובססיבי, קנאי ודוחה. זה עניין של יום יומיים, אולי פחות שתצא לו הג׳ננה. תופעות כאלה לא חולפות עם הזמן, הן מקננות מתחת לפני השטחצופה ברמי מאז לכתה של לינור
כמעט בנאדם אחר.
רגוע,שמח נחמד לכולם
אנשים כאלה לא משתניםובכל זאת, לא תהיה שמחה ממני לראות אותו עולה בגרם המדרגות. ראינו די והותר! פעם, פעמים, שלוש ואין ספור תקריות אלימות איתו. זו בעיה שהוא יצטרך לטפל בה מחוץ לבית. האדם שכל כך רציתי לראות אותו במקום הראשון, הפך לפוגעני, אובססיבי, קנאי ודוחה. זה עניין של יום יומיים, אולי פחות שתצא לו הג׳ננה. תופעות כאלה לא חולפות עם הזמן, הן מקננות מתחת לפני השטח
מה שהוא עשה לג׳וזי מחריד אותי עד ליום הזה! כולי חלחלה מהרישעות שלואנשים כאלה לא משתנים
אם הוא צריך לעלות גם יהודה צריך לעלות כמלבה מריבה ומטנף ובמהות אדם עם פתיל קצר שמסתבך ומחולל מריבה. רמי ניגש לדבר עם ג'וזי ויהודה התערב כדי לזכות בתשומת לב וישר אמר לו אתה טועה וכשענה לו שלא יתערב אמר לו שהוא אפס ומכאן התחילה החלפת מילים.רמי נפיץ ושומר טינה. כשבאים לבקר אותו על ההסחפות שלו צריך גם לראות את הנפשות הפועלות האחרות. אי אפשר להעניק כתרים למי שלא מגיע ויש לו לא מעט קבלות ע"כ שלא ראויאנשים כאלה לא משתנים
מישהו יכול לומר מה בערך הוא אמר, הסרטון לא פועל לי.אם הוא צריך לעלות גם יהודה צריך לעלות כמלבה מריבה ומטנף ובמהות אדם עם פתיל קצר שמסתבך ומחולל מריבה. רמי ניגש לדבר עם ג'וזי ויהודה התערב כדי לזכות בתשומת לב וישר אמר לו אתה טועה וכשענה לו שלא יתערב אמר לו שהוא אפס ומכאן התחילה החלפת מילים.רמי נפיץ ושומר טינה. כשבאים לבקר אותו על ההסחפות שלו צריך גם לראות את הנפשות הפועלות האחרות. אי אפשר להעניק כתרים למי שלא מגיע ויש לו לא מעט קבלות ע"כ שלא ראוי
אלה טובים בכותרות, פחות בתכנים.
לעניות דעתי זה המיקרופונים שלהם....בכוונת מכוון.לא מספיק דרור?
גם אורן מפגע לאוזניים?
שבוע הבא אלמוג תעשה בע"ה...אחרי שתקבל ראשות הבית.מי צריך את גל בתקציב כשיש את קארין
צפה בקובץ המצורף 15134
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.