ראש גזר 6789809896
Well-known member
זה בסדר אורן ותום נהנים מספיק לשגע את רמיאז רמי כאילו האבא שלהם?
משימת החלומות של לינור
זה בסדר אורן ותום נהנים מספיק לשגע את רמיאז רמי כאילו האבא שלהם?
משימת החלומות של לינור
זהבה לא זוכהלא נורא זהבה הדרך למיליון רצופה הצקות מאורן בהצלחה לך
לפי מה קבעת את זהזהבה לא זוכה
למה לא? עוד אחד עם פרבילגיות מההפקה.חצוף האורן הזה בא להשתלט לג'וזי על המקום קצת חי באילוז הייתי אומרת
הוא בלתי, מתודלק מהאח שמת עליוחצוף האורן הזה בא להשתלט לג'וזי על המקום קצת חי באילוז הייתי אומרת
והבנתי גם שהיום הוא דרש ששבוע הבא הוא רוצה שיביאו לו את הסיגריות שלו, משפחת השיניים שלו ואת השמפו שלוהוא בלתי, מתודלק מהאח שמת עליו
כן איזה מלך אתה!! תודה
הוא גם לא הסכים לחזור בו, והמשיך לאיים כאן הייתה הבעיהאני קוראת בכל מקום על הפליאה איך זה שנותנים לדיירי עבר להיכנס לבית ולהביע את דעתם על דיירים אחרי שראו דברים מבחוץ. משתמשים בביטוי "רצח של הפורמט".
זה לא שאני לא מסכימה שרועי עוז כושל בתפקידו ובעצמו לא עומד בחוקים שהוא קבע וחוקי הפורמט. אבל דווקא הכנסת גל ולינור זה לא העניין.
זיכרון קצר. גם יורם זק, שפתאום נראה לכולנו כיציר הבריאה המושלם, הכניס דיירי עבר ואיפשר להם לבקר את הדיירים.
יתרה מכך, באחד המקרים זה אפילו היה דייר שפרש.
ולמי שממהר להשוות בין האיום של יהודה לאיומים של רמי, לא ראיתם מה באמת היה ואם רועי עוז, שפינק את יהודה באופן קבוע בעריכה מהסרטים והיה בולט שהוא מזניק אותו קדימה, וסביר שגם כשקרא לו לחדר זה היה במטרה לנסות להגן עליו ולאפשר לו להירגע ולחזור בו, מצא לנכון להעיף אותו מהבית, סביר מאוד להניח שהוא עבר כל גבול וזה לא היה רק האיום המילולי זרקו לנו כמו אוכל לחתול רחוב...
צפה בקובץ המצורף 16539
גל, ליאור, עוז, רמיאני קוראת בכל מקום על הפליאה איך זה שנותנים לדיירי עבר להיכנס לבית ולהביע את דעתם על דיירים אחרי שראו דברים מבחוץ. משתמשים בביטוי "רצח של הפורמט".
זה לא שאני לא מסכימה שרועי עוז כושל בתפקידו ובעצמו לא עומד בחוקים שהוא קבע וחוקי הפורמט. אבל דווקא הכנסת גל ולינור זה לא העניין.
זיכרון קצר. גם יורם זק, שפתאום נראה לכולנו כיציר הבריאה המושלם, הכניס דיירי עבר ואיפשר להם לבקר את הדיירים.
יתרה מכך, באחד המקרים זה אפילו היה דייר שפרש.
ולמי שממהר להשוות בין האיום של יהודה לאיומים של רמי, לא ראיתם מה באמת היה ואם רועי עוז, שפינק את יהודה באופן קבוע בעריכה מהסרטים והיה בולט שהוא מזניק אותו קדימה, וסביר שגם כשקרא לו לחדר זה היה במטרה לנסות להגן עליו ולאפשר לו להירגע ולחזור בו, מצא לנכון להעיף אותו מהבית, סביר מאוד להניח שהוא עבר כל גבול וזה לא היה רק האיום המילולי שזרקו לנו כמו אוכל לחתול רחוב...
צפה בקובץ המצורף 16539
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.