אופה קטנטנה
Well-known member
ג׳וסף ממש נהנה מזה, צוחק עם רמי. קורא לו חברי הטוב, בצרפתית.
ורמי צוחק, אומר לו ולכולם שכדאי להם להזהר בבקשותהם.
יש לי הרגשה שאם רובם יעשו דווקא החברה הוא יאבד סבלנות שלו ולא ייקח את זה כבר בצחוק יותרג׳וסף ממש נהנה מזה, צוחק עם רמי. קורא לו חברי הטוב, בצרפתית.
יכול להיות. אז, הוא יתעצבן. לא נוראיש לי הרגשה שאם רובם יעשו דווקא החברה הוא יאבד סבלנות שלו ולא ייקח את זה כבר בצחוק יותר
שרמי מתעצבן ומאבד את זה לא נעים לצפות בויכול להיות. אז, הוא יתעצבן. לא נורא
רמי וזהבה הם אמא ואבא שלהם והם צריכים לעשות הכול בבית בשביל הילדיםהם חייבים לסיים את כל האוכל בצלחת.
מה ההגיון מאחורי המשימה המטומטמת הזו, לא אבין
יענו אמא ואבא של שבת?רמי וזהבה הם אמא ואבא שלהם והם צריכים לעשות הכול בבית בשביל הילדים
לא יודע אין לי מושג זה מה שהבנתי כי תום ואורן לא מפסיקים לקרוא לרמי אבא ולזהבה אמאיענו אמא ואבא של שבת?
יצירתיות של נייר סופג.
ג׳וסף ממש נהנה מזה, צוחק עם רמי. קורא לו חברי הטוב, בצרפתית.
להמאיס את רמי סופית בעיני המתבונן, עריכה מגמתית תעזורהם חייבים לסיים את כל האוכל בצלחת.
מה ההגיון מאחורי המשימה המטומטמת הזו, לא אבין
אנחנו בסוף, ונדמה שרמי לוקח את זה בהומורלהמאיס את רמי סופית בעיני המתבונן, עריכה מגמתית תעזור
אם לינור הייתה נשארת לרמי לא היה סיכוי בחמישייה מאז שהיא יצאה הוא הרבה יותר נינוח והתחיל קצתת לחזור לרמי של ההתחלהאף אחד לא סופר את רמי בחמישיה, ואני אומר נחכה ונראה. בעיני זו לא תהיה הפתעה.
ג׳וזי עם חולצת גולף זה אמאלה
הכי מחמיא לו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.