אחרי סתיומתי הוא עולה במדרגות השקרן הזה
אל תדאגינו מה זה השידור חוזר הזה איך שאני פותחת
חרם
חרםם
חרםםם
יאיר המסכןאל תדאגי
תכף יעברו ליאיר שחקן
היום הוא גם הבהיר את סיפור ה"סצינה" למצלמות שסתיו אמרה לשיר שאמריאיר המסכן
מרתיח אותי שדורסים אותו ומטנפים עליו על לא עוול בכפו
נכון.היום הוא גם הבהיר את סיפור ה"סצינה" למצלמות שסתיו אמרה לשיר שאמר
סיפור אחר לגמרי ממה שהצטייר
אברם משקר כהרגלונו מה זה השידור חוזר הזה איך שאני פותחת
חרם
חרםם
חרםםם
סתיו ענתה לשאלה של אברם "את עושה עלי חרם" ב - כן.
סתיו גם אמרה לשיר "למה את מדברת איתו" ו"אל תדברי איתו".
כשמסתכלים על זה ככה,
אברם צודק.
אבל כשמכניסים קונטקסט לדבר,
הוא לא.
ראשית, ה"למה את מדברת איתו ואל תדברי איתו" מגיע לאחר שבאסיפת הדיירים היא גילתה שהוא וספיר סיפרו לאורי כהן דברים שסתיו אמרה. כלומר, סכסכו. ומהמקום הזה היא לא הייתה מעוניינת שחברה שלה שטוענת שבאה למענה תשב ותדבר עם אדם שעלול לסכסך בינהן גם כן.
ולגבי ה"חרם", הרי זה ברור מאליו שאברם בכוונה השתמש בזה כדי שהוא יתפוס את סתיו במילה וינגן על כך.
מעבר לזה, העובדה שהוא וספיר כל 5 דקות ועל כל תגובה של סתיו משיבים ב"את עושה עלינו חרם?" זה מעשה חמור פי כמה וכמה מדבריה של סתיו כי שניהם מגכיחים את נושא החרם וכל זאת, לאחר שהאח בכבודו ובעצמו הביא להם זמרת שתשיר להם שיר על ילד שבחר להתאבד בעקבות מקרה כזה.
זאת הפעם האחרונה שאני אהיה רציני.
תהיה רציני עוד הרבה. You’re goodסתיו ענתה לשאלה של אברם "את עושה עלי חרם" ב - כן.
כשמסתכלים על זה ככה,
אברם צודק.
הוא לא.
ראשית, ה"למה את מדברת איתו ואל תדברי איתו" מגיע לאחר שבאסיפת הדיירים היא גילתה שהוא וספיר סיפרו לאורי כהן דברים שסתיו אמרה. כלומר, סכסכו. ומהמקום הזה היא לא הייתה מעוניינת שחברה שלה שטוענת שבאה למענה תשב ותדבר עם אדם שעלול לסכסך בינהן גם כן.
ולגבי ה"חרם", הרי זה ברור מאליו שאברם בכוונה השתמש בזה כדי שהוא יתפוס את סתיו במילה וינגן על כך.
מעבר לזה, העובדה שהוא וספיר כל 5 דקות ועל כל תגובה של סתיו משיבים ב"את עושה עלינו חרם?" זה מעשה חמור פי כמה וכמה מדבריה של סתיו כי שניהם מגכיחים את נושא החרם וכל זאת, לאחר שהאח בכבודו ובעצמו הביא להם זמרת שתשיר להם שיר על ילד שבחר להתאבד בעקבות מקרה כזה.
כל הכבוד על התגובה הזאת. מאחל לך שאורי2 ישאר עד הגמר ושגיא יחזור.סתיו ענתה לשאלה של אברם "את עושה עלי חרם" ב - כן.
כשמסתכלים על זה ככה,
אברם צודק.
הוא לא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.