בוייאקה מאן
Well-known member
אוי יהודה קנאי עוקב אחרי גל וכל מה שהיא עושה אוי יהודה מקנא בגל כי היא זורחת בזמן שהוא מתמרמריהודה צודק
כל משימה גל קופצת בראש
כבר מהשבוע הראשון
אווווו
מסכני
זכה בחסינות ועדין גל מעסיקה אותו 24/7
אוווווו
אוי יהודה קנאי עוקב אחרי גל וכל מה שהיא עושה אוי יהודה מקנא בגל כי היא זורחת בזמן שהוא מתמרמריהודה צודק
כל משימה גל קופצת בראש
כבר מהשבוע הראשון
בינתיים ראיתי בדיוק ההיפך אבל כששונאים מישהו תמיד הוא אשםאוי יהודה קנאי עוקב אחרי גל וכל מה שהיא עושה אוי יהודה מקנא בגל כי היא זורחת בזמן שהוא מתמרמר
אווווו
מסכני
זכה בחסינות ועדין גל מעסיקה אותו 24/7
אוווווו
עובדה שלגל אין מושג אפילו מה הסיפור של יהודהבינתיים ראיתי בדיוק ההיפך אבל כששונאים מישהו תמיד הוא אשם
בעניין הזה אני גם מסכים עם יהודה.יהודה צודק
כל משימה גל קופצת בראש
כבר מהשבוע הראשון
עוד ממשימת חנוכהבעניין הזה אני גם מסכים עם יהודה.
גם לי הדבר שקפץ שגל התנפלה והשתלטה על כל עניין התקצוב. זה משהו שחוזר על עצמו שהיא ישר קופצת ומשתלטת על דברים.
אני מבין שזה בא מהתלהבות וממקום טוב ושהיא אקטיבית אבל היא צריכה לשים לזה לב - לפעמים זה מתפרש כחוסר שיתוף וחוסר התחשבות.
לא היה ריב. הוא זרק לה עכשיו הערה במטבח שהיא השתלטה על עניין התקציב.אז היה שוב ריב בין גל ליהודה במסגרת התקציב
גל נתנה לזה במה
ותום מתעצבן שהיא נתנה לזה במה
"לא לתת במה" זה קצת טיפשיאבל גם תום נותן לו במה עכשיו...
תום הזה דבילאבל גם תום נותן לו במה עכשיו...
לא לתת לו במה = לא ליצור מולו עניין על כלום בשביל שהוא יתחיל עוד ריב על כלום כמו כל הריבים שלותום הזה דביל
כל הזמן זועק לא לתת לו במה,בזמן שהוא הכי נותן לו
בטח יהודה רץ לחדר האח לספר את הסיפור שלו וכמה שזה תואם לזה שגל עשתה קניותגל משתגעת כי היא יודעת שיהודה צודק בגלל זה נופלת למלכודות שלו
יהודה קנאי שחלילה לא ירימו למישהו אחר אתמול הוא היה בעננים כי המשימה הרימה לו.גל משתגעת כי היא יודעת שיהודה צודק בגלל זה נופלת למלכודות שלו
אפשר לחשוב מישהו מקבל קולות על עשיית תקציביהודה קנאי שחלילה לא ירימו למישהו אחר אתמול הוא היה בעננים כי המשימה הרימה לו.
קשה לו לפרגן גם כשהוא מפרגן הוא עוקץ
זה לא קולות זה פוקוסאפשר לחשוב מישהו מקבל קולות על עשיית תקציב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.