זה גם חוקבחור מורכב עוז
לא סגור על עצמו בכלל
מסתבר שגם היום צעקו לגוזיאיזה חבר חמוד יהודה, אומר לג'וזי על הצעקות יכולים לבוא לצעוק 800 אבל אין לזה כזה משמעות ואז הוא אומר אבל זה מחמם את הלב, ראיתי שהתרגשת- קנאי
טוב שלא אמר לו שזה חנוךבדיליי: איזה חבר חמוד יהודה, אומר לג'וזי על הצעקות יכולים לבוא לצעוק 800 אבל אין לזה כזה משמעות ואז הוא אומר אבל זה מחמם את הלב, ראיתי שהתרגשת- קנאי
הזמין סוכרזיתמה זה היה עכשיו הישששש של תום כאילו זכה באליפות
ומיד צנזור?
מצחיק איך כמעט כל אחד כאן שונא את מי שהכי קרוב לפייבוריט שלוימית מה אכפת לך מהתקציב בשבת את בבית
אני רוצה אנשים כמו איילון ליד יהודה שיחממו אותומצחיק איך כמעט כל אחד כאן שונא את מי שהכי קרוב לפייבוריט שלו
(אולי אוהבי תום וגל פחות, לפחות אוהבי תום, כי בקושי מראים אותם ואין הרבה על מה להתעצבן)
אז אין ראש בית השבועגל ענתה לטלפון ובגלל זה היא עושה את התקציב ? הבנתי נכון ?
זה נקרא גל עושה את התקציב?גל ענתה לטלפון ובגלל זה היא עושה את התקציב ? הבנתי נכון ?
מוח קרימינלי יש לרועי עוזגל ענתה לטלפון ובגלל זה היא עושה את התקציב ? הבנתי נכון ?
יורדים לקופסת סיגריות אחת אבל מזמינים קולהתזמינו זיררררו
ואני אסגוררר איתו
ג'וזי
גל: תודה כפרה עליך..זה היה מכוון לאח?
אני אני אעדכן אותך!וואי עברתי על כל השרשורים. היה מתיש. אז גוזי במצב רוח טוב. זה נחמד. אני לא מסוגלת לראות את הלייב נתעדכנת רק דרך הפורום. כל פעם שהעברתי היום צנזור או יהודה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.