אופה קטנטנה
Well-known member
חחחח*מצביעה*
חחחח*מצביעה*
יהודה וליאור הוא ידע גם ככהחבל שגוזי חסין, רציתי לראות אותו חוזר מהדחה
אבל מצד שני טוב שהוא רואה שיש אנשים שאוהבים אותו בבית
לדעתי זה בגלל הסיטואציה, כי אם איילון היה גם ג׳וזי היה ללא זוג.לגבי קארין:
1. קארין בחרה להיות דבוקה למור ודיויד, אם הם לא היו מודחים היא הייתה הבחירה הראשונה של שניהם. יצא לה מזל כזה שבחרה לא נכון. טעות שלה, אבל קארין - איך אפשר לבחור במור ודיוויד?????
2. אחרי שמור ודיוויד הודחו, עדיין יהודה וג'וזי קרקרו סביבה. אין מה לעשות, יופי תמיד מסנוור. ואז ג'וזי התעצבן מזה שכשהוא אומר לה משהו ויהודה בדיוק אומר אותו דבר אז קארין עוקצת את ג'וזי. הוא ממש התבאס מזה ואמר את זה כמה פעמים. למרות הכל קארין בשניה יכולה לסדר את המצב, אפילו עכשיו. שיחה אחת עם גוזי והיא מקבלת את האחד שלה.
3. קארין החליטה להיות מעודדת של רמי. היא ולינור סביבו בצורה פאטתית. מילא לינור שכנראה דלוקה עליו אבל איך קארין הפכה למעריצה צמודה שלו?? אולי בגלל שהבטיח לה לשחק באיזה הצגה או משהו.
4. קארין יכלה להשיג בשניה כל אחד בבית. התנהלה כלכך לא נכון. לכן הפסידה גם את תום. היא תחכה לכניסה השניה ששם יבוא גברבר חדש והמשחק יתחיל מהתחלה בשבילה. ולמזלה תהיה לה הזדמנות כי עושים הכל שהיא לא תודח.
אז מי שאשם במצב של קארין זה אך ורק קארין.
לגמרי נכון, קארין עשתה את כל הטעויות האפשריות בבית, בהתחלה התחברה להכי דוחים דיוויד ומור,לגבי קארין:
1. קארין בחרה להיות דבוקה למור ודיויד, אם הם לא היו מודחים היא הייתה הבחירה הראשונה של שניהם. יצא לה מזל כזה שבחרה לא נכון. טעות שלה, אבל קארין - איך אפשר לבחור במור ודיוויד?????
2. אחרי שמור ודיוויד הודחו, עדיין יהודה וג'וזי קרקרו סביבה. אין מה לעשות, יופי תמיד מסנוור. ואז ג'וזי התעצבן מזה שכשהוא אומר לה משהו ויהודה בדיוק אומר אותו דבר אז קארין עוקצת את ג'וזי. הוא ממש התבאס מזה ואמר את זה כמה פעמים. למרות הכל קארין בשניה יכולה לסדר את המצב, אפילו עכשיו. שיחה אחת עם גוזי והיא מקבלת את האחד שלה.
3. קארין החליטה להיות מעודדת של רמי. היא ולינור סביבו בצורה פאטתית. מילא לינור שכנראה דלוקה עליו אבל איך קארין הפכה למעריצה צמודה שלו?? אולי בגלל שהבטיח לה לשחק באיזה הצגה או משהו.
4. קארין יכלה להשיג בשניה כל אחד בבית. התנהלה כלכך לא נכון. לכן הפסידה גם את תום. היא תחכה לכניסה השניה ששם יבוא גברבר חדש והמשחק יתחיל מהתחלה בשבילה. ולמזלה תהיה לה הזדמנות כי עושים הכל שהיא לא תודח.
אתה לא בוחר למי להיות דבוק בבית, זה פשוט קורה, דינמיקות וחברויות נוצרות באופן טבעי.לגבי קארין:
מסכימה עם כל מילה רק שבקטע מעווץ ומוזר זה שהיא לא ממש קוראת סיטואציות (!) גורם לי לחבב אותה יותר.לגבי קארין:
ברשימה כזאת תום עף לדעתיאם הרשימה היא גל תום ימית ליאור
ליאור מודח
(לעזאזל עם ימית)
אני מתה על גל שאף אחד לא בחר בה
והיא לא מקטרת
ולא מתבכיינת.
חשבתי שזהבה תיבחר בה
זהבה בחרה בדרור
(אני מקטרת במקומה)
הילדה הזו משהו מיוחד.
השאלה היא אם הקבוצות של גוזי ויהודהברשימה כזאת תום עף לדעתי
לדעתי הם ינסו לפצל ולהוציא את תוםהשאלה היא אם הקבוצות של גוזי ויהודה
יצביעו רק לימית ,
אם הקבוצה של גוזי יצביעו לליאור אז כן
סיכוי גדול שתום בחוץ.
גם לדעתי. תום בטוח יהיה מודח.......ברשימה כזאת תום עף לדעתי
וזה יהיה על המצפון של גל שלא נתנה לו חסינותגם לדעתי. תום בטוח יהיה מודח.......
אבל גם היא לא נתנה לווזה יהיה על המצפון של גל שלא נתנה לו חסינות
נראה לי שכל מי שלא קיבל חסינות יהיה מועמד....לאו דווקא מי שלא קיבל בכלל קולות....אם הרשימה היא גל תום ימית ליאור
ליאור מודח
(לעזאזל עם ימית)
והיא לא מקטרת
ולא מתבכיינת.
חשבתי שזהבה תיבחר בה
זהבה בחרה בדרור
(אני מקטרת במקומה)
הילדה הזו משהו מיוחד.
הפואנטה שבעצם הרשימה הזו היא כביכול "את מי תרצו להשאיר בבית" ואלו שבעצם לא קיבלו קול אחד הם הדיירים שלכאורה "לא רוצים אותם בבית" ולכן הם מועמדיםנראה לי שכל מי שלא קיבל חסינות יהיה מועמד....לאו דווקא מי שלא קיבל בכלל קולות....
כי אחרת גם מי שלא קיבל חסינות חסין - איפה הפואנטה ?
אז גם מי שקיבל קול אחד חסין לפי הלוגיקה הזאתהפואנטה שבעצם הרשימה הזו היא כביכול "את מי תרצו להשאיר בבית" ואלו שבעצם לא קיבלו קול אחד הם הדיירים שלכאורה "לא רוצים אותם בבית" ולכן הם מועמדים
שוב, הכל תלוי מה נוח להפקה
לדעתי....אז גם מי שקיבל קול אחד חסין לפי הלוגיקה הזאת
זה לא מסתדר לי עם עוז
הוא לא יחלק כאלו מתנות...
לא בחרו בה והיא הכי שמחה מכולם, זה הקסם שלה.אם הרשימה היא גל תום ימית ליאור
ליאור מודח
(לעזאזל עם ימית)
והיא לא מקטרת
ולא מתבכיינת.
חשבתי שזהבה תיבחר בה
זהבה בחרה בדרור
(אני מקטרת במקומה)
הילדה הזו משהו מיוחד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.