התבלבלה16:11 גל לדרור - ג'וזי ויהודה קיבלו 3 קולות
הסבר?
התבלבלה16:11 גל לדרור - ג'וזי ויהודה קיבלו 3 קולות
הסבר?
מה קרה עכשיו?ימית מתחיל לראות גם בליאור משהו שמזכיר לה את עצמה?
אין סוף....מתעדכנת פה...מה בסוף?
יהודה עם 3 קולות - ימית ג'וזי ודרורמתעדכנת פה...מה בסוף?
לתום בוודאות לאגל נתנה לתום או ג'וזי? ידוע?
לא לתום ולא לג׳וזי. משערת שלזהבה.גל נתנה לתום או ג'וזי? ידוע?
תרגישי טוב במהרה.רק רציתי להגיד כמה דברים בלי שמץ ציניות. התחלתי לצפות באח הגדול בסגר הראשון, ובתקופה לא פשוטה שאני עוברת, וזה אחד הדברים הבודדים שבידר אותי והוציא אותי מדיכאון מאוד עמוק. קשה להסביר למה, אולי כי מזדהים עם ההתמודדות של הדיירים עצמם. השנה גם פעם ראשונה התחלתי לצפות בלייב ונהניתי הרבה יותר. ואז בעקבות כל הצנזורים נחשפתי לפורום הזה, ואני כבר כמעט לא צופה אלא יותר קוראת בפורום. מבסוטית ממש מההערות השנונות ומהעניין המשותף, ומזה שבתקופה בה אי אפשר לפתוח רדיו או פייסבוק בלי להיחשף למבול של שנאה, ממש כיף כאן לשמוע מחשבות של אנשים עם שמירה קפדנית על גבולות.
בקיצור, בתקופה שבה אין לאן לברוח, כיף שגיליתי אתכם
כל כך מבינה אותך , כמה שאני נהנית מהאסקפיזם ומהפורום הזה, תמיד אפשר לסמוך על הכותבים פה שיגרמו לי להתגלגל מצחוק.רק רציתי להגיד כמה דברים בלי שמץ ציניות. התחלתי לצפות באח הגדול בסגר הראשון, ובתקופה לא פשוטה שאני עוברת, וזה אחד הדברים הבודדים שבידר אותי והוציא אותי מדיכאון מאוד עמוק. קשה להסביר למה, אולי כי מזדהים עם ההתמודדות של הדיירים עצמם. השנה גם פעם ראשונה התחלתי לצפות בלייב ונהניתי הרבה יותר. ואז בעקבות כל הצנזורים נחשפתי לפורום הזה, ואני כבר כמעט לא צופה אלא יותר קוראת בפורום. מבסוטית ממש מההערות השנונות ומהעניין המשותף, ומזה שבתקופה בה אי אפשר לפתוח רדיו או פייסבוק בלי להיחשף למבול של שנאה, ממש כיף כאן לשמוע מחשבות של אנשים עם שמירה קפדנית על גבולות.
בקיצור, בתקופה שבה אין לאן לברוח, כיף שגיליתי אתכם
*מצביעה*מישהו הטריל לי את ההטרלה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.