שרשור "איזה עצבים"
השבועי

מיטללל

New member
שרשור "איזה עצבים" ../images/Emo190.gif השבועי

מתי בימים האחרונים מישהו מהמין השני הטריף אותכן/גרם לכן לדמעה
מתי בימים האחרונים שגעתן/באסתן מישהו מהמין השני

Dark Muse

New member
היום התעצבנתי על מישהי

היא קצת מדוכאת, אז אני כל הזמן עוזר לה, ומנסה להרים לה את המצב רוח, ונותן לה יחס חם... אבל היא לא יכולה לבוא בבוקר, ולהגיד שלום, קטן קטן, לא יותר, "שלום, איך עבר השמירה?"... כנראה שאני נותן למי שלא צריך.

Paranoid Eyes

New member
מעצבן

לגלות, שאנחנו משקיעים ועוזרים למי שלא מעריך את זה. מה לעשות, אילו החיים.. וזה עוד יקרה הרבה לצערי.. לא רוצה להיות זו שתדכא אותך, אבל אני בעקבות מקרים כאלה פשוט הבנתי והחלטתי שאין כזה דבר חברים... ושאסור לנו לצפות לשום דבר מאף אחד.. גודל הציפיה כגודל האכזבה.. סמוך על עצמך וזהו:)

L y c a n

New member
וחבל..

כי יש כזה דבר חברים, ואולי נכון שגודל האכזבה הוא כגודל הציפיה, אבל אם לא תצפי לכלום, לא תשיגי כלום. ואם לא תנסי, לא תדעי.

Paranoid Eyes

New member
תודה שתיקנת

גודל הציפיה ... כתבתי את המשפט הפוך חחחח אחרי שנפגעתי, ניסיתי שוב.. נפגעתי שוב.. ושוב ושוב.. הרי לא מרימים ידיים אחרי ניסיון אחד בלבד..

L y c a n

New member
גם אחרי אלף ניסיונות

אם מסרבים להרים את הראש, אז מודים בתבוסה, ובהפסד. NOT GONNA HAPPEN

נועם m

New member
../images/Emo45.gif

האכזבה תמיד תגיע מתישהו... לא יודעת. אולי זה פשוט הטבע האנושי, וצריך ללמוד לחיות עם זה...

L y c a n

New member
לא נכון תום../images/Emo13.gif

אכזבה לא תמיד מגיעה.. נהפוך הוא, בסוף כל אכזבה מגיע דבר טוב.. כל ירידה היא לצורך עליה.. (ולא, אני לא רומז לכלום..)

נועם m

New member
או שאפשר להיות פסימיים ולהגיד:

"כל עליה היא לצורך ירידה. בסוף כל דבר טוב מגיעה אכזבה". זה הכל תלוי בנקודת המבט. (ואני עוד מתיימרת להיות אופטימית
)

ChilD SouL

New member
כן, ידעתי שטעיתי איפשהו ../images/Emo10.gif

קורה. אפ'חד לא מושלם.

L y c a n

New member
ובכן

את צודקת, כל דבר בעולם, ממש כל דבר, אפשר לראות מלפחות 2 נקודות מבט שונות. תלוי מה בוחרים. קל יותר לבחור באכזבה, זה ברור.. תבחרי בטוב ובתקווה, והכל יסתדר..

Cobe Anan

New member
אני לא מסכים עם הקביעה שאין כזה דבר

``חברים``. פשוט צריך לדעת טוב-טוב מי החברים שלנו. תגלי שרוב האכזבות שלנו היו מאנשים שראינו בהם את זה, אבל התעקשנו להתעלם ולהאמין שלנו הם לא יעשו את זה..

למעלה