שרשור "איזה עצבים"
השבועי

חחחחחחחח לא

בהופעה של ריטה
בנתיים היו שניים והם לא ממש גרים במאה שערים. למרות שאם כבר הזכרת- אז יש דוס ירושלמי שכבר שנים מאוהב בי- עצוב.

bolaaa

New member
גררר... סיפור על מישהו ואוכל!

בגלל שאני מרוקאית העצבים שלי עולים דיי מהר. אבל יש אחד שעבר ת'גבול! הייתה מסיבה אצל בן דוד שלי, וחבר שלו שבמקרה גם שכן שלו היה שם. ואני לא הרגשתי טוב כבר שבוע שלם וכל החג הייתי עם חום ושיעול, בקיצור סיפור מהתחת. והיה על האש, כמובן, והוא פשוט לא הניח לי. "את רוצה לאכול??" "למה את לא אוכלת?" ואז הוא מתחיל להביא לי צלחות שונות ומרובות אוכל. ואני פשוט מתחננת אליו שיעזוב אותי כי כואב לי הראש. והוא, מה פתאום ממשיך לשגע אותי. ואז הוא התחיל עוד יותר, "אז מה, את שומרת על הגיזרה?? לא כי הגיזרה שלך מצוינת אין לך מה לשמור!" ואז התחיל וויכוח חסר טעם על זה שאני לא שומרת על הגיזרה אלא אני לא מרגישה טוב. בסופו של דבר הוא הלך לישון.כמעט לפני זרקתי עליו נעל מסוימת שהייתה בטווח העין שלי! פשוט נודניק אמיתי! אני שונאת אנשים שמתווכחים איתי על הגיזרה שלי, אחד הדברים המאוסים. טוב הנה העצבים קצת ירדו אחרי שהוצאתי את זה עכשיו! =} נופר.

Cobe Anan

New member
לא שיגעה אותי, אבל...

סתם, תיכננתי לפגוש ידידה שלי ביום שלישי והיא דפקה ברז לטובת החבר. לא נורא, אני אחזיר לה מתישהו.. גם לי יש חברה):->

הממ טוב..

אז הייתה איזה אחת שחשבתי שכבר סיננה אותי וזהו ובלי לומר לי אפילו.. וזה באמת קצת.. שיגע אותי.. קיצר אתמול לא יודע למה.. התקשרתי היא שוב לא ענתה.. אבל אחרי 5 דקות היא התקשרה.. :).. ואז הסבירה שהפלא לא היה אצלה כל השבוע וחצי האחרונים וזה זה... קיצר היא גם גרה ממש דקה וחצי ברגל ממני.. היא באה אלי ישבנו בחוץ קצת.. :).. אמרתי כבר שהיא דומה לאנג'לינה.. :)

למעלה