שרשור "איזה עצבים"
השבועי

Paranoid Eyes

New member
קובי,

יש אנשים שצפיתי את זה מהם , לכן מלכתחילה לא התקרבתי ממש. לעומת זאת, אילו שכן הרשתי לעצמי להתקרב.. זה אילו שבאמת לא היו כאלה.. אבל באיזשהו שלב, גם אחרי שנים של חברות "תקעו לי סכין בלב".. הייתי מספרת ומשתפת אתכם בסיפור ספציפי אחד, אבל אין לי כח. אני רק יודעת שאפילו את המשפט "היא הבנאדם האחרון שאני אצפה ממנו לעשות כזה דבר" לא אמרתי. כי האמנתי בכל ליבי שזו חברות שונה ואמיתית באמת להבדיל מקשרים אחרים שהיו לי. בסופו של דבר התבדתי..

אואאא../images/Emo190.gif

כרגע מישהו עיצבן אותי מאוד גועל נפש של אנשים וירטואליים
אבל חוץ מזה השבוע עוד מישהו הטריף אותי כי הוא מעצבן, כשרוצים משהו- מתאמצים!!! הוא כנראה עוד לא הגיע לשלב שמבינים את זה... מפונק
מתי שגעתי או ביאסתי מישהו? אין לי מושג את מי ביאסתי או שיגעתי בזמן האחרון

pain is MY love

New member
מה ללא נשא ינעל העולם?!?!?!?!?

טוב אני ארשום שוב.... לי קרה המקרה הכי מעצבן בעולם! בחור שממש ממש נדלקתי עליו פלירטט איתי כל השבוע, ערך לי שיחות נפש, כתב לי מכתבים למשרד וחשף בפניי את כל הצדדים הרגישים של ליבו הרך המוחבא אי שם מתחת ל195 ס"מ של גוף שרירי ושזוף
ואאאאאאז אני מגלה בדרך לא דרך שיש לו חברה או שתיים או שלוש ואני בכלל אבל ב-כ-ל-ל לא בראש שלו! לא מעצבן?!?!? אבל מצד שני לפחות אני מלאך... כי לא נראה לי שעיצבנתי מישהו במיוחד השבוע... אולי רק עם השטויות הרגילות שלי..

pain is MY love

New member
כן אבל שכחת להוסיף

שיש שם גם המון המון שרירים עור שחום חלק ושני קעקועים מדהימים וטוסיק קטן כזה ומוצק ו... טוב דיי עד כאן!

L y c a n

New member
אגב

את דיברת על שחקני הנבחרת ונערות ליווי נכון? ראית מועדון לילה היום?

L y c a n

New member
מועדון לילה

זה סוג של תכנית בערוץ 2.. כנראה שלא ראית

עצבים

כרגיל, אותו אדם מעצבן ומעצבי והכל- המצב רוח משתנה, היום קלטתי (באמצע הופעה, לא זמן טוב לחשוב על דברים כאלה) שאני לא שולטת במצבי רוח שלי בכלל, הפעם הוא אשם אבל אם לא הוא בטח היה משהו אחר. אני חושבת שביאסתי שני בחורים, בעיקר אחד מהם, לאחר שסירבתי להצעת נישואים
מסתבר שיש כמה גברים שחושבים שמדלגים על כל השלבים בדרך.

נועם m

New member
../images/Emo2.gif עדיין קיימים אנשים כאלה??

ההופעה הייתה במקרה במאה שערים?

למעלה