הנה השני שלי
דבר ראשון הייתי פסימי לגבי הטופיק, הייתי בטוח שאני אבדוק עכשיו והוא יהיה ללא תגובות כי לא יהיה לאנשים כוח לכתוב, אבל הופתעתי לטובה. הסיפור השני שלי גם של TED, וכמו שאמרתי, עדיין לא הוחלט אם הוא עצוב או מצחיק. אנחנו מגיעים לMCO באורלנדו, עושים צ'ק אין וממשיכים קדימה. מגיעים לשער ומחכים. הנה מגיע הזמן שאנחנו אמורים לעלות, אבל למה אנחנו לא עולים? אף אחד לא מספר לנו. אנחנו מתחילים להילחץ כי יש לנו טיסת המשך מוושינגטון למונטריאול (קנדה). אתם לא תאמינו למה שאני אגיד לכם עכשיו, תחזיקו חזק. לאחר בירור קצר, למה אנחנו מאחרים? הדיילים הנחמדים החליטו לא לקום בבוקר ולתקוע אנשים בשדה!! לאחר איחור של שעתיים הם החליטו להגיע.. עכשיו דמיינו לעצמכם טרמינל שלם על הרגליים (גם נוסעי טיסות אחרות) עומדים על הרגליים ופשוט מוחאים כפיים לדיילים... מחזה מאוד משעשע. הם פשוט לא ידעו איפה לקבור את עצמם. אנחנו כמובן פספסנו את טיסת ההמשך, אבל פקיד נחמד שם סידר לנו טיסה של אייר קנדה לטורונטו ומשם יש כל שעה טיסה למונטריאול. המזוודות שלנו שכבר העלו למטוס המאחר הגיעו אלינו לבית המשפחה יום למחרת.. קטע מוזר, מצחיק, עצוב, איך שתרצו. תודו שעל איחור דיילים עוד לא שמעתם.