שרשור איחורי טיסות שלכם!

MrHankeY

New member
נשמע ממש כמו סרט

מי מימן את החזרה שלה לארץ? החברת תעופה?

ora506

New member
סוף הסיפור

הגיע למינכן,ללא מזוודה,ללא כסף זר וללא דרכון. חברת התעופה הלינה אותה במל הנמצא בתוך שדה התעפה. חזרה למחרת בטיסה סדירה,של לופטהנזה ,עם הרבה עוגמת נפש.

Gaby48

New member
yes it happened

I worked at JFK and we had a few flights the same day. One of our agen did not give the right attention to look on the flight number on the ticket and as she is working on one flight, a passanger from another flight came and checked to his flight.......... hhhhhh yes he arrived in a different place he wants.......... BALAGAN The worker was fired but the agrivation no one can pay its happened alot and specialy if the flights are from the same terminal, same hurs....... same company Gaby

הנכד של

New member
../images/Emo108.gifשיא האיחור, אנטליה, אשתי ואני

לקחנו את 3 הבנים והכלה. בחזרה הגענו לטרמינל. הטורקים-עוד 1/4 שעה בורדינג וטיסה. אני לאשתי בטוח לא אין מטוס(טורקי). 3 שעות, בעלי הדם החם פתחו בקונצרט. 5 שעות "המטוס מקולקל באסטנבול" ארוחת ערב. דיילת מסכנה , נציגים- יוק. הבן האמצעי ערב בגרות(למחרת ב 0900) יושב בשדה ולומד. חלק מהאנשים צורחים בכל השדה. דיוטי פרי-רוקן. לפנות בוקר(11 שעות מגיע המטוס, 1/2 שעה ובאויר. הבן הספיק למבחן, עירנותו? בספק.

הנכד של

New member
../images/Emo23.gifצימרור. לפני שנתיים-ארקיע לבודפ

בודפשט. המטוס המיועד Z. איחור של 1/2 שעה לבורדינג, מבקשים להתכונן. Z איננו. שעה, כרוז יש תקלה במטוס. 11/2 שעות כרוז הלכה המערכת ההדראולית לפני נחיתה. יש מטוס-אך נגרר לתע"א. 21/2 שעות על 30 ממריא בקלילות ארקיע Z. 20% מהנוסעים ביררו ובנחיתה המטוס כמעת הלך עם נוסעיו. אחרי מספר דקות הם נעלמו. גרעו עצמם מהטיסה. אשתי בפניקה"הרי המטוס כמעת התרסק" נוחי דעתך אשתי. לפחד היית צריכה קודם. כעת הוא בסדר. הגברת לא עצמה עין עד בודהפסט. למלון הגענו לפנות בוקר במקום בשעות הערב המוקדמות. אגב, הבורדינג המהיר שלי היה ב טיסה החוזרת. פחד מארוע פחא"י.

הנכד של

New member
../images/Emo23.gifהכיפית. 1990 יולי. יונייטד שיקג

שיקגו-דנבר. נכנסנו לפעילות מטאורולוגית פעילה ביותר. ברקים במופע מרהיב. לאחר מיכן הקפיצות. ממש כיף. הדיילות קשורות (727) רק אני בטיילת. כל כמה שניות רגלי מאבדות אחיזה. לפתע אני הופך לאסטרונאוט. ראשי בתיקרה ורגלי באויר. לנחתה השתמשתי במערכת ההידראולית הפרטית שלי: 2 הידיים. הורדתי אותן על המשענות של הכסאות ליד המעבר לבלימה. 5 שניות אחר כך הדיילות צלבו אותי אך היה שווה כל שנייה.

הנכד של

New member
../images/Emo23.gifמיותר לציין כי אשתי עברה את כל

הארוע עם מין שקית חומה מוצמדת לפיה וגוון פניה בין ירוק לאפור.

davidfainshtein

Member
מנהל
סבבה! קבל:

דצמבר 2000 - אמצע החורף. הטיסה: נתב"ג - קייב. החברה: אירוסוויט (חברה אוקראינית) המטוס: 737. זמן יציאה: 19:15 שעון ישראל, 3 שעות טיסה. הטיסה עברה על מי מנוחות, המטוס מבצע הנמכה רגילה, פיינל... ב-DH הטייס לא רואה את המסלול (ערפל כל כך סמיך שאני לא רואה את קצה הכנף...) והולך סביב. מבצעים גישה נוספת - מנמיכים... לא רואים כלום, הולכים סביב. לאחר 5 נסיונות הטייס מתייאש ומודיע שטסים לדנייפרופטרובסק במקום (ענין של 50 דקות). נוחתים בדנייפר, מקבלים מטען. השעה כבר 1 אחרי חצות... אומרים לנו שטוח שעה הערפל יתפזר ונחזור לקייב. השעה הזאת התארכה לעוד שעה ועוד שעה... עד 8 וחצי בבוקר. כמובן שהאוקראיינים כלל לא העלו על דעתם לפנות 200 נוסעים לבית מלון... הדבר היחיד שהם חשבו עליו זה סנדוויצ'ים (גבינה צהובה ונקניק חזיר) הטמפרטורה בחוץ בערך מינוס 12, בפנים לא הרבה מעבר לזה. ב-8 הודיעו לנו שהטיסה נדחית ל-11... בסביבות 12 וחצי עשינו צ'ק-אין חדש =- מזוודות עניינים... עולים למטוס, מתיישבים... עומדים. עכשיו יש ערפל בדנייפר - אי אפשר להמריא. יושבים במטוס עד 4 וחצי אחה"צ וממריאים סוף-סוף לקייב - טיסה של שלוש שעות שהתארכה ליממה שלמה...

davidfainshtein

Member
מנהל
יש לציין

שטיסה של אל-על נחתה ללא שום בעיות בקייב בערך באותו הזמן... איתנו נחתו בדנייפר עוד 2 טיסות מאותה סיבה: טורקיה וירדן...

Matan103

New member
הנה השני שלי

דבר ראשון הייתי פסימי לגבי הטופיק, הייתי בטוח שאני אבדוק עכשיו והוא יהיה ללא תגובות כי לא יהיה לאנשים כוח לכתוב, אבל הופתעתי לטובה. הסיפור השני שלי גם של TED, וכמו שאמרתי, עדיין לא הוחלט אם הוא עצוב או מצחיק. אנחנו מגיעים לMCO באורלנדו, עושים צ'ק אין וממשיכים קדימה. מגיעים לשער ומחכים. הנה מגיע הזמן שאנחנו אמורים לעלות, אבל למה אנחנו לא עולים? אף אחד לא מספר לנו. אנחנו מתחילים להילחץ כי יש לנו טיסת המשך מוושינגטון למונטריאול (קנדה). אתם לא תאמינו למה שאני אגיד לכם עכשיו, תחזיקו חזק. לאחר בירור קצר, למה אנחנו מאחרים? הדיילים הנחמדים החליטו לא לקום בבוקר ולתקוע אנשים בשדה!! לאחר איחור של שעתיים הם החליטו להגיע.. עכשיו דמיינו לעצמכם טרמינל שלם על הרגליים (גם נוסעי טיסות אחרות) עומדים על הרגליים ופשוט מוחאים כפיים לדיילים... מחזה מאוד משעשע. הם פשוט לא ידעו איפה לקבור את עצמם. אנחנו כמובן פספסנו את טיסת ההמשך, אבל פקיד נחמד שם סידר לנו טיסה של אייר קנדה לטורונטו ומשם יש כל שעה טיסה למונטריאול. המזוודות שלנו שכבר העלו למטוס המאחר הגיעו אלינו לבית המשפחה יום למחרת.. קטע מוזר, מצחיק, עצוב, איך שתרצו. תודו שעל איחור דיילים עוד לא שמעתם.

AIon Dori

New member
לא איחור אבל גם נחמד

הטיסה הראשונה שלי היתה מישראל לני יורק ב TWA ז"ל, המטוס היה 400 747. מזוודות, בידוק ועלייה למטוס עברו מהר והנה אנחנו יושבים במטוס, מחכים בקוצר רוח לתידרוך של הדיילת ולאחר מכן להמראה. הדיילת הגיע ומסרה לנו בהתרגשות ובעיניים דומעות שזו הטיסה האחרונה של המטוס הזה שנכנס לשירות בשנת שבעים ומשהו ולאחר ולאחר 30 שנים של שירות הוא יצא לגמלאות (יציאות החירום הן כאן, שם וממול). כאן כבר התחלתי לדאוג אבל לא חשבתי על זה יותר מדי והעסקתי את עצמי בנושאים אחרים. יותר מאוחר נכסנו למזג אוויר גרוע וכאן כבר התחלנו להילחץ. המטוס עולה ונופל בכיסי אוויר מפלצתיים, האורות נדלקים ונכבים, פלסטיקים נופלים מהתקרות והמטבח של הדיילות מתפרק לחתיכות נירוסטה ונופל לכיוון מסדרונות. מיותר לציין שבתור מוטס חדש ועוד בכזאת טיסה אני ביליתי את רוב זמני בלנסות לא להקיא את הארוחה שאכלנו לא מזמן (הצלחתי). רוב הטיסה היתה סיוט וגם הנחיתה לא היתה משהו. אם כל זה לא הספיק אז אחרי שנחתנו, עצרנו והתחברנו לשרוול (תודה לאל, הסיוט נגמר), קמתי מהמקום לכיוון הדלת והקאתי (והקאתי והקאתי והקאתי). מיותר לציין שעשיתי בלאגן במעבר ושהדייל הצרפתי לא הסתכל עלי בעין כ"כ יפה. אחרי שנחתנו קפצו עלי וחיבקו אותי 2 אנשים קירחים שאני לא מכיר והיה לי קצת קשה לחבר אותם אל הדודים שלי (בתמונות היה להם שיער). זהו, זאת הטיסה הראשונה והטראומתית שלי. מאז טסתי את הטיסה הזאת באל-על עוד פעמיים והכל עבר חלק (טפו טפו
).

AIon Dori

New member
ממש לא הייתי בטוח (הייתי בכיתה ג')

אז רשמתי מה שנראה לי יותר הגיוני:p בכל מקרה, תודה על התיקון

סתם סיפור נחמד שלי:

בקיץ 2003 הייתי בצרפת. זו הייתה אם אתם זוכרים השנה החמה ביותר באירופה. בקיצור היה הרבה סבל בטיול . כשהגעתי לשדה בפאריז הודיעו לי בצ'ק אין שיש אובר בוקינג ושאלו אם אני רוצה על חשבון איר פראנס להשרא בפאריסס עוד יום. מסתבר שהאובר בוקינג א הגיע סתם. אין לי מושג איך אבל השם שלי היה רשום להם 8 פעמים והיו צריכים לקרוא להרבה אנשים עד שסדירו את העניין. הגעתי לשער היציאה כמה דקות לפני העלייה למטוס למרות שהייתי בשדה 3 שעות לפני הטיסה. אחרי שנכנסו למטוס חיכינו שעה וחצי בערך עד שהוא אמרי. הדייל אמר שהמזוודות הגיעו באיחור ופספסנו את תורנו להמירא. ובדה גול התנועה היא אדירה ובלתי פוסקת. בסוף נחתנו בארץ באיחור של שעה אבל הייתה טיסה בסדר.

HELLAS

New member
והנה הגיע תורי....

החוויה הכי בלתי נשכחת שלי קשורה לאליטליה, כפי שכתבתי כאן לפני כמה זמן שנפלה בחלקי הזכות המפוקפקת להיות בנחיתת חירום במילאנו. בקצרה, לפני כ-8 שנים בקירוב. הגעה מרומא למילאנו, אמצע החורף... שעת לילה מאוחרת וערפל סמיך וכבד ביותר. מספר דקות מועט ביותר לקראת Touch down וצוות המטוס נותן התראה קצרה באיטלקית בלבד להתכונן לנחיתת אונס. מהומה במטוס בקרב דוברי האיטלקית, מהומה עוד יותר גדולה בקרב הלא דוברי איטלקית שלא הבינו למה כולם נכנסו ללחץ. המטוס נוחת ומתחיל בעצירה מטורפת, הגלגל הקדמי של המטוס לא עומד בלחץ, נשבר והמטוס נופל על הגחון. התאורה במטוס נכבית ואפשר לראות את הגיצים בחוץ מחיכוך גחון המטוס על המסלול. חוץ מבהלה, לא היו נפגעים. בדיעבד התברר שכאשר המטוס הגיע לנחיתה, חצה מטוס אחר את אותו מסלול ולכן היה צורך בעצירה מידית של המטוס שבו הייתי. הייתה טעות של מגדל הפיקוח שאישר למטוס שלנו לנחות בשעה שמטוס אחר חצה את המסלול. - מגדל הפיקוח הבין שעשה טעות כאשר כבר היה מאוחר מידי למטוס שלנו לבטל את הנחיתה. לפני כשנתיים או יותר קרה מקרה דומה באותו נמל בו התרסק MD80 של SAS במטוס קל בגלל אותה סיבה. במקרה הזה למרבה הצער, היו הרוגים ופצועים רבים.
היה לי גם איחור של BA מלונדון להבאנה, אבל זה באמת מתגמד לעומת הסיפור הפיקנטי שזה עתה קראתם...

S o l l y

New member
יוווווו

יש לכם מזל שבאמת לא התנגשתם בו והספקתם לעצור לפני זה... אני זוכר את ההתנגשות במטוס קל, גם לא מזמן ראיתי על זה תוכנית שלמה בריאלטי טיוי שהוקדשה לזה... בהחלט עצוב וחבל...

למעלה