שרשור איחורי טיסות שלכם!

משהו בכלל לא קשור

אני ממש חדשה בתפוז.. אין לי מושג מה כותבים עושים וכו'........ רק רציתי לשאול, אם מישו יכול לענות, איך נכנסים לבלוג שלי שפתחתי לא מזמן. תןדה למי שעונה!

Matan103

New member
ואייייייייייי איך אני מאושר פה!!

חח איזה כבוד! אני גאה בעצמי!! בשיא הרצינות!! חיוך ענק על הפנים שלי!

UDISR

New member
יש דברים גרועים יותר...

לפני כחודש וחצי אני ואחותי חזרנו לארץ ממיאמי אחרי כמעט שנתיים שלא היינו בארץ... הטיסה הייתה דרך חברת SWISS AIR וממיאמי לשוויץ יצאה כמתוכנן והכל טוב ויפה, נחיתה ללא כל בעייה ושעתיים לטייל בשדה הטעופה (לאכול קצת שוקולד שוויצרי וכו...) בכול אופן לאחר שעה וחצי מודיעם לנו שהטיסה תתעכב בערך ב-10 שעות, אין מה לומר שמחשבות זדוניות למדי עברו בראשינו אך ברור שזה לא יעזור וכך אנחנו מחכים עם גופיות ומכנסיים קצרות בקור המקפיא של שוויץ (התרגלנו לחום של מיאמי) בכל אותה העת אנו רואים אנשים מהטיסה שלנו מקבלים דברים שונים מהעמדה של על-על כגון כרטיסי חיוג, תלושים לאוכל וכו... בקיצור, היינו צריכים לדרוש את אותם הדברים ובזמן הטיסה גילינו שאנשים קיבלו הרבה יותר דברים ממה שאנחנו קיבלנו כגון חדרי מנוחה ועוד כמה דברים... שלחתי מכתב לעל-על ועד היום לא קיבלתי תשובה... אני אשמח לשמוע אם למישהו קרה דבר דומה ומה הוא עשה בנידון תודה ליאור

יש לי 2 סיפורים

הראשון הוא... לפני כמה שנים טובות טסתי עם חברה לאוקראינה...יענו היינו שבוע באוקראינה..לי אישית אין מה להפסיד...שבוע של שופינג!..ומשם היינו צריכות לטוס לנופש בצרפת...קיצר הגענו לשדה התעופה שמה...ה' יודע איך קוראים למקום חחח...קיצר עלינו למטוס..ופתאום מודיעים שמשו נדפק במטוס ואם נטוס בלי זה אז סיכויים קלושים שנגיע לצרפת.בסדר ירדנו מהמטוס וחיכינו למטוס אחר.הכול היה סגור כבר אין טיסות נכנסות אין טיסות יוצאות גם יש בעיה עם מזג האוויר.הטיסה הייתה אמורה הייתה להיות ב11 בלילה כה חחח...קיצר כבר 12...אין אי אפשר לצאת...יענו הכול סגור בנמל תעופה הזה...וזה לא שאנחנו איזה 5 אנשים בקומה קטנה וצפופה..זה הרבה אנשים!...צפןף הקומה צרה כול החלונות סגורים..קיצר כבר 1 2,3 בשלוש וחצי החליטו שמביאים ארוחת בוקר...למי יש כוח לאכול?!...הייתי יכולה כבר להיות בצפרת!..כבר 4...אין כבר אוויר הכול חנוק וצפוף ואי אפשר לצאת משם!.אין הכול סגור...כבר 5 אין שום זכר לשום מטוס...ולחשוב שהייתי יכולה להיות כבר בצרפת!..קיצר ב6 בבוקר במקום ב11 בלילה הגיע מטוס אחר וטסנו...אין אתה מרגיש כאלו אתה בן ערובה! ויש עוד סיפור אבל אני לא בטוחה שהוא ממש קשור לאיחורים חחח..סתם איזה טיסה בלי דלק...חחחחחחחח..קיצר אם תרצו אוכל לספר

S o l l y

New member
TED זה חברה מסריחה...

אמורה להיות איזה חברת בת של יונייטד שאמורה להיות זולה, והיא ממש לא :-\ רק בעיות אני שומע מאנשים שטסו איתה...

S o l l y

New member
יש לי משהו..

ת'אמת זה לא סיפור של איחור, אבל זה טיסה לאר"הב שניסיתי להשיג במחיר זול, הנתיב של הטיסה היה עם לופטנזה, מישראל לפרנקפורד גרמניה, משם עדיין עם לופנזה, ללוס אנג'לס, ומשם לפיניקס אריזונה, עם TED. ככה זה שמשיגים טיסה שיותר זולה ב600$ מאל-על. הטיסה הייתה סה"כ 26 שעות, עם עצירה של 4 שעות בגמרניה, ו5 לוס אנג'לס. אני חייב להגיד שבחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה מטוסים, הרבה שיושבים בטרמינל אין שום דבר אחר לעשות חוץ מלהסתכל על מטוסים, זה היה דווקא נחמד אני חייב להגיד, בתור חובב טיסות
מה שמאוד ביאס אותי לדעת, אחרי שהייתי רגיל לטוס באל-על, אני יודע שב747-400 יש טלויזיות אישיות לכל אחד, ולרוב אפשרות לבחור מבין 4-7 סרטים, בתור אחד שבכלל לא ישן בטיסות, זאת אטרקציה בשבילי. שעליתי ל747-400 של לופטנזה, גיליתי שהזונ**, שמים טלויזיות אישיות רק למחלקת עסקים וראשונה. אז לישון לא יכלתי, ולהתקע עם אישה סרט במסך שרחוק ממך בהרבה, ובקושי רואים משהו... ועוד אחרי המתנה של 4 שעות בגמרניה, שכל שניה הכרוז מכריז על טיסה, ושיש 3 טרמינלים הוא כל הזמן מכריז, ולא מפסיק!!! הגעתי לאר"הב עם הרבה מאוד חשק לישון, ועם מצב שאני פשוט לא יכול לשמוע שוב יותר בחיים שום מילה בגרמנית... עוד סיפור שקרה לי, בדרך חזרה, שינו לי את המסלול, כי טיסה אחת התבטלה, אז במקום לטוס דרך שדה אחת באר"הב טסתי דרך שיגאקו, הגעתי מאר"הב פיניקס לשיקאגו, ומייד הייתי חייב לעלות למטוס, עברתי רציתי לקבל את הבורדין טיקס לטיסה מגרמניה לישראל כבר, שיהיה לי מקום לייד המעבר, בקיצור הם אומרים לי, אין לך עדיין מקום בטיסה הזאת, אתה ברשימת המתנה, בתור ילד בן 16 שטס לבד, טסתי 5 שעות בידיעה שאני מגיע לגרמניה, ואני תקוע שם בלי טיסה חזרה הביתה, ואני פשוט אבוד, כל הטיסה רק חשבתי על זה ולא ידעתי מה אני עושה עם עצמי. שהגעתי לגרמניה, הלכתי לברר את זה, והתברר שבעצם מישהי באר"הב רשמה אותי שוב לטיסה מגרמניה לישראל, ובעצם הייתי רשום פעמיים לטיסה, פעם אחת עם מקום, ובפעם שניה ברשימת המתנה, ובאר"הב ראו רק את זאת עם הרשימת המתנה. אז התברר שאני לא ברשימה המתנה, ויש לי מקום, ירדה לי אבן מהלב, וחזרתי לארץ, עם הרבה עצבים על הלחץ שהם הביאו לי חח

גם לי יש סיפור

הגעתי דרך השער הראשי בתפוז... אני עובדת בחברת תיירות ולפני כשנתיים היתה לי קבוצה שהייתה אמורה לטוס לקופנהגן עם ארקיע. מכיוון שמדריך הקבוצה יצא לפני הקבוצה הייתי איתם בשדה בשעה 6 בבוקר לוודא שהכל בסדר לטיסה שהייתה אמורה לצאת ב- 9. אחרי איזה חצי שעה מודיעים לנו שיש איחור בטיסה של 8 שעות ושכולם יחזרו ב 3 אחה"צ הטיסה תצא רק ב- 6 בערב. חלק מהנוסעים חזרו הביתה וחלק נשארו. אני חזרתי לשדה ב- 3 ונודע לנו שעכשיו הטיסה יוצאת רק ב- 8. בקיצור, כולם עשו צ'ק אין והייתי בקשר טלפוני עם אחד מהנוסעים. בסופו של דבר הם המריאו ב- 10:30 בלילה! כמובן שכולם האשימו אותי והבחרה שלי למרות שהכל היה באחריות ארקיע. התברר שמטוס אחד שלהם שהיה אמור להגיע מפריז מצאו בו תקלה טכנית ומכיון שמטוס "רץ" מעיר לעיר, אחרי התיקון הוא היה צריך להחזיר נוסעים מפריז - לטוס ללונדון הלוך וחוזר ורק אז הוא יטוס עם האנשים לקופנהגן. הפיצוי שאנשים קיבלו מהחברה לאחר התערבות שלנו? הנחה עתידית של 7%

Rockstedy

New member
משהו שעיצבן אותי בטיסה!

שנה שעברה נסעתי לחופשה בהוואי... כדי להגיע להוואי טסתי להונג קונג משם לסיאול משם להוואי... בטיסה מת"א אל הונגקונג טסתי באל אל.. עליתי על המטוס והכל נראה בסדר.. לאיק חצי שעה של טיסה הודיעה הדיילת שלא יוקרנו סרטים או יושמעו ערוצי המוזיקה במהלך הטיסה משום שאותו יום הוא ה9 באב.. טיסה כל כך ארוכה בלי בידור פשוט יכולה לשגע! כאילו מישהו שטס באותו יום הוא שומר!

e dor

New member
ואז סותמים פיות לאנשים שאומרים שיש

כפייה דתית. ככה זה הולך. אני מקווה שאלעל הפסיקו אם הבולשיט הזה עכשיו, כשהיא פרטית.

למעלה