שרשור איחסה

Gidi Shemer

New member
שרשור איחסה

קודם כל התנצלות על השתתפות מועטה לאחרונה. קצת עומס בעבודה.

אז מה אנחנו לא סובלים לאכול (לא כולל מוצרים מהחי)?

המנהלת היקרה שלנו לא אוהבת שום אוכל פרט לחסה עוד שניים שלשה דברים. את זה כבר גילינו ממזמן.

אצלי אין הרבה ״איחסות״. אני לא אוהב דלעות למיניהן (וסקוואש וכדומה), אבל אני דווקא אוהב אותן בטקסטורה של מרק.

לא משוגע על שומר, אבל יכול להינות מערק.

לא אוהב קרמבולה.

ובעיקר לא אוהב דברים חצי רקובים. אצלי פרי צריך להיות קשה. לא בוסר, אבל לא יותר מדי mooshy.

פרט לכך, אני חושב שאני באמת אוהב את הרוב ומסתדר עם השאר (אפילו במיה למדתי לאהוב בגרסה המקומית שלה).
 
פלפל מבושל

זה הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו שאני ממש לא אוהבת. עם שאר הדברים אפשר לומר שאני יכולה להסתדר גם אם הם לא הכי אהובים.
 

פצית219

New member
אוי יש מלא

הכי גרוע זה כמובן בצל.
במקום השני אצות.
חוץ מזה אני גם לא מתה אבל מוכנה בהקשרים מסויימים לטעום פטריות, חצילים, במיה, צנון (למרות שכן מצליחה להחביא לעצמי צנונית כל ערב בסלט).
בקטגוריית לא נעים לא נורא יש את הקישואים, מלון, וכל דבר כבוש/מוחמץ.
נראה לי שזהו.

אגב, ניסיתם פעם קוביות טופו במחבת עם טיפה שמן ותבלין שווארמה? יצא ממש מוצלח.
 

פצית219

New member
אה, ושכחתי גם פירות אפויים. מי בכלל חשב על

הרעיון המפגר הזה?
וצימוקים.
 

ladybug6

New member


 

ladybug6

New member
קרמבולה
מתה על הפרי הסבוני הזה

דלעת גם אני לא אוהבת.
מפתיע..

אבל לא ידעתי שכוללים גם מרקמים!
אם ככה...
אני לא אוהבת מרקמים אחידים כמו מרקי גרבר, אלא אם יש בהם הרבה דברים נגיסים. זה כולל גם שייקים וגם מיצים ושתיה בכלל. שותה בכח ולרוב עושה את זה תוך כדי נשנוש של משהו מתוק/מלוח כדי שיצמיא. גם עיסות דייסתיות שאי אפשר ללעוס לא יורדות לי בגרון מעבר לכמה ביסים לפני שזה עושה לי בחילה.

לא מסוגלת לאכול חריף, אפילו לא קצת, למרות הרצון העז שלי להרחיב את מגוון המאכלים...

במיה למדתי לאהוב רק לאחרונה ובעיקר את הסוג הבלדי הקטנטן הזה שכמעט ואין לו ריר.

פירות בשלים מדי גם אני לא אוהבת.

אני לא אוהבת קליפות קשות ואם אני אוכלת תפוח, שסק, אפרסמון - אני מקלפת אותם.

את רוב הפירות אני לא אוהבת בגרסה המבושלת/אפויה/מרוסקת שלהם, אולי רק תפוחים ולפעמים תותים.

לדפי אורז יש מרקם של קונדום. איכסוש

לא יכולה לסבול רוזמרין. טימין יבש זה נוראי בעיני, אבל טימין טרי זה מופלא.

לא אוהבת כרוב חי בסלטים, אלא אם זה סלט כרוב והוא קצוץ דק דק ויש בו הרבה לימון ומלח. למרות שכרגע אסור לי בכלל כרוב חי אז מה זה משנה :(

וכדאי שאלך לישון אחרת אני רק אמשיך למצוא עוד ועוד דברים שאני לא אוהבת...
 

RSPA

New member
אאההה...

תרגישי טוב ושבמהרה תחלי לאכול כרוב מחדש.


(מפאת הכבוד לעניין הרציני - לא התבדחתי. שאם לא כן, הייתי כבר מספר לך משהו על "בלוטת האיכס", כיאה לשרשור זה.
).
 

RSPA

New member
אין איחסה.

יש אי-נוחות באכילת שומר. לא אוהב את הדבר הזה.
גם מקינואה אני לא מתלהב - אבל תולה את הסיבה לכך בזה שעוד לא למדתי להכינה כמו שצריך.
היה לי גם "רגע לפני הקאה" זמני לדלעת - אבל עברתי את המכשלה.
כל השאר שהיו דוחים, למרות שיצא לי לפגוש אותם - כבר לא בתפריטי, זה שנים.
עם כל האחרים - אין בעיה.
 

Ofericko

New member
הממ כ-"אוכל כל" מהעולם הצמחי, אני לא יכול

לחשוב על משהו שלא אהיה מוכן לטעום. אני לא יכול להגדיר שום מאכל כמגעיל אבל יש דברים שבהחלט לא אזום לאכול:
גויאבה.
צנון/ית.
שומר/אניס/ליקריץ למיניהם.
לפת.
קולורבי.
כרוב ניצנים.
נעלי ספורט בקיץ.

אני לא מעשן.
לא שותה חריף. בכלל.
משחק סנוקר לפעמים.


ואגב, הבמיה והריר שלה לדעתי זה בעל חיים אז תשימו לב!
 

Ofericko

New member
אני כתבתי גויאבה וכרוב ניצנים??

התכוונתי פג'וייה וכלוב ערמונים! סליחה...
 
בונזו סויה- איכסושששש

כוסמת חומה מזכירה לי גרביים ששהו בנעלי ספורט ביום חם או כלב רטוב מאד בעל פרווה סמיכה...

זה לא רקוב זה....רקוב ממש! איכס בננה דבש ואבטיח יותר מדי בשל שמרקמו כצמר גפן

חצילים נושכניים

לא מתה על עגבניות אלא אם הן ממש ממש חמוצמתוק וזה נדיר למצוא ומיץ עגבניות זה פשוט דוחה בעיני, הו לא...

לא אוהבת אשכולית, לא מתמודדת עם ההפרדה של הקליפה המרירה מהפרי ובכלל

לא אוכלת דייסות או מרקים סמיכים במרקם דייסתי , זה גורם לי בחילה , לא סובלת מרק מוקרם

לא אוהבת שילוב של שוקולד ובוטנים, די מהר בא לי להקיא

כנ"ל טחינה ממותקת למרות שטחינה ככה אני יכולה לאכול ה ר ב ה

לגבי בצל חי יש לי ניגוד אינטרסים- זה טעים לי אבל האפטר טייסט... לרוב הטעים מנצח כי באמת בסלט ראוי זה שוס רציני...

לא אוהבת עוגות גבינה אפויות רוטטות...גביניות זה משו אחר ואם זה כמו גביינת שמנת ויש בזה גם שוקולד אז אפשר, קצת...

חוצמזה אני נזהרת מלהגיד לא אוכלת כי כבר היו דברים מעולם והשתנו- כוסברה, במיה, כוסמת ירוקה... רק אומרת
 

smaak

New member
אההה, אני מתה על מיץ עגבניות

במיוחד בטיסות. המיץ שנזכרים בו רק אז, ושוכחים ממנו רגע אחרי שיורדים מהמטוס.
 

ימימה

New member
נכון, גם אני תמיד אומרת

לעצמי בטיסות שאקנה גם כשאהיה בבית, אני כל כך אוהבת את זה, וזה אף פעם לא קרה...
 
למעלה