שרשור איחסה

עגבניות לשתיה רק טרי מהרגע

אחרת אני לא יכולה
זה כמו מיץ פטל- לא טעם של פטל אלא של מיץ פטל ככה גם מיץ עגבניות, טעם של מיץ עגבניות ואני לא מסתדרת עם זה בכלל בכלל
זאת למרות שעגבניות משמשות אותי במטבח הרבה, כמעט בכל צורה כולל רסק טרי
 
וגם תמרים לחים,זה כמו לאכול...תיקן


 
וגם הצהובים

שיש להם טעם קהה
אויש שזה נתפס בפה לא מבינה איך אוכלים את זה...שמעתי על להקפיא ואז אבל זה נהיה סמושי ואוי לא...

בקיצור תמרים- רק יבשים!
 

יוספה 51

New member
עזבי שמועות. תקפיאי אותם ליותר

מיום-יומיים, ואז, זה כמו ארטיק קטן טעים. מעולה. למה סמושי? אם מפשיר סמושי, אם נשאר קפוא זה טעים.
 

נטאשKה

New member
האמת? השרשור הזה גרם לי להבין

שאין לי באמת משהו שאני שונאת, למעט משהו שנראה מקולקל או רקוב (ולא החום בבננה זה לא "דבש" אמא וגם אם כן - אני טבעונית. נה, נה, בננה!).

יש מאכלים שאני אוהבת ממש, אוהבת יותר, אוהבת פחות. אבל משהו שאני ממש שונאת ועושה לי בחילה? נופ
 

usi1

New member
בדיוק כמו עופריקו....

יש לנו אותה רשימה
כולל זה שאני לא מעשנת, לא סובלת שמעשנים לידי ולא שותה אלכוהול כי גם זה אסור לי .....
אהבתי את התאור עם הבמיה....

כמוך עם הדלעת. זה הולך רק במרק כתום בחורף.

שומר, ירק נהדר , טוחנת אותו במיץ סלק + גזר , הולך יופי.

מוסיפה לרשימת ה - לא
שום
חצילים
 

smaak

New member
או, יש כמה שלא יבואו אל קירבי

כוכבי אניס או כל תבלין אניסי. מצד שני אני מאוד אוהבת שומר,
כוסברה בגרגירים איז דה דביל,
חרדל צהוב,
צלפים,
זהו נראה לי.

אני אוהבת שוקרוט (כרוב מבושל חמוץ), או סאוור קראוט, אבל בבית אף אחד לא מתלהב מזה חוץ ממני.
בכלל אני אוהבת חמוצים, אבל של בית השיטה, לא הדוחים והמתוקים שמוכרים פה. ולא המלפפונים הננסיים האלה.

חוץ מזה נראה לי שאני אוכלת הכל.

אה, גיליתי שגם את הדבר הזה אני לא ממש אוהבת. אכלתי אותו פעם במסעדה הטבעונית החביבה עלי בחנט. זה היה קצת מתוק מצד אחד, מצד שני היה לזה ממש טעם של אדמה אחרי הגשם. משהו שנעים להריח, אבל לא לאכול.

http://tuinbouwnet.be/schorseneren-schil-de-schors-en-proef-gezondheid/schorseneer-2/#.U3Nial7gJFw
 

יוספה 51

New member
איזה שרשור משמח...

סושי על סוגיו לא יבוא לפי. בזמנו בוורסיה הלא טבעונית ועכשיו גם בטבעונית. במיה נראה לי חולני לחלוטין, אופריקו, מסכימה אתך לגמרי. לפת גם דוחה בעיני. סלק עבר אצלי ממשפחת המוקצים למשפחת החביבים עד מאד, שזה מעניין. סיגריות- אם כבר שחים- הייתי מעשנת כבדה מאד המון שנים, נגמלתי בקושי והיום מתקשה לעמוד בריח הסיגריות. שמיר גם לא משהו, והכי הכי הכי הכי נורא שיש בעולם- עמבה. אני יכולה להקיא מהריח של המאכל ומהריח של זה בשירותים... והקטע שמתה על מנגו. חוצמזה כוסמת ודוחן גם לא מלהיבים. קרמבולה- גידי- יש לי בגינה, פרי נפלא.
 

ladybug6

New member
גמני נגמלתי מסיגריות ומאז לא יכולה להריח

אותן, ממש מחניק אותי, אני פשוט בורחת מענני העשן כשמעשנים לידי/סביבי. ואני מתבאסת על עצמי כי בתור מעשנת הייתי מגלגלת עיניים על אלה שהיו בורחים מהעשן וחושבת לעצמי "איזה דרמטיים.." אבל זה פשוט מחניק
 


ושמעשנים יבינו כבר שזו בחירה שלהם לעשן- לא שלי! ושיעשנו בבית שלהם, בחדר שלהם, לא באוויר הנקי שלי!
 
דלעת?! גם לא דלעת במרק קובה נגיד?

שזה הדבר הכי טעים בעולם.. (כי הבנתי שאתה מתכוון טחון-למרק-כתום בתור יוצא הדופן שלך).

אני גם לא אוהבת שומר בכלל (ושום דבר אניסי).
גם לא מי ורדים.
דפי אורז - מרקם הזוי. כשאופים אותם (קצת רק להשחמה) הם מקבלים גם טעם משונה.
צימוקים בתוך אוכל כמו אורז.

זהו נראה לי. אני די אוכלת הכל. ואני מאוהבת, מאוהבת, מאוהבת בבמיה ומי אתם שתצאו נגד במיה?! (כמאמר אדון נוטש החתולים, שאני חייבת לו קרדיט על המשפט הגאוני הזה - בדיוק מה שעובר לי בראש כשמתחילים לומר לי על הריר שלה)
 

Gidi Shemer

New member
כן, גם במרק כמו קובה

זה לא ברמה של הימנעות מהמרק בגלל הדלעת, אלא פשוט לא אוהב את זה.

לעומת זאת, חולה על מי ורדים, מאד אוהב דפי אורז ומאד אוהב צימוקים בתוך כל דבר (אפונה וצימוקים ברוטב עגבניות זה אחד המאכלים שאני הכי אוהב להכין עוד מימי גיל 16).
 
למעלה