איזה שרשור משמח...
סושי על סוגיו לא יבוא לפי. בזמנו בוורסיה הלא טבעונית ועכשיו גם בטבעונית. במיה נראה לי חולני לחלוטין, אופריקו, מסכימה אתך לגמרי. לפת גם דוחה בעיני. סלק עבר אצלי ממשפחת המוקצים למשפחת החביבים עד מאד, שזה מעניין. סיגריות- אם כבר שחים- הייתי מעשנת כבדה מאד המון שנים, נגמלתי בקושי והיום מתקשה לעמוד בריח הסיגריות. שמיר גם לא משהו, והכי הכי הכי הכי נורא שיש בעולם- עמבה. אני יכולה להקיא מהריח של המאכל ומהריח של זה בשירותים... והקטע שמתה על מנגו. חוצמזה כוסמת ודוחן גם לא מלהיבים. קרמבולה- גידי- יש לי בגינה, פרי נפלא.