שרשור "איפה"

a lost seashell

New member
זה מרגיז לגור בחדרה!../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif

זאת עיר בחיתולים! כל העיר נסגרת בשמונה בערב, חוץ מהקניון שבמילא אף חנות שם לא מעניינת...(המשביר כן
) סגרו לנו את הקולנוע הזונות!!
אמא אומרת שזאת עיר רפאים

fast food

New member
אני יודעת רק על ת"א

אבל אם זה יעזור לך... אני לא זוכרת בדיוק איפה החנות הזאת, אבל היא צמודה לשנקין (או בשנקין), וכל החנות שם מוקדשת רק לפאצים.זה מן חור כזה ורואים אותה מהכביש, צריך להסתובב ואז רואים אותה, חוץ מזה יש את "ג'יפה" בבוגרשוב, לא זוכרת איזה מספר, ויש שם קיר מלא פאצים וסיכות מגניבות, וניטים, יש בכל חור, שווקים זה מקום טוב לחפש בו, התחנה המרכזית, וכל מיני דוכנים של פיצ'יפקס וכאלה, לפעמים אפשר למצוא דברים מגניבים אפילובדוכנים של פאקצות, צריך רק לפקוח את העיניים מקווה שעזרתי

Just Angel

New member
אני מחדרה.יש את ../images/Emo26.gif

יש בחדרה באיזור השוק מין חנות קטנה מאוד שמוכרת ניטים ב-20 שקל. ויש גם חולצות של להקות *ב-7 שקל בלבד* והחנות היא מין חור שנמצא ברחוב של הקניון-צמוד ל"יד הזהב". ושרוכים..פאק אני לא זוכרת איפה ראיתי X_X אכתוב כשאזכר

a lost seashell

New member
יא יש חורים בחדרה!!!../images/Emo99.gif

איך שחכתי! שכן שלי אמר לי שאמא שלו קנתה לו בשוק ב-5 שקל!! יופי! אני חייבת כבר להחזיר ספר לספריה *שנה
* ואני אחפש שם עם חברה שלי. שרוכי צומי ראיתי פעם בכפר השעשועים
*כן, זאת אני מהכינוי piece of pease*

Just Angel

New member
LOL במקרה עברתי שם לא מזמן

אני לא גרה רחוק משם אבל...אין לי מה לחפש בעיר הזאת :X ואחרי שסגרו את הקולנוע אני בספק אם יש צורך בכל הקניון הזה-עוד מקום שבו ערסים/ערבים מתנחלים..

a lost seashell

New member
צודקת

הקניון באמת מקום של ערסיפ פקאצות ומה שביניהם. יש ימים מסוימים שהערבים פושטים על הקניון. הייתי באחד הימים האלה וזה לא מומלץ בכלל!! כל שניה חשבתי אני אתפוצץ..(לפני שנתיים) והם גם סגרו את הפנינג
לטובת חנות של ערסים
(צריכים לבוא אליהם פעם ולמדוד את כל החנות - בכוונה)

Degeneration X

New member
שרוכי צומי

ויותר חשוב - גרבי צומי מקסימות יש בפאנקי פיש (באמת שבחנויות של פקצות יש מציאות לא נורמלית). לא מכירה את נבכי חדרה אבל סניף של פאנקי פיש יש עכשיו בכל חור.

אזז...המממ, איפה ../images/Emo26.gif

אני יכולה להשיג חצאיות טול וגרביים מעל הברך של פסים שחור לבן? חציאיות טול הכי חשוב לי

חצאית טול...

ברנואר/בוניטה/ביג טום (יש להם שם כמה צבעוניות... לגבי שחור- נראה לי שבחנות שתיפתח בפרישמן (של דנה) תהיה כזאת. גרביים אני מניחה שתמצאי במשביר, או גם אצל דנה (אנ ייודעת שהיו לה בסגול-שחור, ונדמה לי שגם בשחור לבן...

Radio Joe

New member
איפה...

אפשר להשיג גרבי ידיים [שרוולונים?] בכפ"ס במחירים סבירים? פסים, רשתות, הכל הולך ^^. הכי שולט רשת עכביש

תיהיה חנות כזאת

בפרישמן, עוד בערך שבועיים. כך אמרה הקלמנטינה
אני הבנתי שהיא מוכרת בגדים בבית שלה ויש צורך לתאם מראש. אבל תיהיה חנות :)) בקרוב.

למעלה