שרשור "איפה"

ממ..

דיברת על דנה אז.. שאלונת:) בתור אחת שהיא ממש לא שחיפה בלשון המעטה, בוולווט לא היו מידות, רק 1-2 בערך. אצל דנה זה גם ככה? או שאפשר למצוא אצלה 3-4?

הו אני לא לבד:)

באמת יש לה?!?!?! איזה אושר:] נכנסתי לוולווט והיה בא לי לבכות, הכל, פשוט הכל, מידה 1-2\=

חח דוגרי

למרות ש.. אני תאמת חושבת שהמחירים שם סבירים. סך הכל, הם מביאים מכל דגם רק פריט או שניים, וזה לא מחברות רגילות, הרוב ממעצבים. חברה שלי קנתה חולצת לולייטה מהממת(אצלם אותה) ב210 ש"ח, ולדעתי זה לא כזה יקר\= ד"א, יש להם מבצע בחנות פריט שני בחצי מחיר, שווה לבדוק. (פריט חמישי חינם, אבל לזה אני לא מאמינה שאנשים פה יגיעו..)

Bleeding BitcH

New member
מממ הבגדים שלהם מופיעים גם

באינטרנט המחירים מאוד מוגזמים! חח פריט חמישי חינם? חח אני רואה עד שקונים ארבע פריטים צריך לשבור תוכנית חיסכון :)

פריט חמישי../images/Emo70.gif חינם?!?!

ז"א, שצריך לרכוש 4 פריטים, שכל אחד מגיע ל-300-500 ש"ח אם לא יותר... ובחשבון פשוט זה 1200- 2000 ש"ח...
כדי לקבל פריט חינם?!

נמממ

חח כן למרות שכבר עדיף שני בחצי מחיר.. אבל אפשר להביא את כל הפורום(הנורא מפותח!) ולקנות יחדיו!! כמה מציאותי..

יש לה את כל המידות...

ממידה הכי קטנה ועד מידה גדולה. יש לה מחוכים לבנות שהמידת חזיה שלהן היא A70... (ראיתי אחד כזה) ולבנות יותר שופעות... מזל שלפחות במחוכים אין לי כ"כ בעיה.

ritsuka

New member
תודה רבה לכולם....

ובקשר לחנות של דנה.. איפה היא תהייה ומתי היא תיפתח? ואגב.. יש מושג לכמה כפפות כאלו עולות בערך?

למעלה