שרשור "איפה"

M a r i a n21

New member
היי לך

אולי כדאי שתנסי מחוך בטן?נראה לי יהיה לך יותר יפה.יש להשיג אצל דנה (שעוד מעט פותחת חנות)מחוכי בטן ממש יפים לא זוכרת מתי ואיפה בדיוק היא פותחת אבל יש פה בנות נחמדות שיודעות.(חוצמזה היא גם מוכרת בבית)

כל חנות שמוכרת גרביים והלבשה תחתונה

בעצם, כמעט כל חנות... אבל במשביר החדש לצרכן בטוח תמצאי. שם אני מצאתי... ויש גם בפאנקי פיש.

היי לכם....

אני רותם, לא ממש בקטע של ממש לבוד "אלטרנטיבי" בסיגנון שלכם (אולי קצת בגיל 14 הייתי יותר בקטע) אבל כן אוהבת את זה מאוד מאוד.... אני קוראת פה מידיי פעם, ופשוט קציתי להמליץ על כמה דברים שאולי יהיו לכם שימושיים קניון הזהב (וגם בבתים יש כזה נראה לי)-טופ 10 החנות נמצאת בקומה א' ליד בודי שופ בעיקרון זו חנות פרחות ,אביזרים זולים אפשר בהחלט למצוא שם תכשיטים ולשדרג אותם, כובעים...כל מיני חונים קונים-לוג'יה עודפים אתמול ראיתי שם כל מיני גרביים ב7 ש"ח (פסים עד הברך,רשת עד הברך בורוז זוהר) יכול להיות נחמד זוג צלליות של קרליין,שחור ואדום....ממש אהבתי ויכול בהחלט להיות שימושי (עולה איזה 50 ש"ח, אני אחכה להנחה)

נממ חזרתי הרגע מהביצפר אז להתעלם

(וגם היה ספורט.
) מכנסי ספורט שחורים עם 2 פסים לבנים על האורך של רגל ימין, חולצת ביצפר אדומה, גרביים ורודות
ושרשרת הרטגרם.

ועוד משו!!@!1!!

אם כבר אני פה אז למה לא לפרסם את עצמי קצת כאן תוכלו לראות דברים שאני מכינה, ולהזמין דברים שאני אכין לפי בקשתכם....... כנסו לתכשיטים-TOFY http://www.design-market.co.il/

קודם כל, תודה על ההמלצות...

אני אצרף אותן גם לטאגליינס, לשרשור "איפה אפשר למצוא..?" ובקשר לקישור שנתת לאתר של המעצבים- איך בדיוק מגיעים שם לתכשיטים? לא הבנתי כלום כמעט מהאתר הזה...
יהיה נחמד אם תעלי תמונות של יצירות שלך לפורום.

ככה.....

יש כניסה לאולם תצוגה (צד ימין למעלה) ואז יש תפריט בצד ימין עם תמונות\בובות\תכשיטים.כל מיני נכנסים לתכשיטים יש עמודה חדשה עם שמות של מעצבים אני נמצאת תחת "פימו" TOFY

כן... מצאתי את זה כבר... ../images/Emo13.gif

דברים יפים... רק יש לי שאלה: את מכינה דברים גם לפי הזמנה? כי יש משהו שאני מחפשת המון זמן. היתה לי אחת כזאת והיא נהרסה לי... (ונראה לי שאפשר להכין את זה מפימו. רק שאני לא כזאת מוכשרת כשזה נוגע לפימו...
) משהו כזה

אני יכולה לנסות

לא מבטיחה שיצא בדיוק ככה.... לא נראה לי בכל אופן אולי אני אכין משו בסיגנון....אני אחשוב על משו וראה לך

חגורת ניטים ... כמובן שחורה

ולא כזאת כמו של פרחות אני יודעת שיש בתומר תמורת 190 שקל יש עוד מקומות? תודה

יש בוולווט גות' פאשן- דיזינגוף 122

רק שאין לי מושג כמה זה עולה שם... ויש בשווקים, ב-30 ש"ח גג, באיכות טובה. ויש גם ב"לאונרדו" (הרצל 82 ראשל"צ).

שאלות....

באיזה שווקים ראית ????!!! כי אני לא ראיתי
ובלאונרדו כמב זה עולה???? תודה

Bleeding BitcH

New member
היי בובה :)

יש את דנה שהיא מעצבת מדהימה...היא יכולה לעצב לך :) אם את רוצה תטלפון במסרים. ותנסי בחנויות סקס, יש לפעמים אביזריי פטיש ובגדים.

אוקיי, אז ככה:

כפפות ויניל: יש אתרים (אתרי סאדו לרוב) שמספקים כפפות כאלה וגם חנויות סקס (לא צוחקת). ויש את דנה- בחורה נחמדה שגרה בת"א, ויש לה כפפות כאלו למכירה... אבל היא פותחת בקרוב חנות, אז יהיה אפשר להגיע לרכוש אותן בחנות שלה. לגבי בד ויניל צהוב וכתום: צהוב וכתום אלו צבעים נדירים יחסית לויניל, לכן אני בספק שתמצאי... אבל
תעשי סיבוב קטן בנחלת בנימין בת"א, תיכנסי לחנויות הבדים ותשאלי, ובטוח תמצאי משהו דומה.

למעלה