שרשור אירוויזיון 2007

taloss

New member
טיפקס ייצגו אותנו באוריויזיון../images/Emo65.gif

כן כן שמעתם טוב..וזאת לא בדיחה..
טיפקס תייצג את ישראל באירוויזיון
טיפקס נבחרה לייצג את ישראל בתחרות האירוויזיון. במידה שהלהקה תחליט שלא להשתתף, נבחרו גם מחליפים: במקום השני ליאל ובמקום השלישי מישל גוריאשווילי מ"כוכב נולד 3" קישור מאתר YNET

tapuzo

New member
5 נקודות כדי שטיפקס תצלח באירויזיון

1. שיר שמח, לא שקט, מאד אינסטרומנטלי וקליט ורצוי לשלב אלמנטים מזרחיים מקפיצים במידה. 2. שיר עם האנגלית הכי רדודה והמילים הכי קליטות שניתן להתאים למנגינה מקפיצה וקליטה. 3. תחפושות - לעשות הרבה באזז, לעורר קצת פרובוקציות לפני, להתלבש כך שצופים יזכרו אתכם (אולי משהו אחיד) 4. לחשוב על גימיקים בשיר (שילוב ראפ בערבית עוד לא ניסו, רמז) 5. לא ללכת עם הקו של רשות השידור ולייצר 4 שירים רק כי צריך 4 שירים, אלא לייצר שיר אחד שאתם חושבים שהוא טוב ומאמינים בו ורק בו בלי בחירה. שיטת "דוד ד'אור/ירדנה ארזי" היא קטסטרופה. תסכימו בתנאי שתציגו רק שיר אחד ממש טוב.

taloss

New member
אגב קובי עוז הוא קרוב משפחה שלי..

אני רואה אותו הרבה באירועים של המשפחה..

אז תעביר לו בבקשה את המכתב הבא:

אני חובב אירוויזיון, ובתור מומחה אירוויזיון, ומעריץ שרוף, אני רוצה לתת לו כמה עצות... שיקרא את מה שכתבתי בבקשה
זה חשוב
אני מאוד רוצה שנצליח השנה באירוויזיון כי שנה שעברה סיימנו מקום לפני אחרון, וחבל שטיפקס ייכשלו
הנה המכתב (ניסיתי לשלוח אותו דרך האתר שלהם, אבל זה לא עולה לי)
" היי טיפקס! שמעתי שאתם נבחרתם לייצג את ישראל באירוויזיון! אישית, אני לא מעריץ שלכם, ואני בקושי מכיר שירים שלכם, אבל מכיוון שאני מומחה באירוויזיון, רציתי לתת לכם כמה עצות, כדי שתשכילו לבחור בשיר המתאים. קודם כל- אתם להקה. אז הנה קישורים ללהקות שהצליחו בגדול באירוויזיונים האחרונים. שיר שהגיע למקום 4 ב-2004 http://www.youtube.com/watch?v=7QtrfGCnueg http://www.youtube.com/watch?v=ksJEGApQNCI בעיקרון הכי חשוב, שתלכו עם המוזיקה שלכם, שהיא מוזיקה שמחה, מקפיצה. היום גם מאוד הולך באירוויזיון הקטע האתני- שמח, דרבוקות וכו'. הכי חשוב שלא תתפתו לשיר איזה שיר משעמם על שלום, כי אתם פשוט תיכשלו, וחבל. נדיר מאוד ששירי שלום מצליחים בשנים האחרונות. זה כבר פאסה, ואל תשכחו, שמי שמצביע, זה הקהל האירופאי (ב-SMS ובטלפון), ולא צוות שיפוט, כמו שהיה נהוג בעבר. עצה שלי, אם אתם אמורים להגיש 4 שירים, אז שכ-ו-ל-ם
יהיו שמחים, מקפיצים, ובהתאם למוזיקה שלכם !!! תעשו את המוזיקה שלכם. שלא ייבחר איזה שיר מעפן על שלום! זה יהיה כל כך חבל! שיר כמו "פרח השכונות" רק קצת יותר סוחף, ועם הופעה מצחיקה ומגניבה, יכולים להביא בקלות את הניצחון לישראל! היום גם משתתפות המון מדינות בלקניות באירוויזיון, ובכלל שירים אתניים מאוד מאוד מצליחים! אני חושב, שאם תשלחו את אחד מהשירים השמחים והמקפיצים שלכם, ותתנו הופעה מגניבה, קלילה ומצחיקה, אתם תצליחו בע-נ-ק! אוהב, ומקווה שתשכילו לשמוע בעצותיי, ובעזרת השם תצליחו באירוויזיון. אגב, אני חבר בפורום אירוויזיון בתפוז, ואם תיכנסו לשם, תוכלו לדבר עם חובבי אירוויזיון ולקבל מהם המון עצות מועילות! חשוב ללמוד מנסיון! בהצלחה!!!!

taloss

New member
אני בת..ו..

אני לא רואה אותו הרבה רק באירועים.. ואין באופק אירוע של המשפחה.. אז מצטערת..

taloss

New member
טעות אנוש ומצידי אל תאמיני..

למה לי לשקר בזה? אני יכולה לצרוב לך את ההזמנה שקיבלנו מהנישואים הראשונים שלו לפני שהתגרש..

idanri

New member
אחד הקטעים ההזויים../images/Emo13.gif

אבל............................ שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה-!-!-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טיפקסית

New member
בני אדם זה כל כך הזוי אבל בהצלחה

טיפקס-יש לכם את האמון שלנו,את הגב שלנו,את הביטחון שלנו בכם.
אל תוותרו על הקלף הזה,תחשבו עליכם כעל מייצגים של מדינה שלמה,זו ההזדמנות שלכם להוכיח שגם אם לא משמיעים ברדיו,אתם עדיין קיימים ואתם פה בשביל כולם.
זו משימה לא קלה,ומצריכה הרבה סבלנות. אבל בשבילינו ובשביל עצמכם,בואו נעשה את זה!
שיהיה לכולנו

הוד11

New member
דעה לרגע זה

לטיפקסים פשוט אסור לשיר באנגלית, זה יהיה כלכך מלאכותי לשמוע אותם שרים בשה הזו ואסור שזה יקרה. טיפקס לפי דעתי צריכה לבוא בגישה של פאן טהור וקלילות לאירוויזיון ולא לקחת אותו ברצינות יתרה, כלומר לא לבוא בגישה של חיייבים לזכות, לבוא בגישה של "בוא נעשה שיר שמח ישראלי עממי ונראה עם מילים הזויות ונראה לאירופאים מאיפה משתין הדג". הזכייה היא לא העיקר לפי דעתי כי האירווויזיון זה דבר די אווילי ושטותי בסופו של דבר. הם יהיו הפנים שלנו שם ולכן לדעתי הם פשוט צריכים לעשות שמח.

Funky Giraffe

New member
צריך לסדר איזה שיר בלחץ לארוויזיון

ראפ בערבית, שמח שמח, טקסטים הזויים... משהו חולה ברמות על שאף אחד לא ישכח.

עומרקה

New member
../images/Emo45.gif

לא בהכרח הזוי, אבל תמיד השירים המקורים והחדשנים (והביצוע שלהם) זוכים לאהדה

הוד11

New member
../images/Emo45.gif שיר בלחץ הוא אטומי לאירוויזיון

בכלל אני חושב יותר על הסגנון של דיסקו מנאייק, מה דעתכם על גרי הניגרי שיקפיץ את פינלנד? או על טוקוטה ופוגוטה בג'י מינור עם מילים? זה אמור ליהיות ענק

טליה ג

New member
../images/Emo45.gifטיפקס חיבים להישאר נאמנים לעצמם

השגיאה של רוב הזמרים שייצגו אותנו בשנים האחרונות(חוץ משירי מימון), היא שהם שלחו במכוון שיר "מתאים לאירוויזיון" עם מסר נשגב ובשילוב אנגלית - אבל זה פשוט לא עובד!!! האירוויזיון השתנה מאוד בעשור האחרון, מסרים של שלום ואחווה לא מעניינים אף אחד יותר ומעוררים גיחוך, ואנגלית מצליחה רק אם היא מתאימה לרוח השיר! היום אין דבר כזה "מתאים לאירוויזיון"! היום זוכה להקת רוק שחבריה מחופשים למפלצות, וזה כבר אומר הכל! טיפקס חייבים להישאר נאמנים לעצמם, ולבוא עם המוסיקה הרגילה שלהם, ופשוט לעשות שמח! המטרה היא לא לזכות(כי מה הסיכויים בכלל לזכות?) ולא להיות "אור לגויים", אלא פשוט לבוא עם שיר טוב ולגרום לאנשים הנאה! שרית חדד בד"כ שרה שירים מזרחיים שמחים וכיפיים, אבל באירוויזיון היא שרה המנון דביק על שלום ואחווה בשילוב אנגלית, וזה נשמע כל כך זר ולא אותנטי! וגם ההצלחה לא הייתה משהו...לטיפקס אסור לעשות את הטעות הזאת בשום אופן!!!!! אני מקווה מאוד שטיפקס נכנסים לפורום מדי פעם ויקראו את הטיפים ויקחו את הדברים לתשומת לבם!

טיפקסית

New member
שמעו

באירוויזיון יש בעיה אחת מאוד בולטת והיא שההצבעות של כל מדינה בסופו של דבר הכל פוליטיקה. למשל שאנגלית תצביע לאירלנד ולהיפך. יוון וקפריסין תמיד יצביעו אחת בשביל השנייה. צריך לזכור שישראל אחרי הכל בכלל מבחינה גיאוגרפית ממוקמת באסיה,ואין לנו ברית עם אף מדינה. רוב ההצבעות הולכות לפי פוליטיקה/קשרים מדיניים/תרבותיים /כלכליים [זה תמיד ככה,אני עוקבת אחרי התחרות כבר הרבה שנים]. מה שיפה בטיפקס שאולי החבר'ה כן יצליחו לתת לאירופאים זווית שהם עוד לא ראו עלינו כמדינה,עלינו כתרבות,ואולי יפתחו דלת למשהו שונה,אולי ככה יצליחו להכיר צד אחר שלנו. רצוי מאוד שהשנה בניגוד לשנים האחרונות הלהקה תשיר אך ורק בשפה העברית,וללא שילוב של שפה לועזית. נסו להיכנס לראש של האירופאים,איך נוכל "לקנות" את האהדה שלהם,איזה סגנון מוזיקלי הם מחפשים,מה ידבר אליהם. הטקסט חייב להיות קליט זו גולת הכותרת,טקסט קליט עם פזמון שהצופים והמצביעים לא יישכחו,משהו שכן יבלוט מעל הכל. הכי חשוב לזכור שהשתתפות באירוויזיון יכולה לפתוח דלת למקום חדש בקריירה הארוכה של טיפקס,וזה מה שהם חיפשו בשנים האחרונות,משהו חדש,משהו מרענן,קצת אחר,זו יכולה להיות התנסות משמעותית עבור טיפקס אפילו עם מוניטין ורקע וניסיון כמו של הלהקה הזו,בכל זאת צופים באירוע הזה כ-300,000 איש מאיזה 30 מדינות,יכול לתת לה ניסיון של הופעה מול קהל גדול,מול אנשים שאף פעם לא שמעו שום דבר על ישראל חוץ מפוליטיקה ומצב בטחוני,וכאן המקום של טיפקס מגיע,וזה לתת לאירופה טעם וגוון קצת אחר ממה שהם מכירים,ואני מקווה שטיפקס תצליח לעמוד במשימה שהוטלה עליה,המשימה הזו היא שליחות אמיתית!

למעלה