שרשור אירוויזיון 2007

1מאיוש

New member
שילך ל _ _ _ _ _ !!!

שהוא יירד מהעסק להיות כתב מה הוא חושב לעצמו !!!?!?!?!? איך אני שונאתתת את הכתבים הטיפשים האלו שכ"כ לא יודעיםם מהחיים שלהם ובגלל שאין להם מה לכתוב, או שסתם לא בראש שלהם על אומן מסויים הם יכתבו שטויות כדי לקבל את הכסף איכס

Funky Giraffe

New member
הכתב מנסה להביא את טובת קובי לעליונ

ה ובצדק, אני מקווה שאם טיפקס החליטו ללכת אל הדגל - שיצדיקו את זה ושיעשו שירים איכותיים, לא ביקשתי מחתרות שלא ידברו לאף אחד, פשוט שירים איכותיים.

הוד11

New member
שמעו

הכתב די ברור שהוא רוצה בטובת טיפקס אבל אני די חולק עליו בינתיים

זה נכון שהוא לא צודק

אבל הוא לא מזלזל, ככה היא דעתו וזו זכותו לחוות אותה. לא מסכימים תכתבו אבל למה הכעס ועל מה העלבון?

sunshiner

New member
תשמעו ישבזה משהו דווקא

האירוויזיון הופכת לתחרות ביזארית וחסרת משמעות משנה לשנה אבל עובדה שרק כל הרעש סביב הבחירה של טיפקס מוכיח שיש לו עוד משמעות כל שהיא... טיפקס מספיק אינטלגנטים כדי להבין אם זה טוב להם או לא ואני מקווה שלא יפלו לכל מיני מלכודות של השנים האחרונות, יהיו אותנטיים ויפציצו את אירופה!

טיפקסית

New member
מה דעתכם על שיר סטייל גשם של פקקים?

אלקטרוניקה בפראות ,שמח שמח לחיים לחיים,ידיים באוויר בלאגנים בומים, אלקטרוניקה שנותנת בראש לכל הקהל,איך אני רואה את השיר הזה כשהוא על במה,זה פשוט בול! עזבו זה שאף אחד לא יבין מה השיר הזה רוצה להגיד,זה גדול! זה בדיוק מה שאנחנו צריכים עכשיו! מה דעתכם? גשם של פקקים זה הכי אירו' שצריך להיות. אללללללללללה בלאגן טיפקס באירוויזוויווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בואו נעשה קצת רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש בואו נשמע אתכם! פינלנד 2007-הנה זה בא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאמאאאאאאאאאאאאאאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

Ran Bimba

New member
דיברתי עכשיו ברדיו נתניה ואמרתי

שהבחירה של טיפקס היא בחירה מצויינת ושהם צריכים לשיר שיר קיצבי... בוא נקווה שישמיעו להם את זה

טיפקסית

New member
בואו נחיה את השרשור הזה שיהפוך

לשרשורפלצת כמו שקוראים לזה אצלינו. קודם כל,שמעתי מספר שירים של מספר מדינות ותזכרו שאמרתי לכם אבל אחד השירים שישר בלטו אצלי הוא השיר של תורכיה! שיר קליט,לחן טוב,די פופי,משהו סטייל everyway that i can הזוכה שלהם משנת 2003. גם את השיר הספרדי יצא לי לשמוע,ואין לי ספק שהם כרגיל ייתנו הופעה מצוינת,יש להם שיר טוב שלדעתי יצליח גם מחוץ לתחרות. קפריסין הולכים לשלוח לתחרות שיר בצרפתית,זה יכול להיות מאוד מפתיע בניגוד להופעות שלהם בשנים האחרונות שאישית לא התרשמתי מהן יותר מדי. אמממממממממ מעניין אותי לשמוע מה טיפקס עצמם חושבים על הבחירה בהם,קובי או גל או רמי אתם מוזמנים להגיב ולהגיד לנו מה הייתה התגובה הראשונה כששמעתם שאתם נוסעים לאירוויזיון? תזכרו שאמרתי ת-ו-ר-כ-י-ה

Ran Bimba

New member
את כנראה לא שמעת את השיר של

טורקיה וספרד, כי הם עדין לא נחשפו. בינתיים נחשפו רק השירים של אלבניה ומולדובה.

טיפקסית

New member
עפ"י חוקי התחרות

אסור למתחרים להציג שיר שנמצא בדיסקים שלהם [במידה והוציאו כאלה]

חבל

השיר סתם אני אוהב אותו אפילו יותר משני השירים על התחנה המרכזית הישנה(כמו לפני 20 שנים והתחנה הישנה)

טיפקסית

New member
עפ"י פורום אירוויזיון באתר נענע

ביום שלישי בבוקר [23.1,שזה בעצם מחרתיים] תיערך מסיבת עיתונאים עם החבר'ה של טיפקס לרגל בחירתם כנציגינו לאירוויזיון 2007. פרטים נוספים בהמשך גל וקובי-בלי שטויות ובלי תשובות מתחכמות.

M a g n u s

New member
חייבים לוודא שהם לא יכתבו שיר שלום

ואחווה
האירוויזיון הוא כבר מזמן לא מה שהיה פעם, ונראה שחוץ משירי מימון אף אחד בארץ לא מבין את זה... שנה שעברה אדי בטלר שר את דרכו למקום ה-23, ב-2004 דוד דאור לא הצליח לעבור את חצי הגמר, ב-2003 ליאור נרקיס סיים במקום 19 וב-2002 שרית חדד סיימה ב-12. ומה המשותף לכולם
כולם שרו שירים שנכתבו במיוחד לאירוויזיון, וכללו כל מיני מסרים של אחווה ושלום או סתם מילים אוניברסליות שכל אוקראיני מבין כמו I LOVE YOU. היחידה ששרה בשנים האחרונות שיר שלא נכתב במיוחד לאירוויזיון, וגם לא כלל כל מיני מסרים מגוכחים, היא שירי מימון- והיא סיימה במקום הרביעי
בקיצור- תמסרו לטיפקס שיבריקו עם איזה שיר מקפיץ ושמייח, אולי כדאי גם שישתפו פעולה עם איזה זמרת (אין מה לעשות- זמרות מצליחות יותר באירוויזיון...) ושלא יחשבו אפילו לשיר על ישראל היפה ושוחרת השלום או על הקסאמים המתעופפים לעבר שדרות. שיר כמו "פרח השכונות" יכול להיות יציאה מקורית ומעניינת ביותר

RoieL

New member
להיפך

אם הם יכתבו פארודיה על ישראל ועל הקסאמים המתעופפים זה יכול לעשות רק טוב..

../images/Emo45.gif נכון ../images/Emo70.gif

למרות שאני אישית מת על ישראל 02 ו-04... פשוט הם לא מתאימים כל כך לאירוויזיון

למעלה