שרשור אירוויזיון 2007

tanision

New member
לא מסכים עם דעתך..

לא כל ההצבעות הן פוליטיקה. בדר"כ ההצבעות שהן ממש פוליטיקה הן של יוון-קפריסין שזה מה שנקרא קומבינות. אך תמיד אפשר לקבל את ה-10 נק' ולכו תדעו - אם קפריסין לא תעלה לגמר - אז הדוז פואה ילך לישראל. עובדה ששירי מיימון עם שיר לא רע הצליחה לסיים במקום הרביעי למרות ההצבעות הללו. עם שיר באמת ווינר אפשר להצליח לדעתי.

בן מלצר

New member
לא חידשת כלום!

אנחנו כבר יודעים ש: 01) שהטקסט חייב להיות קליט - או לחילפין הזוי, ביזארי ולא שיגרתי. 02) הצלחה באירוזיון פותחת את הדלת (דנה אינטרנשיונל) או יכולה להפריח את הקריירה (מיימון) 03) אנחנו יודעים שישראל זה באסיה ומדובר כאן בתחרות אירופאית - אז? כבר זכינו 3 פעמים וגם טורקיה האסייתית זכתה לפני 3 שנים באירווזיון, קפריסין משתתפת בתחרות כבר 25 שנה וגם מרוקו מאפריקה השתתפה בה פעם. וכמה תיקונים: באירווזיון עצמו צופים מיליונים!!! רק בשבדיה עצמה צופים באירוע הגדול 4 מיליון תושבים - נסי לחשב כמה צופים בו בשאר 42 מדינות היבשת שמשתתפות, ובעוד כמה מדינות שמשדרות אותו על-אף שאינן משתתפות (קנדה, ירדן, לבנון, מצרים, אוסטרליה, יפן וכו...), הוסיפי עוד 10 מליונים גולשי אינטרנט ותגיעי לכמה מאות מליונים! האירווזיון הוא חשיפה ענקית לטיפקס. ההצבעות הפולטיות באירופה חסרות חשיבות כיוון שהן "מקצצות" אחת את השניה. בעשר השנים האחרונות זכו 10 מדינות שונות (בינהן ישראל אגב). נכון יש מדינות שההצבעות מטיבות עימן (טורקיה, רוסיה, קרואטיה) שמגיעות למיקומים מכובדים. אבל בסה"כ רוב העינין מסתכם סביב דבר אחד - שיר טוב (אין דבר כזה שיר שמתאים לאירווזיון) והופעה טובה שתתאים כמו כפפה לשיר (ריקוד, שמלה, מופע, תחפושת, גימיק מעניין, להיות יפה או פשוט לעמוד ולשיר מכל הלב בלדה קורעת לב).

עומרקה

New member
יא מאאאאאן!!!!!!!!!!!

ארבעה שירים הא? אם כך, אז הנה ההצעות שלי: 1) זה לא משנה עם השיר שמח, העיקר השיר עצמו. (ראו את שירי מימון ו"השקט שנשאר". שיר מצוין ומרגש) ומכיוון שכבר נבחרתם לייציג את המדינה
, אתם לא צריכים לדאוג לתחרות. שבו בבית בסבבה ותיצרו לנו כמה שירים טובים
2) הייתי רוצה שהביצוע שלכם בתחרות יהיה זהה להופעה. טיפקס מנפיקה מופע עשיר, שמח וקופצני שלא נותן שניה לנשום או לעמוד בשקט. אפילו בשירים השקטים הם מוצאים דרך להצחיק את הקהל (רמי וגל בחיקוי של רונית ב"והפעם שיר אהבה"
) טיפקס, בהצלחה לכם! !!!Make us proud

הוד11

New member
וואי תארו לכם ש...

טיםקס יעלו לבמה כמו במופע של דיסקו מנאייק? עם החליפות הלבנות והכל? יכול ליהיות ענק

mikko1

New member
ברכות לטיפקס

אחת הלהקות הכי טובות שיש פה בארץ. שיהיה להם בהצלחה

Ran Bimba

New member
../images/Emo79.gif טיפקס ../images/Emo79.gif

1. מזל טוב לרגל בחירתכם לייצגנו באירוויזיון, אני מאוד שמח עם הבחירה ומקווה שתפיקו ממנה את המיטב. 2. הסגנון: שני דברים: א. אסור בשום פנים ואופן לשיר שירי שלום או אחווה על המצב במדינה או בכלל בעולם כי זה כבר לא קונה אף אחד. חבל לחזור על אותה טעות של שרית חדד, דוד דא'ור ואדי בטלר שהם זמרים מצויינים בפני עצמם וכשלונם באירוויזיון היה אך ורק בגלל המסר הנשגב שהם ניסו להעביר באותו ערב. שכמובן, המסר הזה כבר לא מרגש או מעניין אף אחד באירופה. ב. לא לנסות לבנות שיר נוסחתי במיוחד בשביל האירוויזיון ובסוף יתקבל שיר פסטיגלים אינפנטילי במקום שיר שתואם את הסגנון המדהים שלכם שיכול להרקיד את אירופה. ג. בשנה כזו שתהיה גדושה ברוק, עדיף לזנוח את הצד הרוקיסטי שלכם ולהתמקד יותר בשיר פופ-מזרחי אוריינטלי שיבלוט בין כל שירי הרוק-מטאל שיהיו השנה. אירופה הוכיחה לא פעם שפופ-מזרחי מצליח באירוויזיון, אם זה היה ב-2003 עם הזכייה של טורקיה או הזכייה של יוון ב-2005. ד. אפשר לשלב לשיר אלמנטים הומוריסטים שדווקא מאוד מצליחים בשנים האחרונות, שנה שעברה אלו היו הליטאים וב-05 המולדובים שהגיעו שניהם למקום השישי, כל שיר בשנתו. ה. להשתדל לשמור על עברית מלאה. לא אנגלית ולא נעליים. לסגנון כמו שלכם אנגלית לא תתאים, זה ישמע מלאכותי ולא אמין. אפשר לשלב מילים מעטות בערבית כמו שקובי נוטה לעשות לפעמיים בשירים שלו. זהו.. מקווה שתקבלו קצת מהטיפים האלו

sunshiner

New member
או-אה!

בואו נתחיל בלינק: http://e.walla.co.il/?w=/272/1037444 ועכשיו, בואו נסכם מראש: יהיה הזוי! טיפקס הם ללא ספק הדבר הכי הזוי שהולך ליפול על האירוויזיון השנה כנראה הם לא להקת אירווזיונים טיפוסית אבל אם הם כבר הלכו הזה אז יאללה
אני מסכים עם מי שבא לפני בזה שאסור להם לשיר שיר שלום ואחווה, לא רק כי זה לא ילך אלא כי בתכל'ס נשבר הזין מזה. לדעתי צריך שיר מקפיץ, משהו דיסקואי או אוריינטלי והכי חשוב שטיפקס ינצלו את הקלף שלהם שעובד בדרך כלל באירוויזיון- גימיקים! בקשר לגימיק עצמו אני סומך על ההזיות שלהם P: אל תחשבו על לעשות היסטוריה או לייצג את המדינה כי האירוויזיון כבר ממזמן לא מייצג שום דבר. תהיו מגניבים, תהיו בולטים והכי חשוב- תעשו את זה קליל!

שייקה 17

New member
למישהו יש אולי אימייל שלהם?

אני צריך את האימייל של להקת טיפקס, מישהו יכול לעזור לי? זה מאוד דחוף.

שייקה 17

New member
למה אי אפשר לשלוח להם מייל

דרך האתר שלהם? אני בא לשלוח ורושם לי שגיאה בדף!! מה עושים?

הוד11

New member
הממ מוזר

לפי מה שאני יודע זוהי הדרך היחדיה לשלוח להם אימייל

היתי חולה כמה ימים

ואיזה בשורות טובות!!! מגניב, טיפקס ב א י ר ו ו י ז י ו ן ! ! ! אנחנו פה בפורום חיבים לקדם את העניין הזה, ולקחת אותו גם לפיתוח הפרום! אגב שמתי לב שבאתר ירדה ההודעה על ההופעה במעבדה, זה אומר שהיא לא תתקיים? משהו יודע?

gilad music

New member
עצות לטיפקס וקובי לקראת האירווזיון

קודם כל בשום פנים ואופן לא לשיר באנגלית
אם כבר רק מילים בינלאומיות ורצוי אינפנטיליות שימוש במילה "יאללה" ובמעט מילים והגגים מרוקאים וערבים יכול לתת המון לשיר, לא להיסחף ליצור שיריי אירווזיון שקטים ודרמטים, לתת לסיגנון שלכם להוביל אתכם לתחרות, שיר קצבי וסוחף יהיה עדיף שימוש בעיבוד מוזיקאלי שמיוחד לכם מבלי לנסות להכניס כינורות וגיטרות קלאסיות כדיי להרשים את האירופאים, בהופעה עצמה לא לנסות בכח להכניס שטויות וגימיקים מיותרים, תנו לשיר לעשות את שלו, שורה תחתונה : תיהיו הכי טיפקס שבעולם, הכי קובי אוז, הכי ישראלים .

ד"ש מפורום אירוויזיון

היי לכולם. אני מוכרח לציין שאני ממש שמח על הבחירה בטיפקס לאירוויזיון. השילוב הזה של להקה שהיא לב ליבה של המוזיקה הישראלית ועם זאת אנשים שאני בטוח שלא יבואו עם שיר קונצנזוס משעמם כמו הבלאדות של הראל סקעת או השיר של אדי באטלר משנה שעברה פשוט מרגש אותי
סוף סוף גם לנו יהיה שיר שאנשים ידברו עליו
מי שפה בקשר עם על מי שקשור ללהקה אני מבקש למסור להם שאני מחזק את ידיהם וסומך עליהם שהם יבחרו אך ורק בשיר שמייצג את המוזיקה שהם עושים בד"כ ולא יחשבו איך להביא שיר "שיתאים וייצג את ישראל הכי טוב באירוויזיון"- שלא יפלו למלכודת הבולשיט הזאת
בהצלחה

tanision

New member
העצות שלי: ../images/Emo47.gif

1. בקדם הפרטי שיערך לטיפקס בחודש הבא - שאף שיר מהקדם לא יעסוק בשלום ואחווה או במצבה של שדרות! אחרת השיר הזה יראה לקקני ומעורר בכי ורחמים אצל הצופים והוא בסופו של דבר יבחר, מה שיגרום לכישלון נוסף של ישראל. טיפקס - הישארו נאמנים לגמרי לסגנון המוזיקה שלכם! ואל תושפעו כלל מהסטיגמה שנוצרה בישראל לגבי אירוויזיון - שליחות לאומית. 2. הביאו 4 שירים מאוד מגוונים לקדם. לא להביא 3 שירים גרועים ושיר פייבוריט. אני מקווה שהשירים שלכם לקדם כבר מוכנים ומה שנשאר לכם לעשות זה 'סלקציה' בינהם או להיכנס להקלטות לשיר שכבר תיכננתם להקליט. אל תבנו שיר במיוחד לאירוויזיון! מניסיון - שירים כאלו תמיד נופלים, והם יוצאים הכי פלצנים שיש. 3. מבנה הלהקה - אתם 7, ובטוח שתצטרכו להוריד חבר להקה אחד. אך לדעתי אולי אפילו צריך יותר. אתם יכולים לחשוב על הכנסת צלע נשית ללהקה, כמו: שרית חדד, מלי לוי, אורנה דץ, יעל בר זוהר, שרון חזיז וכו'. ואם אתם נגד, אז לדעתי חשוב שיהיו בלהקה לפחות 2 זמרים (קובי עוז & ____ ) - אתם יכולים לצרף אולי גם גבר ששר מזרחי/פופי כמו: עידן יניב, דניאל זילברשטיין, אייל גולן, שלומי שבת, דוד ד'אור (קאמבק), ז'קו אייזנברג, רפאל מירילא, וכו'. חשוב שיהיה מינימום כ-2 זמרים בלהקה! 4. תהיו פרובקטיבים, חסרי גבולות, מקוריים, חדשניים, מעניינים ולסיכום - תתפרעו
האירוויזיון איבד כמעט כל מושג שמשתווה לערכים, למוסר ולכל השאר. תצאו מכלל שליטה בהופעה שלכם בתחרות! זיכרו שאתם צריכים לבלוט בחצי גמר מעל כ-28 שירים! וכולם צריכים לזכור אתכם על מנת שבסופו של דבר יצביעו לכם! תשתגעו - אתם יכולים להתחפש, לעלות עם שטויות לבמה - דברים מאוד בידוריסטים ופרובקטיבים! - דברים כאלו בשנים האחרונות מאוד מאוד מצליחים. זיכרו - אירוויזיון זה הימור. שירים יכולים ליפול ויכולים להצליח. אין נוסחא מיוחדת להצלחה! אירוויזיון זו דרך מעולה להתפרסם ולעלות בתודעה של הישראלים, אז לפחות כתבו שיר שיצליח מאוד בישראל ויהיה הכי מדובר בישראל (שישקף את המוזיקה הישראלית) - אם הוא יצליח בישראל, אז כל הכבוד! אם הוא יצליח באירופה - שיחקתם אותה!
שיהיה המון המון בהצלחה!

אם כבר מדברים על טיפים לאירוויזיון

את זה ראיתם?
לא יודע למה זה נשמע לכולם הזוי שהם יילכו לאירוויזיון. לא מזמן ראיתי הופעה שלהם פעם ראשונה בחיים ואני מוריד את הכובע בפני קובי והלהקה. אחלה פרפורמרים שיודעים לעשות כיף כמו שצריך. נקווה שגם בתחרות יהיה כך.

yuda331

New member
בנענע כתבו מכתב אישי לקובי אוז

בבקשה שיירד מכל העסק: http://tarbut.nana.co.il/Article/?ArticleID=421306&sid=123 אנשים גנובים.

למעלה