שרשור [א-ט]
כי אתן זקוקות לזה....

גרבע

New member
../images/Emo105.gif אה כבר שינו ?Oס

אני לא מעודכנת LOL יאי אני אראה את זה =]

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifתודה ../images/Emo6.gif

כל פעם אומרים לי שיש , אבל אפעם לא אומרים לי מתי , ואני תמיד מפספסת , אז תודהה

loserontheloose

New member
אוי נו באמת

תשנאו אותי, אבל לדעתי זה לא רק מיותר אלא גם ילדותי. אתם רוצים שמקפליי יבואו? מה דעתכם לקדם אותם פה? הם הלכו לברזיל כי הברזילאים קידמו אותם עד כדי כך שהדי וי די שלהם הגיע למקום הראשון. איפה שיש פוטנציאל הצלחה, לשם הם ילכו. ולא בגלל שפתחתם כמה יוזרים במייספייס לאותו בן אדם והצפתם. הדרך הכי טובה להביא אותם היא קודם כל לקדם - לדאוג שהדיסקים שלהם יופצו בארץ (יצירת קשר עם חברות כמו הד ארצי ודומיהם שמפיצים דיסקים בארץ ובמקביל ליצור קשר עם ההנהלה של מקפליי כדי לדאוג שאכן יופץ Radio:ACTIVE פה). ברגע שהדיסק מופץ פה - לדאוג לקנות, ולדאוג שאחרים יקנו. אם זה כתיבה אכותית והמלצה על הלהקה בפורומים אחרים ובבלוגים, או לחץ על העיתונות הכתובה לפרסם את הלהקה ואת דבר יציאת האלבום. ברגע שיצא האלבום פה והם ימכרו טוב, אז יש ליצור קשר במקביל עם ההנהלה של הלקה ועם מפיקים בישראל - להראות להם שנכון וכדאי כלכלית להביא לפה את הלהקה. רק אז נוכל לדבר ריאלית על זה. אבל מקפליי לא יבואו כי הצפתם להם את המייספייס. הרבה מאוד מעריצים ממדינות שונות מציפים, וזה לא עוזר. למה לא לגשת לזה בבגרות? הרי הסיכוי רב יותר שישימו לב אליכם אם אתם מתייחסים לזה בבגרות מאשר לפנות לפיתרון הילדותי והחסר שיניים הזה.

../images/Emo39.gif מה הקשר ? ../images/Emo26.gif

בטו שזה יעזור , דבר 1 מקפליי יבינו שכן יש להם מעריצים פה , אם הרה בנות יגיבו להם >< וכל הזמן בנות מהפורום וגם חברות שלי שלא מהפורום שולחות לעיתונים מכתבים שישמיו יותר כתתבות ותמונות של מקפליי . זה לא שאנחנו לא עושות כלום , עובדה . ויש כבר רדיו אקטיב בארץ , ויש מלא בנות שקונות אותו . אז עם כל הדברים האלה שעושים , אנחנו גם מגיבות במייפיס , כדי שידעו שכן אוהבים אותם כאן . ועובדה שהמרעיצות הברזילאיות הגיבו להם כל הזמן וטחנו להם ובסוף הם באו !

loserontheloose

New member
אבל זה לא עובד ככה

זה לא שהם רואים מלא הודעות ואומרים "וואלה, סבבה ישראל מגניב." תסתכלו על כל המופעים שהגיעו -- או כמעט הגיעו -- לפה. ספונסרים זאת מילת הקסם. אם מקפליי יגיעו לפה עצמאית בלי ספונסר ובלי מפיק יקרה אחד מהשניים: 1. הם יפסידו כסף רק כדי לעשות מופע זול וידידותי למעריצים. לא נראה לי, זה פשוט לא נכון כלכלית. 2. מחיר הכרטיסים יהיה בשמיים ומלא מעריצים פה פשוט לא יוכלו להרשות לעצמם את הכרטיס, כי רובכן פה עדיין תלמידות ו/או חיילות ואני בטוחה שטווח הגילאים הזה מהווה אחוז יותר גדול מטווח הגילאים שלי (חיילים משוחררים ו/או סטודנטים) לא אמרתי שאתן לא עושות כלום, פשוט המלצתי על דרך פעולה נכונה וטובה. לא ידעתי שהאלבום יצא בישראל - סבבה. זה מקצר את התהליך מאוד (כי לכו תדעו לאיזה חברה בישראל יש זכויות הפצה על האלבום הזה, במיוחד שהם כבר לא שייכים ל-universal). עכשיו באמת כדאי ונכון לגרום להייפ ועניין סביב הלהקה אצלנו. בל נשכחנה, 2009 היא שנת הדגל של המשבר הכלכלי הנוכחי. ומכיוון שמקפליי כבר לא נתמכים ע"י חברת תקליטים גדולה, הם צריכים לכלכל את הצעדים שלהם בחוכמה. אישית אני לא חושבת שטחינה במייספייס תשנה משהוא. אישית זה פשוט מעצבן, כי ככה הם מפספסים את ההודעות הלגיטימיות של אנשים שסתם רוצים להגיד להם שהם נהנים מהמוזיה שלהם. במקום זה הם מקבלים מלא הודעות שכולן אותו דבר.

../images/Emo108.gif יכול להיות שאת צודקת .

אבל להגיד שאנחנו לא בוגרות או ילדויות או עושות דברים שהם " חסרי שיניים " , זה לא נכון . זה שאנחחנו מציפות במייספייס , זה לא נקרא ילדותי , אין מה להפסיד מזה ! דבר שני רדיו אקטיב באמת כבר בארץ , וכל מה שאמרת ליצור קשר עם ההנהלה של הלהקה או מה שזה לא יהיה . זה לא כזה קל כמו שזה נשמע .

loserontheloose

New member
דבר ראשון, זה עניין של דעה

דעתי שהפגזה של המייספייס שלהם זה דבר ילדותי וחסר שיניים (חסר שיניים כי זה לא באמת מה שישנה). זה שאין מה להפסיד = לא ילדותי? ממש לא. מכיוון שאנו חיים במדינה דמוקרטית, בה קיים חופש ביטוי, אני יכולה להחזיק בדעה הזאת ואף להביע אותה. את מוזמנת לנסות לשנות את דעתי, ואני יכולה לנסות לשנות את דעתך. היופי בדמוקרטיה. ליצור קשר עם ההנהלה - יותר פשוט ממה שאת חושבת. א. אפשר לשלוח הודעה פרטית (בוגרת ומנוסחת היטב) למייספייס של הלהקה או לחלופין למייספייס של ההנהלה ולהביע את העמדה שלכם ואת הרצון לראות את הלהקה בישראל: http://www.myspace.com/prestigeuk יש כמובן לנמק למה זה כדאי ונכון - מבחינת המעריצים ומבחינה כלכלית. האנשים הנכונים יראו את זה. אני יכולה גם ליצור קשר עם כמה אנשים שיוכלו לעזור ולכוון אותנו בכיוון הנכון, אם תרצו.

../images/Emo108.gif יכול באמת להיות שזה ילדותי .

אבל זה מעצבן שאנחנו משתדלות לשכנע את כולם לשלוח ולהתאמץ , לשלוח מכתבים לעיתונים ( מעריב לנוער , ראש 1 וכו' ) ולגרום לאנשים לאהוב אותם ( גם אם לפעמים ללא הצלחה ) ואנשים די מזלזלים בזה , לא ידעתי שליצור קשר עם ההנהלה זה כזה קל , תודה על הקישור :) וזה באמת לא ממש צריך להיות אכפת לך אם הם יבואו או לא , כי בכל מקרה את נוסעת כל שנה לוומבלי

loserontheloose

New member
לא מזלזלת, מנסה לעזור

ראי את הפוסט שכתבתי פה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=126064180 ואולי במקום להתמרמר על זה שאני עובדת קשה בשביל הכסף שלי כדי לטוס לאנגליה ולראות אותם בוומבלי, תפרגני קצת למעריצה אחרת? לא נסעתי לוומבלי כדי לעצבן אתכן, אלא כדי לנפוש אחרי השירות הצבאי המבחיל.

../images/Emo108.gif לא התכוונתי ספציפית אליייך , אני רק

נותנת דוגמא , כי קרה שאמרו לנו שאנחנו עושות שטויות וזה לא יעבוד . אם זה נשמע לך כיאילו התמרמרתי על זה שעבדת קשה בשביל הכסף כדי לטוס לאנגליה לראות את מקפליי , אז את טועה . ממש לא התכוונתי . באמת שמתי לב שבהודעה שכתבתי הוצאתי עצבים מיותרים
אז סורי אם הבנת אותי לא נכון .

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif אוקי,אז בכיף בואי ותעזרי..

ישמצב שזה אולי באמת יעזור אם נכתוב להם מכתב [להנהלה ולמקפליי]..אני כבר שלחתי מכתב אישי למייספייס של מק' אבל נראלי שלא ניסחתי את עצמי כ"כ טוווב ..אז ישמצב שאת יכולה לכתוב להם מכתב [וזה יהיה נחמד אם תעלי אותו לפה לפני שתשלחי או שלפחות שתעלי לפה אחרי שתשלחי]...ותכתבי שיש כאן מעריצים ואם הם פותחים את סיבוב ההופעות שלהם באירופה אז שלא ישכחו לשבץ אותנו וכו'..

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאיפה מוכרים../images/Emo2.gif[למרות שכבר ישלי]+אנחנו

כן עוושוות ועושות הרבה.. ומשתדלות..הרבה מאיתנו שלחו ושולחות מכתבים ל100 FM בבקשה שיכניסו אותם לרדיו [והם לא מקשיבים בגלל שהם לא מופיעים ומוכרים כ"כ באירופה =\],אנחנו חופרות לטאואר רקורדס ומבקשות ממנו שיביאו לחנויות דיסקים שלהם [עד עכשיו הם טענו שהם פשוט לא מייבאים את זה לארץ],עובדה שדיסק סנטר מביאים דיסקים שלהם[ואם לא יביאו כל המזן יותר יותר אם לא יהיה ביקוש]ועובדה שטאואר רקורד בכל זאת הביאו לא ממזמן את הדיוידי גרייטס היטס לכמה סניפים בארץ..ובנוסף הרבה בנות כותבות וחוופפרות [כמו שצריך
] למעריב לנוער ולראש אחד על שייפרסמו אותם וישימו פוסטרים וכתבות וכ'ו וגם שי בנות שפתחו בלוג ומלא עצומות וקבוצות בפייסבו ק כדי להביא אותם לארץ ולהגברת המודעות שלהם..בקיצוווווררר...אנחנו עושות הרבה מעבר למה שאנחנו עושות בפייסבוק [רק חבל שלא כולן לוקחות בזה חלק וחבל שזה לא כ"כ מספיק =\]. מה שככןן אחננו יכולות לעשות זה שעוד בנות יצטרפו ועוד בנות ישלחו מכתבים וידבר עםתחנות הרדיו וישלחו הודעות בפייספייס והודעות אישיות בקיצור שיצטרפו עו ד בנות.. ואו,זהו די חפרתי אבל אני מקווה שלפחות הבנת שאנחנו עושות משו מעבר למיייספייס
.

loserontheloose

New member
לדבר עם tower records לא מספיק

Tower Records זה חנות ששייכת לחברת הד ארצי (אם אני לא טועה) שנקנתה במחיר זעום ע"י חברה אחרת. סניף עזריאלי הענקי שלה נסגר לטובת Toys R Us ומצבה עגום. חוץ מזה ש-Tower Records היא *חנות* ולא *חברת הפצה*. צריך לדבר עם חברת ההפצה הרלוונטית. בדרך כלל כשמדובר בלהקות ששיכות לחברות תקליטים גדולות, אז כבר יש חברות בארץ שמפיצות את המוזיקה של החברות הספציפיות ואז אפשר לברר למי לפנות. מכיוון שסופר רקורדס הם עצמאים וחדשים בשוק - לא ברור למי זכויות ההפצה בארץ... מכיוון ש-NMC יונייטד דיי מחזיקה את המונופול על שיווק מוזיקה בארץ - כדאי להתחיל איתם. עוד אופציה היא "התו השמיני". צריך ליצור קשר עם חברות אלה ולשאול אותם אם יש להן הזיכיון להפיץ את האלבום בארץ. יש להזכיר את סופר רקורדס כחברת התקליטים החדשה של מקפליי. אם לשתיהן אין את הזיכיון, כדאי להפעיל מסע שיכנוע ולחץ על NMC יונייטד (החברה הגדולה יותר) לקבל לידיהם את הזיכיון. ברגע שאחת החברות מרימה את הכפפה - היא כבר תדאג להפיץ את האלבום בכל חנויות המוזיקה ששייכות לה. ואז לא תצטרכו להזמין במיוחד בחנויות ספציפיות. השאיפה היא שהאלבום יהיה על המדף דרך קבע. הבעיה היא שהמאמצים שלכן מצומצמים מאוד. יש לי ידע וניסיון ואני רוצה לחלוק אותו עמכן כדי שכן נוכל להביא לפה את מקפליי. אז אולי במקום לבוא ממצב של מגננה, תקשיבו לי ותנסו ליישם את העצות שלי? כפי שאמרתן - אין לכן מה להפסיד.

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifזה לא כ"כ מסכימה איתך ..

קודם כל זה שאנחנו מגיבות במייספייס, נצליח להביא אותם דרך זה או לא בכל מקרה לא נפסיד מזה כלום .. זה רק לכתוב " קאם טו ישראל" וזהו .. אני בטוחה שמלא ילדות פה חופרות לילדים בבית ספר לשהם עליהם .. כמוני עשיתי עליהם כבר 2 הרצאות והשלישית בדרך XD אנחנו שולחות המון המון מכתבים לעיתונים כדיי שיפסרמו עליהם אבל זה לא כ"כ עוזר כי הם יודעים שהם לא כאלה מוכרים בארץ .. אז הם לא רוצים להפסיד מזה >< כמו שהרבה מדינות לא הצליחו להביא אותם דרך המייספייס יש גם הרבה שכן הצליחחו כמו ברזיל לדוגמא .. ואת לא יכולה לדעת אם יש להם יחסי ציבור טובים בברזיל כי את לא גרה שם .. [או שאת יודעת איכשהו אבל עדיין ..] וגם אם ננסה לעשות את כל מה שכתבת .. זה לא כזה קל >_< בקיצור בכל מצב אנחנו לא מפסידות כלום אם אנחנו מגיבות להם במייספייס ..

loserontheloose

New member
ברזיל

אומנם אני לא גרה שם אבל חברים שלי כן. וחוץ מזה די וי די במקום הראשון לא קורה בטעות, זה קורה אחרי שעושים ללהקה פרומו מטורף, עליו עמלו קשה האתרים הברזילאים המובילים. ולראייה ההיסטריה שהייתה שם ומספר המופעים הרב כדי לראות מה זה קידום טוב. אין ברירה, חייבים לקדם אותם. להפגיז את המייספייס זה לא באמת לקיחת יוזמה, זה סתם משהוא קל לעשות שלא דורש הרבה מאמץ ולא מביא הרבה תועלת. אני רוצה שהם יבואו, אבל אני לא יכולה לעשות את זה לבד. אז או שתעזרו לי, או שתמשיכו בשלכם ואני אמשיך בשלי. אני בכול אופן ממשיכה לטוס פעם בשנה לראות אותם בוומבלי, אז לכם יש מה להפסיד, לא לי.

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifאני מבטיחה לך שאנחנו מנסות

הרבה יותר מזה .. ומה לעשות שלא כולן יכולות לסוע כל שנה לוומבליה ולראות אותם .. וזה ידוע גם שמקפליי לא ממש מוכרים בארץ ותחנות הרדיו לא יהיו מוכנים לפרסם אותם עד שיהיה להם יחסי ציבור בארץ ואנשים יהיו מודעים אליהם .. וזה שנעזור אחת לשניה כמו שאמרת זה גם לא יעזור כי מה כבר אפשר לעשות ?! אנשים לא באמת יקנו את הדיסק כי אנחנו נגיד להם שזה להקה טובה >< חוץ מזה אם שמת לב חצי מהמדינה שלנו או יותר יש לה סגנון מוזיקה "מיוחד" [
] אז אין הרבה מה לעשות בעניין .. רק לקוות שהם קוראים מה שאנחנו כותבות להם .. ואם כל פעם נכתוב להם שהמוזיקה שלהם טובה זה לא ישנה משהו .. 1. כי הם יודעים את זה XD 2. כי אין פה שום הזכרה של ישראל ודווקא להפך .. כן צריך לחפור להם עם הודעות של "קאם טו ישראל" גם אם זה לא יעזור לפחות ניסינו ..

למעלה