אבל זה לא עובד ככה
זה לא שהם רואים מלא הודעות ואומרים "וואלה, סבבה ישראל מגניב." תסתכלו על כל המופעים שהגיעו -- או כמעט הגיעו -- לפה. ספונסרים זאת מילת הקסם. אם מקפליי יגיעו לפה עצמאית בלי ספונסר ובלי מפיק יקרה אחד מהשניים: 1. הם יפסידו כסף רק כדי לעשות מופע זול וידידותי למעריצים. לא נראה לי, זה פשוט לא נכון כלכלית. 2. מחיר הכרטיסים יהיה בשמיים ומלא מעריצים פה פשוט לא יוכלו להרשות לעצמם את הכרטיס, כי רובכן פה עדיין תלמידות ו/או חיילות ואני בטוחה שטווח הגילאים הזה מהווה אחוז יותר גדול מטווח הגילאים שלי (חיילים משוחררים ו/או סטודנטים) לא אמרתי שאתן לא עושות כלום, פשוט המלצתי על דרך פעולה נכונה וטובה. לא ידעתי שהאלבום יצא בישראל - סבבה. זה מקצר את התהליך מאוד (כי לכו תדעו לאיזה חברה בישראל יש זכויות הפצה על האלבום הזה, במיוחד שהם כבר לא שייכים ל-universal). עכשיו באמת כדאי ונכון לגרום להייפ ועניין סביב הלהקה אצלנו. בל נשכחנה, 2009 היא שנת הדגל של המשבר הכלכלי הנוכחי. ומכיוון שמקפליי כבר לא נתמכים ע"י חברת תקליטים גדולה, הם צריכים לכלכל את הצעדים שלהם בחוכמה. אישית אני לא חושבת שטחינה במייספייס תשנה משהוא. אישית זה פשוט מעצבן, כי ככה הם מפספסים את ההודעות הלגיטימיות של אנשים שסתם רוצים להגיד להם שהם נהנים מהמוזיה שלהם. במקום זה הם מקבלים מלא הודעות שכולן אותו דבר.