בוקר טוב
והתנאים המשפילים שלו ללהיות מוכן לדבר איתה, שתדבר בטון ובפנים שהוא מאשר
ההשפלה היחידה ביחסים ביניהם זה בדיוק הטון והפנים שלה בשיחות איתו, כאילו מדברת עם ילד עם צרכים מיוחדים. לכן זה תנאי לגיטימי ומתבקש בנסיבות. כבר 3 חודשים הוא משתוקק לנהל איתה שיחה רצינית בלי שכל רגע תעשה לו פרצוף של "יאללה יאללה" ותלחש לעצמה אמירות ותזרוק עקיצות ותזלזל בשביל טיקטוק כאילו היא מדברת עם מישהו שהיא רואה כאיזה הומלס נחות חסר מוח. היא לא מסוגלת לצאת ממצב "יש מצלמות" ולכבות לרגע את ההצגה. ההשפלה מגיעה ממנה לעברו ולא הפוך. עצם זה שהוא עדיין ניסה, דורש תעצומות נפש. רוב האנשים היו מוותרים עוד בשבוע הראשון ומחכים שהיא תתבגר. אין שקוף מזה, אני תמיד מופתע איך זה לא ברור לכל צופה וצופה.לגמרי, היא מגיעה ללא תנאים ועם קבלה וזה רחוק מלהיות זיוף בפשט מייחסים לזה לקקנות. היא אובר בהרבה דברים וזה מה שהיא גם באמוציות ובהבעה. אפשר לא לאהוב, אבל ההשמצות הארסיות שלהם זוכה זה בלתי נסבל. מעיד על החברה בה אנחנו חיים .
מנהל משק בית? אור?ההשפלה היחידה ביחסים ביניהם זה בדיוק הטון והפנים שלה בשיחות איתו, כאילו מדברת עם ילד עם צרכים מיוחדים. לכן זה תנאי לגיטימי ומתבקש בנסיבות. כבר 3 חודשים הוא משתוקק לנהל איתה שיחה רצינית בלי שכל רגע תעשה לו פרצוף של "יאללה יאללה" ותלחש לעצמה אמירות ותזרוק עקיצות ותזלזל בשביל טיקטוק כאילו היא מדברת עם מישהו שהיא רואה כאיזה הומלס נחות חסר מוח. היא לא מסוגלת לצאת ממצב "יש מצלמות" ולכבות לרגע את ההצגה. ההשפלה מגיעה ממנה לעברו ולא הפוך. עצם זה שהוא עדיין ניסה, דורש תעצומות נפש. רוב האנשים היו מוותרים עוד בשבוע הראשון ומחכים שהיא תתבגר. אין שקוף מזה, אני תמיד מופתע איך זה לא ברור לכל צופה וצופה.
אם היא הייתה הבוסית שלו ומנהלת ככה שיחות, זה היה נחשב התעמרות בעובד והיה יכול להתלונן עליה. עצם זה שהוא לא יוצא מהכלים ומתפוצץ עליה מוכיח שסטיגמת הערס הבריון נדבקה אליו שלא בצדק. ביחס לערסים אמיתיים מעונות קודמות, הוא ערס בערך כמו שאיציק ערס.
אם הדר הייתה מבקשת ממנו לנהל שיחה בלי דברים שמפריעים לה בסגנון שלו, הוא היה מצליח להחזיק את עצמו ולעשות זאת למען הצלחת השיחה. אבל כשזה הפוך היא אפילו לא מנסה. היא קריקטורה, מגלמת דמות. מעולם לא ראינו בתוכנית את הדר של החיים האמיתיים בחוץ. בשניה שהיא תעלה במדרגות זה יגמר והיא תסיים לעבוד.
מצד שני, היא ילדה קטנה והוא אדם בוגר. מנהל משק בית, מגדל ילד, אין מה להשוות. היא בקושי יודעת להתקלח לבד. הפער ביניהם עצום לטובתו בערך כמו מלאני מול אמילי. לכן הוא משתדל לנתק איתה מגע, להכיל את הילדותיות, ולהבין שיש לה עוד 10+ שנים להתבגר, אולי, לרמת שיח של אדם בוגר. הוא ראה מהרגע הראשון שהיא פונה לקהל של ילדות בכיתה ו' בטיקטוק, וזו דרך לגיטימית, אבל הוא סולד מדרך שכזו, וקשה להאשים אותו.
באופן כללי, שניהם מפונקים. אבל אם עושים השוואה ישירה להדר והאופר והברז שיוצאים ממנו דולרים ואבא התלכלך לי החלון באוטו תקנה לי חדש, אז אור פועל חרוץ ונמרץ בהשוואהמנהל משק בית? אור?
זה שחיי מתחת לחצאית של אמא?
זה שרגיל שישרתו אותו רק שירים אצבע?
מצחיק מאוד
לגדל ילד?
אם לצאת עם הילד בשישי שבת זה נקרא לגדל הילד...
הוא בעצמו ילד מגודל
מתנהג כמו ילד אובססיבי
מתבכיין מתמסכן
ויחד עם זה תוקף ואלים
כן כן אלים
לא פיזי אבל אלימות המילולית זה עדיין אלימות
אבל
הרבה מה"תכונות" שייחסת לאור, מתאימות גם לדי. ג'יי...מנהל משק בית? אור?
מצחיק מאוד
לגדל ילד?
הוא בעצמו ילד מגודל
מתנהג כמו ילד אובססיבי
מתבכיין מתמסכן
ויחד עם זה תוקף ואלים
כן כן אלים
אבל
לגמרי. אובסס, אלים מילולית, לא מסוגל להקשיב ולקבל ביקורת, לא מוכן לנהל שיח אלא אם זה לטובתו, אמא מגדלת אותו ואת הילד שלו, חסר סבלנות לאחר, מסית באופן שיטתי והמכוער נגד האחר, אגרסיבי, מכיל בתוכו טינה שאינה יודעת מנוח. אוסף סביבו קומץ שפוטים שנענים לבקשותיו ומהנהנים ללהג פיו המלוכלך.מנהל משק בית? אור?
מצחיק מאוד
לגדל ילד?
הוא בעצמו ילד מגודל
מתנהג כמו ילד אובססיבי
מתבכיין מתמסכן
ויחד עם זה תוקף ואלים
כן כן אלים
אבל
ילדותית בהתנהגות, לא בהתפתחות וביכולת לתפקד. גם סתיו קצין למשל התנהגה בילדותיות אבל מגדלת ילדים וכו'. זה לא סותרלגמרי. אובסס, אלים מילולית, לא מסוגל להקשיב ולקבל ביקורת, לא מוכן לנהל שיח אלא אם זה לטובתו, אמא מגדלת אותו ואת הילד שלו, חסר סבלנות לאחר, מסית באופן שיטתי והמכוער נגד האחר, אגרסיבי, מכיל בתוכו טינה שאינה יודעת מנוח. אוסף סביבו קומץ שפוטים שנענים לבקשותיו ומהנהנים ללהג פיו המלוכלך.
הדר ילדותית? היא יותר בוגרת מכל אחד אחר שם.
הדר לא יודעת להתקלח לבד??
מה קורה פה? הבחורה מרימה להם ארוחות שישי, מתקצבת את מצרכי הקניות שבוע אחר שבוע, קשובה, מלאת נתינה, חכמה, סופר אינטליגנטית, מאוד רגישה לעצמה ולסביבה, כן גם משוגעת, קריזיונרית, כן גם פרצופנית מלידה.. זה עדיין לא הופך אותה לילדותית ולא בוגרת.
אין להשוות ביניהן. שתיהן כל כך שונות זו מזו.ילדותית בהתנהגות, לא בהתפתחות וביכולת לתפקד. גם סתיו קצין למשל התנהגה בילדותיות אבל מגדלת ילדים וכו'. זה לא סותר
דווקא בסיפא נתת דוגמא שבה ניתן להשוות ביניהן ממש - סתיו הייתה לבד, עלבו בה באופן שיטתי ומתמשך, והיא לא נשברה. אם נקבל את העמדה שהדר חזקה מאוד, ניתן לטעון שרמת החוזקה שלהן דומהאין להשוות ביניהן. שתיהן כל כך שונות זו מזו.
ההתנהגות של הדר אינה ילדותית. אולי קריזיונרית, אבל היא מאוד בוגרת. זה שהיא בוכה כי עולבים בה באופן שיטתי ומתמשך, מאוד הגיוני שהיא תתפרק. מישהי חלשה יותר היתה נשברת מזמן. הדר בחורה חזקה מאוד.
צודק בכך ששתיהן חזקות שצלחו השפלות מתמשכות. אבל אין להשוותן באופיין ובתפקודן מול שאר הדיירים.דווקא בסיפא נתת דוגמא שבה ניתן להשוות ביניהן ממש - סתיו הייתה לבד, עלבו בה באופן שיטתי ומתמשך, והיא לא נשברה. אם נקבל את העמדה שהדר חזקה מאוד, ניתן לטעון שרמת החוזקה שלהן דומה
מנהל משק בית? אור?
מצחיק מאוד
לגדל ילד?
הוא בעצמו ילד מגודל
מתנהג כמו ילד אובססיבי
מתבכיין מתמסכן
ויחד עם זה תוקף ואלים
כן כן אלים
אבל
"בקושי יודעת להתקלח" התפישה שפערי גיל הם הקובעים, כ"כ מיושנת ולא הגיונית... בילדות שמעתי את זה המון זה "תלמדי מהנסיון שלנו" לא אני אנתב את עצמי ואזהר בהתאם לעולם שלי ולצרכים שלי. התפישה מתעלמת משאר ההבטים אינטיליגנציה, התפתחות, אינטיליגנציה רגשית. אצל אור רגשי הנחיתות הם לייטמוטיב והוא מתגבר אותם באמצעות אובססיה באלימות מילולית, בשנאה ומאשים את כל העולם ולמי באים בטענות לזה שמותקף "משתוקק לנהל איתה שיחה רצינית" מאיזו עמדה של תעברי לדום אני פה המבוגר 5 שנים מעלייך ורק אני מדבר ואת תתכופפי ותאמצי למה כי אני עם נסיון נעול ולא רוצה להפתח מעבר ולהתפתחאין להשוות ביניהן. שתיהן כל כך שונות זו מזו.
ההתנהגות של הדר אינה ילדותית. אולי קריזיונרית, אבל היא מאוד בוגרת. זה שהיא בוכה כי עולבים בה באופן שיטתי ומתמשך, מאוד הגיוני שהיא תתפרק. מישהי חלשה יותר היתה נשברת מזמן. הדר בחורה חזקה מאוד.
מזמן לא צחקתי כך... הוא גר אצל אמא שלו.....ההשפלה היחידה ביחסים ביניהם זה בדיוק הטון והפנים שלה בשיחות איתו, כאילו מדברת עם ילד עם צרכים מיוחדים. לכן זה תנאי לגיטימי ומתבקש בנסיבות. כבר 3 חודשים הוא משתוקק לנהל איתה שיחה רצינית בלי שכל רגע תעשה לו פרצוף של "יאללה יאללה" ותלחש לעצמה אמירות ותזרוק עקיצות ותזלזל בשביל טיקטוק כאילו היא מדברת עם מישהו שהיא רואה כאיזה הומלס נחות חסר מוח. היא לא מסוגלת לצאת ממצב "יש מצלמות" ולכבות לרגע את ההצגה. ההשפלה מגיעה ממנה לעברו ולא הפוך. עצם זה שהוא עדיין ניסה, דורש תעצומות נפש. רוב האנשים היו מוותרים עוד בשבוע הראשון ומחכים שהיא תתבגר. אין שקוף מזה, אני תמיד מופתע איך זה לא ברור לכל צופה וצופה.
אם היא הייתה הבוסית שלו ומנהלת ככה שיחות, זה היה נחשב התעמרות בעובד והיה יכול להתלונן עליה. עצם זה שהוא לא יוצא מהכלים ומתפוצץ עליה מוכיח שסטיגמת הערס הבריון נדבקה אליו שלא בצדק. ביחס לערסים אמיתיים מעונות קודמות, הוא ערס בערך כמו שאיציק ערס.
אם הדר הייתה מבקשת ממנו לנהל שיחה בלי דברים שמפריעים לה בסגנון שלו, הוא היה מצליח להחזיק את עצמו ולעשות זאת למען הצלחת השיחה. אבל כשזה הפוך היא אפילו לא מנסה. היא קריקטורה, מגלמת דמות. מעולם לא ראינו בתוכנית את הדר של החיים האמיתיים בחוץ. בשניה שהיא תעלה במדרגות זה יגמר והיא תסיים לעבוד.
מצד שני, היא ילדה קטנה והוא אדם בוגר. מנהל משק בית, מגדל ילד, אין מה להשוות. היא בקושי יודעת להתקלח לבד. הפער ביניהם עצום לטובתו בערך כמו מלאני מול אמילי. לכן הוא משתדל לנתק איתה מגע, להכיל את הילדותיות, ולהבין שיש לה עוד 10+ שנים להתבגר, אולי, לרמת שיח של אדם בוגר. הוא ראה מהרגע הראשון שהיא פונה לקהל של ילדות בכיתה ו' בטיקטוק, וזו דרך לגיטימית, אבל הוא סולד מדרך שכזו, וקשה להאשים אותו.
זה 1 מכמה נסיונות שיחה. בשיחה על חיים למשל הוא בא ממלכתי והיא באה שכונתימזמן לא צחקתי כך... הוא גר אצל אמא שלו.....
הוא בכלל לא מגדל את הילד...
ואיך בדיוק הוא ביקש לשוחח בנעימות איתה...?
כשהוא שם את הרגליים הדוחות שלו על ברכיה,
ופקד עליה לעסות אותן?...
אני נזכרת בזה ומקיאה.
הבנתי.זה 1 מכמה נסיונות שיחה. בשיחה על חיים למשל הוא בא ממלכתי והיא באה שכונתי
והיא גרה לבד כי יש מימון. תני לנועם גישה לעו"ש של אבא שלה וגם הוא יגור לבד בארה"ב. כשהיא תגור לבד ותשלם חשבונות עם כספים שהגיעו מתלושי משכורת יהיה מה להשוות
לא אכלו לו שתו לו, זה פשוט ההסבר.הבנתי.
אכלו לו שתו לו
מסכן
בול. הדרישה שלו היתה כה זולה ומבזה גם אני חשתי גועל של ממש.מזמן לא צחקתי כך... הוא גר אצל אמא שלו.....
הוא בכלל לא מגדל את הילד...
ואיך בדיוק הוא ביקש לשוחח בנעימות איתה...?
כשהוא שם את הרגליים הדוחות שלו על ברכיה,
ופקד עליה לעסות אותן?...
אני נזכרת בזה ומקיאה.
מה הקטע עם הפרצופים, מותר לעשות כתגובה להתרחשויות.. אנחנו בני אדםההשפלה היחידה ביחסים ביניהם זה בדיוק הטון והפנים שלה בשיחות איתו, כאילו מדברת עם ילד עם צרכים מיוחדים. לכן זה תנאי לגיטימי ומתבקש בנסיבות. כבר 3 חודשים הוא משתוקק לנהל איתה שיחה רצינית בלי שכל רגע תעשה לו פרצוף של "יאללה יאללה" ותלחש לעצמה אמירות ותזרוק עקיצות ותזלזל בשביל טיקטוק כאילו היא מדברת עם מישהו שהיא רואה כאיזה הומלס נחות חסר מוח. היא לא מסוגלת לצאת ממצב "יש מצלמות" ולכבות לרגע את ההצגה. ההשפלה מגיעה ממנה לעברו ולא הפוך. עצם זה שהוא עדיין ניסה, דורש תעצומות נפש. רוב האנשים היו מוותרים עוד בשבוע הראשון ומחכים שהיא תתבגר. אין שקוף מזה, אני תמיד מופתע איך זה לא ברור לכל צופה וצופה.
אבל זה קורה רק או בעיקר מולו, וגם אחרי משפט בודד קצר עוד לפני שהחלה להיות אווירת ריב. בקושי הוא פותח את הפה וישר היא עוברת למוד הזה. היא מנסה להוציא אותו מכליו עם ההערות שלה (במקרה זה כן פעלה כך גם עם אחרים, לא מפותח, מילון וכו') והוא מצליח להראות שהיא עושה דווקא כדי לחמם והוא לא נופל לזהמה הקטע עם הפרצופים, מותר לעשות כתגובה להתרחשויות.. אנחנו בני אדם
גם למיכל וחיים העיר על פרצופים.. גם לו יש חלק,הדינמיקה בניהם לא טובה אי אפשר להאשים רק צד אחד בעיניאבל זה קורה רק או בעיקר מולו, וגם אחרי משפט בודד קצר עוד לפני שהחלה להיות אווירת ריב. בקושי הוא פותח את הפה וישר היא עוברת למוד הזה. היא מנסה להוציא אותו מכליו עם ההערות שלה (במקרה זה כן פעלה כך גם עם אחרים, לא מפותח, מילון וכו') והוא מצליח להראות שהיא עושה דווקא כדי לחמם והוא לא נופל לזה
עם זה אני יכול להסכים, אור רחוק מלהיות מלאך, וכשהם נכנסים לאווירה קרבית, כל אחד תורם את חלקו בשיטתו שלו, אבל גם היא רחוקה מלהיות מלאךגם למיכל וחיים העיר על פרצופים.. גם לו יש חלק,הדינמיקה בניהם לא טובה אי אפשר להאשים רק צד אחד בעיני
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.