אחותה של מיכלמי אלה האנשים האלה
צפה בקובץ המצורף 116469
אחותה של מיכלמי אלה האנשים האלה
צפה בקובץ המצורף 116469
הידד, שתבוא לאודישןאחותה של מיכל
אולי גילה גמליאל כתבה את זה...מי אלה האנשים האלה
צפה בקובץ המצורף 116469
מפחיד להתחיל לכתוב את התשובה, עד הלחיצה על שלח זה ישתנהמה בגזרת פרידה?
פרודה? או חזרו?
מסע בחירות שלו מתמשך.. ועוד אומרים לנו לא עושים בחירות במלחמה .למה כתוב בפס הרץ, אור: "לא מכרתי את החברים שלי פה"
זה עושה כאב ראש דיסוננס קוגניטיבי
תדעי שלא כול מי ששר עם אייל גולן היא זמרת ככה אמר אליאב בעלה של בר על אמילי הכוכבת@yoni564712 אל תהיה סרח
כל פליטי הראליטי שיורדים על פליטי ראליטי אחרים רק כדי לקבל עוד כמה שניות של תשומת לבתדעי שלא כול מי ששר עם אייל גולן היא זמרת ככה אמר אליאב בעלה של בר על אמילי הכוכבת
במקרה שלו זה ספציפית זה היה סוג של הומור עצמי הרי הוא בעצמו שר בהופעה של אייל וזייף של החיים לפני שנתייםכל פליטי הראליטי שיורדים על פליטי ראליטי אחרים רק כדי לקבל עוד כמה שניות של תשומת לב
זה מביך.
ילדה צעירה
מול עשרות אלפי אנשים
בסדר
אז התרגשה וזייפה
למה לעלות סטורי רק בשביל להיות חרא.
חחח גם אני..במקרה שלו זה ספציפית זה היה סוג של הומור עצמי הרי הוא בעצמו שר בהופעה של אייל וזייף של החיים לפני שנתיים
ובנוסף אני זוכר איך הוא בכה בגמר
או שיש לך את זה או שלו.כל פליטי הראליטי שיורדים על פליטי ראליטי אחרים רק כדי לקבל עוד כמה שניות של תשומת לב
זה מביך.
ילדה צעירה
מול עשרות אלפי אנשים
בסדר
אז התרגשה וזייפה
הפגישה הראשונה שצולמה בחוץ זה ריצה לכיוון חברה חיבוק עוצמתי ועוד מישהו שעמד שםאביב בא לפגוש את מלאני ביציאה מהבית?
בטח יוני.הפגישה הראשונה שצולמה בחוץ זה ריצה לכיוון חברה חיבוק עוצמתי ועוד מישהו שעמד שם
עידן הגן על אמילי. מעניין האם עבדו על עידן כל השירים שאמילי שרה מאז היום הולדת שלו. האם הם בדרך לקאמבק ? כי היא עדיין אוהבת אותו, והוא ממש התחיל להגן עליה.כל פליטי הראליטי שיורדים על פליטי ראליטי אחרים רק כדי לקבל עוד כמה שניות של תשומת לב
זה מביך.
ילדה צעירה
מול עשרות אלפי אנשים
בסדר
אז התרגשה וזייפה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.