yoni564712
Well-known member
לפרידה יביאו את אוהד בוזגלו.משימת סיכום..יעשו לכל אחד "חיים שכאלה" על התקופה באח הגדול יראו להם ת.ז. תמונות סירטונים תגובות...התחילו עם יוסי . היה מפגש או סירטון עם אמא שלו
לפרידה יביאו את אוהד בוזגלו.משימת סיכום..יעשו לכל אחד "חיים שכאלה" על התקופה באח הגדול יראו להם ת.ז. תמונות סירטונים תגובות...התחילו עם יוסי . היה מפגש או סירטון עם אמא שלו
שלב ההטרלות הסתיים לפני יומיים.בעונה של טליה אני הכי התרגשתי מאמה של שרין והמסר שלה דרך החלון
היא מסרה לבת שלה:"תעשי מה שבא לך,שימי פס על כולם,
תצרחי כמה שבא לך!!"
אבל באמת היה מרגש שרין והאמא וגם הסבא ועודשלב ההטרלות הסתיים לפני יומיים.
הדר יותר חושפת מפרידה ביום יום וגם בימי ההדחההצורך של פרידה לחשוף גוף כמה שיותר, מביא להתלבטות מסתכלת במראה על הסט המפוספס שהזמינה "אני מפחדת שזה חשוף מדי" אז מה היה אתמול במעמד ההדחה זה לא היה חשוף מידי? כל המראה כולו היה מביך וחסר קלאסופרידה חסרת מודעות.
אין דמיון בין המקרים הכל נופל על פרופורציה כשגוזיה היא מראה שכיח רק שפרידה משחקת אובר עם הנתונים שלה, זה בולט בשפת הגוף בהליכה... זאת זכותה זאת בחירתה בעיני זה מביך.הדר יותר חושפת מפרידה ביום יום וגם בימי ההדחה
לבשה בגד לבן שיד אחת כל הזמן החזיקה שלא יברח לה השד
ונשארה לה יד אחת לסדר ולסגור את המזוודה
את השמלה של אתמול אני לא כ"כ אוהבת,הצורך של פרידה לחשוף גוף כמה שיותר, מביא להתלבטות מסתכלת במראה על הסט המפוספס שהזמינה "אני מפחדת שזה חשוף מדי" אז מה היה אתמול במעמד ההדחה זה לא היה חשוף מידי? כל המראה כולו היה מביך וחסר קלאס פרידה חסרת מודעות.
מסכימה , יש סיבות נוספות הדגשתי בתגובה שזאת בחירה שלה וזכותה המלאה. אובר ההשתדלות שלה והמשחק על פיזיות ודרמה ניכר בגלל שבמקרה שלה הייתה לה בעיה לקבל את המראה זה עוד לפני הבגדים, מבינה שהיה לזה מחיר כבד גם אז וגם היום ולא רק בחברה שלנו... נשים בולטות ובכלל צוברות לא מעט תיסכול. אני מבינה שהיא חוגגת את השינוי שלה, זה היה החלום אבל היא הולכת לקיצוניות אחרת לדעתי, זה ניכר בכל תנועה שלה בשפת הגוף בריכוז ובהשקעה, בחוסר הביטחון בבחירות שהיא עושה בגברים... מקווה בשבילה שתעדן את זה בהמשך ותאזן כי החוזקמגי ממקומות אחרים אחרי המעטפת... יש לה מה לתת פוטנציאלית ואי אפשר לקחת ממנה שהיא מיוחדת. זה אומנם אופנתי לחשוף אופנתי להתנתח בלי סוף זאת בחירה של כל אחת ובאחריותה אני מתגעגעת ליופי טבעי של פעם ואם בסיוע, אז בפרופורציה לא על דרך ההגזמה.את השמלה של אתמול אני לא כ"כ אוהבת,
אבל החליפה של היום יפה לה מאוד לדעתי
נראה לי לא פשוט לחבר בין החברה המסורתית שגדלת בה, למה שאת תופשת כיפה / אופנתי / נשי / מחמיא,
לצד זה שאת בעיני הציבור - יש ברשת לא מעט שמבקרים אותה על למה היא מתלבשת ככה, ולמה היא יושבת ככה וכו וכו',
ישראל ארץ קשה
ואני מקווה שהיא לא תשתנה ותתחיל להתכסות רק בגלל התגובות, ושתמשיך להתלבש איך שבא לה
כן, הקטע של הקיצוניות צפוי ואף מתבקש, ואני בטוחה שהיא תתאזן ועוד תשתנה ו"תתדייק" המון פעמים.... (יש לפנינו עוד הוצאת ליין מטפחות ראש, ארועי הפרשת חלה, פוסטים על צניעות ושמירת נידה לצד טוורקינג וכו' וכו')מסכימה , יש סיבות נוספות הדגשתי בתגובה שזאת בחירה שלה וזכותה המלאה. אובר ההשתדלות שלה והמשחק על פיזיות ודרמה ניכר בגלל שבמקרה שלה הייתה לה בעיה לקבל את המראה זה עוד לפני הבגדים, מבינה שהיה לזה מחיר כבד גם אז וגם היום ולא רק בחברה שלנו... נשים בולטות ובכלל צוברות לא מעט תיסכול. אני מבינה שהיא חוגגת את השינוי שלה, זה היה החלום אבל היא הולכת לקיצוניות אחרת לדעתי, זה ניכר בכל תנועה שלה בשפת הגוף בריכוז ובהשקעה, בחוסר הביטחון בבחירות שהיא עושה בגברים... מקווה בשבילה שתעדן את זה בהמשך ותאזן כי החוזקמגי ממקומות אחרים אחרי המעטפת... יש לה מה לתת פוטנציאלית ואי אפשר לקחת ממנה שהיא מיוחדת. זה אומנם אופנתי לחשוף אופנתי להתנתח בלי סוף זאת בחירה של כל אחת ובאחריותה אני מתגעגעת ליופי טבעי של פעם ואם בסיוע, אז בפרופורציה לא על דרך ההגזמה.
אני דווקא חושבת שהיא כן, היא נמשכת לדברים פחות בנאליים,צפויים היא לא חלק מחבר'ה. מזהה בדיבור שלה שיש בה פתיחות והתעניינות, בשפה שלה אפשר לראות שהיא מתערבבת מעבר לסביבה שלה והיא ממש לא שטאנץ. מה שהכי בולט זה יצר החיים שלה האנרגיה, ששם מתפרקת והיא מנסה להחיות אותה.כן, הקטע של הקיצוניות צפוי ואף מתבקש, ואני בטוחה שהיא תתאזן ועוד תשתנה ו"תתדייק" המון פעמים.... (יש לפנינו עוד הוצאת ליין מטפחות ראש, ארועי הפרשת חלה, פוסטים על צניעות ושמירת נידה לצד טוורקינג וכו' וכו')
היא עדיין ממש צעירה ולא-אפוייה (האמת זה לא כזה קשור לגיל, כי הדר שנה מתחתיה אבל יותר אפויה ממנה לדעתי)
+ לחיות כיום כאישה שהיא פרסונה ברשת זה לא פשוט, ונשים צעירות סוג-של כותבות את המדריך שלא קיים עדיין,
בנוסף לאתגרים של לעשות את זה בחברה הישראלית....
האמת, אני לא תופסת אותה כמיוחדת בכלל, אם חושבים על זה היא אפילו בנאלית ב"יעני-מיוחדות" שלה,
אבל היא חכמה, חמודה, יודעת את העבודה ברשתות, יודעת ניו-אייג', ובינתיים זה עובד לה.
אגב יופי טבעי - באחד הפוסטים הראשונים של הבוקר יש קליפ של אמילי שרה בדה-וויס-רוסיה, לפני שהיא ניפחה את השפתיים
באמת שאני מעריצה אתכןמסכימה , יש סיבות נוספות הדגשתי בתגובה שזאת בחירה שלה וזכותה המלאה. אובר ההשתדלות שלה והמשחק על פיזיות ודרמה ניכר בגלל שבמקרה שלה הייתה לה בעיה לקבל את המראה זה עוד לפני הבגדים, מבינה שהיה לזה מחיר כבד גם אז וגם היום ולא רק בחברה שלנו... נשים בולטות ובכלל צוברות לא מעט תיסכול. אני מבינה שהיא חוגגת את השינוי שלה, זה היה החלום אבל היא הולכת לקיצוניות אחרת לדעתי, זה ניכר בכל תנועה שלה בשפת הגוף בריכוז ובהשקעה, בחוסר הביטחון בבחירות שהיא עושה בגברים... מקווה בשבילה שתעדן את זה בהמשך ותאזן כי החוזקמגי ממקומות אחרים אחרי המעטפת... יש לה מה לתת פוטנציאלית ואי אפשר לקחת ממנה שהיא מיוחדת. זה אומנם אופנתי לחשוף אופנתי להתנתח בלי סוף זאת בחירה של כל אחת ובאחריותה אני מתגעגעת ליופי טבעי של פעם ואם בסיוע, אז בפרופורציה לא על דרך ההגזמה.
זה פשוט אבל אני חושבת שלא מדובר במקרה קלאסי שניתן להתייחס כפשוטו, היא סיפרה שלעגו לה צחקו עליה והיא החליטה שהיא תעשה הכל היא לקחה את זה רחוק מידי כנראה ללא קונטרול זאת גם אובססיה, היא רוצה לבלוט בכל מקום, לנופף" באוצרות" ולהיות מלכת הכיתה כשכל גבר מסתכל עליה אבל היא ממש לא מרוויחה מזה רק מפסידה ומשלמת מחיר ששומעים אותו כל הזמן בתיסכול שלה. זה לא מקרב אליה אנשים שהייתה רוצה לחברות קרובה, זה מבריח ורק טראש והיא ברירת מחדל. אני מניחה שגם חברות איתה מצריכה וויתורים רבים. ההתעסקות הזאת בעצמה מאפילה על הכל.באמת שאני מעריצה אתכן
לי זה נשמע ממש פשוט
אין לפרידה משהו אחר להתבסס עליו ולבלוט
היא צמאה לתשומת לב בצורה נואשת
ובטוחה שהיא תקבל אותה כי היא כוסית או כשתהיה כוסית.
לעשות ניתוח אף וחזה נשמע לי מאד נורמלי
לעשות שתלים בתחת זה חריג!!
כמו בבון שמבליט את התחת שלו ככה אני רואה אותה.
לא רק שאינה משוחררת אלא משועבדת
ולא מתקיימת בלי מבט גברי עליה.
את עוד מאמינה למה שיוצא לה מהפה?הצורך של פרידה לחשוף גוף כמה שיותר ולתפוס הרבה תשומת לב מביא להתלבטות, היא הזמינה סט מפוספס וקיבלה היום, עומדת מול המראה: "אני מפחדת שזה חשוף מדי" אז מה היה אתמול במעמד ההדחה זה לא היה חשוף מידי? כל המראה כולו היה מביך וחסר קלאס פרידה חסרת מודעות.
לא אהבתי את מה שלבשה. אבל למען הצדק, מה שהדר לבשה והכי - המנחה לירון, היה לא פחות חשוף.הצורך של פרידה לחשוף גוף כמה שיותר ולתפוס הרבה תשומת לב מביא להתלבטות, היא הזמינה סט מפוספס וקיבלה היום, עומדת מול המראה: "אני מפחדת שזה חשוף מדי" אז מה היה אתמול במעמד ההדחה זה לא היה חשוף מידי? כל המראה כולו היה מביך וחסר קלאס פרידה חסרת מודעות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.