המלאך האדום10
Well-known member
אני באמת לא אוהבת את נועם. זאת אומרת לא אוהבת ולא שונאת
אבל הייתי רוצה שדי ילך השבוע
אבל הייתי רוצה שדי ילך השבוע
משפטי המחץ מזכירים לי את דרור רוקנשטיין ולא אהבתי כשרב..רק לדני מגיע! היחיד מכולם שהכי אמיתי מהתחלה, בלי קנאה באחר, לא שם רגל לאף אחד, בלי מזימות להפיל מישהו, מקבל את כולם, נפתח יותר עם הזמן, ישר עם לב טוב, אמין ונאמן. גם רואים את זה עליו, זה לא נסתר, העיניים אומרות הכל. היתה תקופה שהיה כבוי והלך אחרי אור אז התאכזבתי ממנו אבל התעורר על עצמו וחזר להיות הוא עצמו, לעשות מה שבא לו, לפתוח דף נקי ולדבר עם כולם, לא משנה מה היה קודם.
מעבר למשפטי מחץ שלו ורגעי עצבים מובנים שקורעים אותי מצחוק הכי אהבתי לראות את החברות שלו עם שילה שגם מאוד חיבבתי. דאג לו שלא יהיה לבד, קרא לו להיות עם כולם, ניהל איתו שיחות...היחיד שלא הטיף לו או הלבין את פניו וקיבל אותו כמו שהוא בלי אסטרטגיית ההתעלמות מהחדש או הקנטות כמו האחרים.
אין מה להשוות דרור מיחזר את עצמו למוותמשפטי המחץ מזכירים לי את דרור רוקנשטיין ולא אהבתי כשרב..
אני גם אשמח בשבילורק לדני מגיע! היחיד מכולם שהכי אמיתי מהתחלה, בלי קנאה באחר, לא שם רגל לאף אחד, בלי מזימות להפיל מישהו, מקבל את כולם, נפתח יותר עם הזמן, ישר עם לב טוב, אמין ונאמן. גם רואים את זה עליו, זה לא נסתר, העיניים אומרות הכל. היתה תקופה שהיה כבוי והלך אחרי אור אז התאכזבתי ממנו אבל התעורר על עצמו וחזר להיות הוא עצמו, לעשות מה שבא לו, לפתוח דף נקי ולדבר עם כולם, לא משנה מה היה קודם.
מעבר למשפטי מחץ שלו ורגעי עצבים מובנים שקורעים אותי מצחוק הכי אהבתי לראות את החברות שלו עם שילה שגם מאוד חיבבתי. דאג לו שלא יהיה לבד, קרא לו להיות עם כולם, ניהל איתו שיחות...היחיד שלא הטיף לו או הלבין את פניו וקיבל אותו כמו שהוא בלי אסטרטגיית ההתעלמות מהחדש או הקנטות כמו האחרים.
שביק...זה יום א' האחרון בלייב
בשבוע הבא לא יהיה
אני מקווה שלאשביק...
את תחזרי לעונה הבאה?
כנראה שלא..אני מקווה שלא
מה איתך?
אצלי זה תלוי בשני דברים:
1. האם בכניסת הדיירים יהיה מישהו שיעניין אותי וימשוך אותי לראות את העונה
2. עד כמה אני אזדקק לרמה כזו של אסקפיזם
תמיד אחרי גמר יש רצון לחזור לערוץ 26…זה יום א' האחרון בלייב
בשבוע הבא לא יהיה
השבוע אני לוקחת את ההזדמנות להפרד מכל יוםתמיד אחרי גמר יש רצון לחזור לערוץ 26…
השבוע זה זמן להיגמל…גם ככה לא יקרה הרבה בלייב
אוי אוי אוי....זה יום א' האחרון בלייב
בשבוע הבא לא יהיה
טוב מאוד, כמו שצריך.לפחות בינתיים בראיונות הוא לא עושה פאדיחות…
לא הקשיב לאמא המטורללת שלו
מה זה מיליון ברוטו בימינו? כסף לפיצוחיםטוב מאוד, כמו שצריך.
(והשטן הקטן על כתף שמאל אומר לי - הוא אולי חושב שהיא עומדת לזכות במליון, אז ממשיך לשחק אותה...)
עדיין...מה זה מיליון ברוטו בימינו? כסף לפיצוחים
פיצוחים משובחיםמה זה מיליון ברוטו בימינו? כסף לפיצוחים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.