** שרשור בוקר - היום ה-105 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

8LIBI8

Well-known member
רק לדני מגיע! היחיד מכולם שהכי אמיתי מהתחלה, בלי קנאה באחר, לא שם רגל לאף אחד, בלי מזימות להפיל מישהו, מקבל את כולם, נפתח יותר עם הזמן, ישר עם לב טוב, אמין ונאמן. גם רואים את זה עליו, זה לא נסתר, העיניים אומרות הכל. היתה תקופה שהיה כבוי והלך אחרי אור אז התאכזבתי ממנו אבל התעורר על עצמו וחזר להיות הוא עצמו, לעשות מה שבא לו, לפתוח דף נקי ולדבר עם כולם, לא משנה מה היה קודם.
מעבר למשפטי מחץ שלו ורגעי עצבים מובנים שקורעים אותי מצחוק הכי אהבתי לראות את החברות שלו עם שילה שגם מאוד חיבבתי. דאג לו שלא יהיה לבד, קרא לו להיות עם כולם, ניהל איתו שיחות...היחיד שלא הטיף לו או הלבין את פניו וקיבל אותו כמו שהוא בלי אסטרטגיית ההתעלמות מהחדש או הקנטות כמו האחרים.

wellcome2

Well-known member
רק לדני מגיע! היחיד מכולם שהכי אמיתי מהתחלה, בלי קנאה באחר, לא שם רגל לאף אחד, בלי מזימות להפיל מישהו, מקבל את כולם, נפתח יותר עם הזמן, ישר עם לב טוב, אמין ונאמן. גם רואים את זה עליו, זה לא נסתר, העיניים אומרות הכל. היתה תקופה שהיה כבוי והלך אחרי אור אז התאכזבתי ממנו אבל התעורר על עצמו וחזר להיות הוא עצמו, לעשות מה שבא לו, לפתוח דף נקי ולדבר עם כולם, לא משנה מה היה קודם.
מעבר למשפטי מחץ שלו ורגעי עצבים מובנים שקורעים אותי מצחוק הכי אהבתי לראות את החברות שלו עם שילה שגם מאוד חיבבתי. דאג לו שלא יהיה לבד, קרא לו להיות עם כולם, ניהל איתו שיחות...היחיד שלא הטיף לו או הלבין את פניו וקיבל אותו כמו שהוא בלי אסטרטגיית ההתעלמות מהחדש או הקנטות כמו האחרים.
משפטי המחץ מזכירים לי את דרור רוקנשטיין ולא אהבתי כשרב..

גליה 1211

Well-known member
אני גם אשמח בשבילו
המרחק מאור עושה לו טוב רק חבל שלא לקח מספיק מרחק 😉
הוא אמיתי ובדרך כלל אומר את מה שהוא חושב

רימון2024

Well-known member
אני מקווה שלא :LOL::ROFLMAO:
מה איתך?

אצלי זה תלוי בשני דברים:
1. האם בכניסת הדיירים יהיה מישהו שיעניין אותי וימשוך אותי לראות את העונה
2. עד כמה אני אזדקק לרמה כזו של אסקפיזם :D
כנראה שלא..
קשה לי עם ההתערבות של ההפקה בעלילה...

yalian

Well-known member
תמיד אחרי גמר יש רצון לחזור לערוץ 26…
השבוע זה זמן להיגמל…גם ככה לא יקרה הרבה בלייב
השבוע אני לוקחת את ההזדמנות להפרד מכל יום :D
כבר מתכננת לי איזה משהו לעשות בראשון הבא ב"בחוץ", שייקל על הגמילה ועל הצורך :D
יום אחד-שניים בלי ואני מאמינה שזה יתפוגג
ואולי סוף סוף אשלים את הפרקים מהסדרות שזנחתי/לא התחלתי :LOL:

katy2022

Well-known member
עכשיו פרידה נכנסה. בהתחלה כל אחד נכנס לבד ואח״כ קוראים לכולם.
אני זוכרת שבעונה של טליה מדדנו זמנים….של מי היה הקטע הכי ארוך …. של טליה היה הכי קצר

katy2022

Well-known member
לפחות בינתיים בראיונות הוא לא עושה פאדיחות…
לא הקשיב לאמא המטורללת שלו

קבצים מצורפים

• IMG_0263.jpeg
    IMG_0263.jpeg
    KB 644.6 · צפיות: 23

ziniozi

Well-known member
לפחות בינתיים בראיונות הוא לא עושה פאדיחות…
לא הקשיב לאמא המטורללת שלו
טוב מאוד, כמו שצריך.
(והשטן הקטן על כתף שמאל אומר לי - הוא אולי חושב שהיא עומדת לזכות במליון, אז ממשיך לשחק אותה...):confused:

מצב
הנושא נעול.
למעלה