** שרשור בוקר - היום ה-106 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
האמת שמה שיפה בעונה הזאת שעל פניו כולם יש סיכוי לזכות. פחות לנועם או לדני אבל הכל יכול לקרות.
לאור היה סיכוי חזק לזכות אבל ברור שעוז לא יאפשר את זה, הדר ופרידה סיכוי גדול. יוסי היא ברירת המחדל שלא תעניין אף אחד אבל אף אחד לא יקים מחאה בעקבות זה.
נועם כאנדרדוג והילד התמים והפשוט שעשה מהפך.

זאת לא עונה קודמת שסתיו הובילה בענק ועשתה את העונה לבד. לכל החמישיה (מי שתהיה) יש נתח גדול מאוד בעונה

KAPSULA1

Well-known member
אגב, זאת הצבעה ל 3 ימים ככה שהכל יכול לקרות. זאת לא הצבעה של שעתיים שמי שמצליח ופנוי להצביע עושה את זה.
בהצבעה ארוכה זה תלוי מי מצליח סביב הדייר שלו לגרום להכי הרבה קהל להצביע. אומנם לא תמיד ההצבעות קובעות אבל לא נראה לי שעוז יוציא את הדייר שקיבל הכי הרבה הצבעות וישאיר דייר שקיבל הכי קצת הצבעות

mariamma 86

Well-known member
אני עדיין בטוחה שההדחה האחרונה
בין הבנים
אין מצב רק בת אחת בגמר עם 4 בנים
אפילו אצל עוז לא יקרה עולב כזה
עוז יחליט איזה בו יעוף
אני לא מתרגשת
מי שילך
ילך

צופה15

Well-known member
אני חושבת שזאת העונה שאנשים הכי אדישים לגבי מי שינצח, שהצביעו בעיקר לחלשים כדי להוציא מועמדים חזקים או מעצבנים.
שכל מי שבבית סבבה/משעמם/ שיהיה.
אפילו לירון וגיא הבינו שהם לא יכולים לצעוק יש שיא בהצבעות, כי מעולם לא היו הצבעות ככ נמוכות.
שהוציאו את הדיירהכי מעניין בשלב מוקדם ועוד פעמיים.

יונתנסקי

Well-known member
זאת הצנזורה החדשה ?
פעם היו דלתות
אח"כ בריכה כחולה
עכשיו כורסאות.

העוז הזה הוא סופר-ממציאן.

אני מחכה לראות בקרוב
מחבת - או תחתונים של בת
סכינים או חצ'קונים.....

קבצים מצורפים

• במקום דלתות.png
    במקום דלתות.png
    1.3 MB · צפיות: 2

KAPSULA1

Well-known member
חחחחח לייב מצונזר
שיעבור ללוח שעות שידור
ויחסוך מאיתנו את הבושה
לפני הצנזור פרידה, יוסי ונועם דיברו על יציאות ואורח חיים. יוסי בא להגיד משהו ונועם כל רגע נכנס לו בדברים. יוסי אמר לו כל רגע אתה אומר משהו אחרון ושוב מכניס משהו בטון כבר עצבני. אם הם לא היו חברים שלו מדמן היו מתנפחים על נועם. הוא לא נותן לדבר והכי גרוע לא מבין מה אומרים לו. וצנזור

KAPSULA1

Well-known member
מלאני עושה באינסטגרם שאלות תשובות. כתבתי לה כמה, נראה אם תתייחס ותענה. כמובן שלא משהו אישי אלא לגביי החוויות, המסקנות וסיטואציות שהיו

טוויגיי

Well-known member
מלאני עושה באינסטגרם שאלות תשובות. כתבתי לה כמה, נראה אם תתייחס ותענה. כמובן שלא משהו אישי אלא לגביי החוויות, המסקנות וסיטואציות שהיו
שאלי אותה - איך היא מתכוונת לפצות את יוני מתפוז
היא קוראת אדוקה של הפורום
שתפרגן קצת לא יזיק לה

לך!

Well-known member
לא צפיתי אתמול בפרק
אבל ראיתי היום קצת תגובות ברשת
ורובם תמכו באור הבריון
קראתי עכשיו את הביקורת הזאת
מה הצופים פספסו?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20240916-130303_Chrome.jpg
    Screenshot_20240916-130303_Chrome.jpg
    KB 466.9 · צפיות: 20

KAPSULA1

Well-known member
לא צפיתי אתמול בפרק
אבל ראיתי היום קצת תגובות ברשת
ורובם תמכו באור הבריון
קראתי עכשיו את הביקורת הזאת
מה הצופים פספסו?
ההיפך, כולם תומכים בנועם אפילו מבלי לראות את הסיטואציה. בואי נגיד שנועם יוציא אפילו את הדלהי למה משלוותו. הסגנון של אור אגרסיבי, לא מתנצל ולא מחשבן וקשה לבלוע את שה אבל בתוכן הדיחה כל מילה בפוני. כולל המשחק של אני קטן ומסכן, לא מבינים אותי ובעיקר המשחק מצד נועם שהוא רוצה להיות חבר של אור, הוא רוצה להתחבר לא שים שהוא לא אוהב בשביל להכשיל אותם.
ככה היה עם שילה ודני והוא הודה שהשיחות איתם בשביל ״להבין״ היה במטרות להפיל אותם במילים. כל אחד יפול מול נועם שבהתנהגות ובאינטרקציה איתו זה כמו ילד קטן

tarimulu

Well-known member
הדר לפרידה: וואי בא לי לטוס איתך לחו"ל
צנזור בריכה

צופה15

Well-known member
ברור שבאור יש אלימות מילולית אבל נועם יוציא כל אדם נורמלי מדעתו וגם אני לא חושבת שהסיטואציה היתה תמימה.
היא הגיעה לאחר שישראל החמיא לו על הביקורת נגד אמילי/שילה עידן באח ובפני אמילי ושילה. ישראל אמר לו שציפה ממנו לעוד תובנות כאלה ושכולם עפו עליו.
לי הרגיש שנועם חיפש... ובמקרה הזה אור הרגיש נכון, היה פה הרבה משחק ואסטרטג

andersonian

Well-known member
באמת,מאוד עצוב!!
כשמישהו בא ואומר למצלמות ש"היא שטן וההורים שלה יודעים שהיא שטן",ישנם עדיין
כאלה שלא רואים או לא רוצים לראות את החיספוס המאוד קל הזה ועושים מזבוב פיל!!

קנאים מנותקי מציאות!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה