תמיד מצחיקה אותי צורת הדיבור שלה - באוטוסטרדה וכל מילה מודגשת תוך כדיאין הרבה מה לספר. פגשתי גם את אמילי עצמה, במסגרת עבודה, עבדתי באיזה משהו של אמילי, והיא גוררת את אמא שלה לכל מקום. או שאמא שלה נגררת.
אמא שלה צמודה לה לצד, מגיבה מעירה על כל דבר.
אני מכיר את אבא שלה, דימה, ויצא לי לפגוש את אמא שלה גם בעבר. אבל לא כשהיא חלק מהעבודה.
בסה"כ אשה נעימה, לפחות כלפי הסובבים. אבל יושבת לאמילי על התחת חזק.
עריכה: אמילי עצמה אגב בחורה קטנטנה חמודה מאוד. זה לפעמים ממש מוזר כמה שונים אנשים הם מחוץ לבית.
תמיד מצחיקה אותי צורת הדיבור שלה - באוטוסטרדה וכל מילה מודגשת תוך כדי
@tortt לא לקנא בחנוכה בהצגה היא תקדיש שיר במיוחד בשבילךאין הרבה מה לספר. פגשתי גם את אמילי עצמה, במסגרת עבודה, עבדתי באיזה משהו של אמילי, והיא גוררת את אמא שלה לכל מקום. או שאמא שלה נגררת.
אני מכיר את אבא שלה, דימה, ויצא לי לפגוש את אמא שלה גם בעבר. אבל לא כשהיא חלק מהעבודה.
עריכה: אמילי עצמה אגב בחורה קטנטנה חמודה מאוד. זה לפעמים ממש מוזר כמה שונים אנשים הם מחוץ לבית.
אמילי ממש נחמדה, היא ענתה לי בעצמה לכל ההודעות באינסטגרם.אמילי קופר die with a smileאין הרבה מה לספר. פגשתי גם את אמילי עצמה, במסגרת עבודה, עבדתי באיזה משהו של אמילי, והיא גוררת את אמא שלה לכל מקום. או שאמא שלה נגררת.
זה נראה שפרידה הולכת, גם לפי הסקריםלפי מה שהולך באינסטגרם ובטיקטוק... יש סיכוי אמיתי שגם דני וגם נועם ישארו ברביעי..
אם עוז באמת ילך לפי הצבעות הקהל...
הסקרים לא אמינים ..זה נראה שפרידה הולכת, גם לפי הסקרים
אני הצבעתי לפרידה. I did my bestהסקרים לא אמינים ..
לפי האהדה ברשת הייתי מהמרת על הדר...
יש שנאה להדר או הכי פחות אהדה?הסקרים לא אמינים ..
לפי האהדה ברשת הייתי מהמרת על הדר...
היא מקבלת גם המון שנאה...יש שנאה להדר או הכי פחות אהדה?
קחי בחשבון את פייסבוק ואת החברות של החברות בפייסבוק, שם הרבה תומכות בהדרהיא מקבלת גם המון שנאה...
וגם פחות אהובה משאר הדיירים..
בגדול יש יותר תוכן נגדה מאשר בעדה
אז אני ממש לא קונה את המקום ראשון שלה בסקרים
אם היא תגיע לגמר, זה רק כי עוז החליט
פוסטים פופלריים בפייסבוק מגיעים ל500 לייקיםקחי בחשבון את פייסבוק ואת החברות של החברות בפייסבוק, שם הרבה תומכות בהדר
מה הלך הרוח בסשא?פוסטים פופלריים בפייסבוק מגיעים ל500 לייקים
פוסטים פופלריים באינסטרגרם מגיעים ל 10000 לייקים
פוסטים פופלריים בטיקטוק מגיעים ל50000 לייקים
לא בר השוואה מבחינתי...
מה שעוד שאפילו בקבוצות גדולות כמו סשא
שעל הנייר אמורות לתמוך בהדר, זה לא המצב
הן מתרכזות בעיקר בלהעיף דיירים כמו עינב, חיים ואמילי שהיו על הכוונת שלהםמה הלך הרוח בסשא?
השאלה היא כמה יצביעו בפועל (בהנחה שההצבעות כן מהוות פקטור מסויים בהכרעה)פוסטים פופלריים בפייסבוק מגיעים ל500 לייקים
פוסטים פופלריים באינסטרגרם מגיעים ל 10000 לייקים
פוסטים פופלריים בטיקטוק מגיעים ל50000 לייקים
לא בר השוואה מבחינתי...
מה שעוד שאפילו בקבוצות גדולות כמו סשא
שעל הנייר אמורות לתמוך בהדר, זה לא המצב
את זה אי אפשר באמת לדעת..השאלה היא כמה יצביעו בפועל (בהנחה שההצבעות כן מהוות פקטור מסויים בהכרעה)
מבאס, לדעתי מגיע להדר להיות בגמר היא דמות יותר משמעותית. עונה מגעילה ובלעדיה יהיה גמר יותר דוחה ואף אחד שם לא מעניין אותי, לא התחברתי..היא מקבלת גם המון שנאה...
וגם פחות אהובה משאר הדיירים..
בגדול יש יותר תוכן נגדה מאשר בעדה
אז אני ממש לא קונה את המקום ראשון שלה בסקרים
אם היא תגיע לגמר, זה רק כי עוז החליט
היא דמות משמעותית כי ככה ההפקה החליטהמבאס, לדעתי מגיע להדר להיות בגמר היא דמות יותר משמעותית. עונה מגעילה ובלעדיה יהיה גמר יותר דוחה ואף אחד שם לא מעניין אותי, לא התחברתי..
היא יותר משמעותית מנועם.. רוב הריבים קרו סביבה כי היא לא מסתדרת עם אנשים ושרואים אותה בלתי וכל זה. ההפקה אולי הלבינה אותה בפרקים אבל היא לא היחידה והיו עונות שהלבינו והקהל לא מחא כי אהב את הדמותהיא דמות משמעותית כי ככה ההפקה החליטה
הביקורת הכי גדולה נגדה ברשת, זה הקידום שהיא מקבלת ממהפקה
ואנשים לא אוהבים שמזלזלים להם באינטלגנציה, אז היא חוטפת אש שבעצם מיועדת להפקה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.