מסכימה באופן כלליהאמת, עצוב שכל סגנון דיבור קצת מחוספס כזה שאינו דביק או PC מוכנס לקטגוריה של אלימות מילולית
אני לא חווה את אור בכללללל כמו שתיארת.....האמת, עצוב שכל סגנון דיבור קצת מחוספס כזה שאינו דביק או PC מוכנס לקטגוריה של אלימות מילולית
יאלוש הייתי מפרטת את כוונתי קצת יותר .. אולי היית מסכימה ויתכן שלא ..,אני לא חווה את אור בכללללל כמו שתיארת.....
משהו קרה לך מאז שמלאני הודחה,הדר: "טחינה של השמחות", איזה שמחות? מי מדבר ככה? איפה היו השמחות ב7.10?
(סוף הטרלה)
לדעתי צריך אומץ לעמוד מול הזעם המילולי של אור.ברור שבאור יש אלימות מילולית אבל נועם יוציא כל אדם נורמלי מדעתו וגם אני לא חושבת שהסיטואציה היתה תמימה.
היא הגיעה לאחר שישראל החמיא לו על הביקורת נגד אמילי/שילה עידן באח ובפני אמילי ושילה. ישראל אמר לו שציפה ממנו לעוד תובנות כאלה ושכולם עפו עליו.
לי הרגיש שנועם חיפש... ובמקרה הזה אור הרגיש נכון, היה פה הרבה משחק ואסטרט
כן, כי שמישהו בא אליך בלי פואנטה ובלי משהו קונקרטי שקרה ועוד לא מצליח להסביר ומנסה לבלבל אותך אתה תתנהג כמו האפיפיור ותגיד כן אני מבין אותך, אתה צודק. הדבר היחיד שאפשר להגיד אל תנסה להתחבר איתי וזהו. לא כל אחד אוהב לקבל תסביכים של האחר וכאלה שצמחו מכלום. לגביי הסגנון אני מסכימה אבל קשה קשה לנהל שיחה עם נועם, גם עם אורלדעתי צריך אומץ לעמוד מול הזעם המילולי של אור.
הקטע שכולם מנרמלים התנהגות כזאת כי הם מפחדים
או מרמת אפעלשוב, נועם לא תמים כמו הרושם שהוא רוצה ליצור!
תחזרו לכרטיס שלו ושל אחיו, שבו נועם הדובר העיקרי, ותבינו יותר
בכלל, לדעתי הכרטיסים של הדיירים נקבעים אחרי שנקבע התסריט והכיוון של ההפקה כך שלהם הכל ידוע מראש ועלינו עושים את המניפולציות במשך 3 וחצי חודשים כאילו הכל פתוח. לכל דייר יש את הלימיט שלו, כמה זמן יישאר, מה ישרת, מתי נפעיל את הטריגרים שלו נגד מישהו אחר ונגד עצמו ואז מה תתרום היציאה שלו.
בקיצור, אחרי מחשבה נוספת לסוף המשחק התוצאה לדעתי תהיה זוכה מנתיבות....
מי מרמת אפעל?או מרמת אפעל
חששמי מרמת אפעל?
הדרמי מרמת אפעל?
לא יודעת, היא הכי חברותית זה בטוח אבל מעצבנת מדי, דיקציה לא ברורה, קטעי התנשאות וצביעות, אין מספיק חן וייחודיותאו מרמת אפעל
היא לא חברותית כי זה לא מצליחלא יודעת, היא הכי חברותית זה בטוח אבל מעצבנת מדי, דיקציה לא ברורה, קטעי התנשאות וצביעות, אין מספיק חן וייחודיות
חברותית זה לאו דווקא הכי אהובה, היא מנסה עם כולם, גם מי שקר אליה או שהיא עצמה לא סובלת, לא בוחלת באף דייר. היא לא תהיה לבד ויהי מההיא לא חברותית כי זה לא מצליח
אם היא לא הייתה היא הייתה לבד וגם לא היו חושבים שמעצבנת
מה יש בכרטיס? ספרישוב, נועם לא תמים כמו הרושם שהוא רוצה ליצור!
תחזרו לכרטיס שלו ושל אחיו, שבו נועם הדובר העיקרי, ותבינו יותר
בכלל, לדעתי הכרטיסים של הדיירים נקבעים אחרי שנקבע התסריט והכיוון של ההפקה כך שלהם הכל ידוע מראש ועלינו עושים את המניפולציות במשך 3 וחצי חודשים כאילו הכל פתוח. לכל דייר יש את הלימיט שלו, כמה זמן יישאר, מה ישרת, מתי נפעיל את הטריגרים שלו נגד מישהו אחר ונגד עצמו ואז מה תתרום היציאה שלו.
בקיצור, אחרי מחשבה נוספת לסוף המשחק התוצאה לדעתי תהיה זוכה מנתיבות....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.