** שרשור בוקר - היום ה-107 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
זה לא מוחק את התכונות הטובות בהתנהלות שלה. אחרי הכל הייתה צריכה מישהו קרוב לדבר איתו ולא אור, וגם לא נועם להבדיל לפחות מבחינתה היא מצאה את זה, גם זה היה רחוק ממה שהייתה זקוקה לא חושבת שנפלה בפח
נפלה בפח עם יוסי בקטע שלא יודעת שבהרבה סיטואציות הוא לא היה לטובתה כמו שהוא צייר את זה בפניה או כמו שהיא רצתה להאמין. הוא באמת נתפש אצלה כסוג של משענת (לואו-קי ברירת מחדל) והיא קצת היתה עיוורת לגביו. אני בטוחה שבדיעבד היא לא תהיה בשוק לגלות שהוא היה צלופח חלקלק.

סטיריקון9

Well-known member
בכל זאת הדר הצליחה לשמור לאורך כל התוכנית על צלם אנוש תוך כדי שמירה על ערכים ועל אנושיות מבלי לאבד את ההומור ואת הסרקסטיות כשצריך. היא צריכה להדליק משואה על היכולת לשרוד בבית כזה עם אור ודני, שלא להזכיר את אורית והבת שלה ועוד כמה אנשים בלתי חשובים בעליל שהיו שם לזמן קצר והיא הצליחה לא ליפול בפח של אף אחד. שאפו.
ממש מסכימה איתך, לא שמעתי אותה מרכלת, מעבירה ביקורת כן זה לגיטימי, לא מנבלת את הפה. כמות המלל להקיא מלא ההסתה והאנטי שיצא מפיו של אור לא תאומן לעומת אפס ממנה, ענייניות והתעקשות על שלה מה שהוא מגדיר בעולם העקום שלו כעוקצנות. העיקר שהוא "כשר" אז אפשר לאהוב את הסגנון שלה אפשר גם לא ועדיין לראות שרב הערך המוסף על שאר הדברים.

foreigner 3

Well-known member
ממש מסכימה איתך, לא שמעתי אותה מרכלת, מעבירה ביקורת כן זה לגיטימי, לא מנבלת את הפה. כמות המלל להקיא מלא ההסתה והאנטי שיצא מפיו של אור לא תאומן לעומת אפס ממנה, ענייניות והתעקשות על שלה מה שהוא מגדיר בעולם העקום שלו כעוקצנות. העיקר שהוא "כשר" אז אפשר לאהוב את הסגנון שלה אפשר גם לא ועדיין לראות שרב הערך המוסף על שאר הדברים.
קשה להאמין שהיא רק בת 24.
יש לה תבונה של גיל הרבה יותר בוגר.

yalian

Well-known member
שיר הבוקר היה "חגיגה" של שרית חדד
אינדיקציה שדיג'יי/יהב מקבל גלגל הצלה 😆🤣
(סתם סתם בצחוק סתאאאאאם)
--------------
בחורה מבית טוב צריכה להיות יפה
ולשתוק הרבה
בחורה מבית טוב צריכה להיות תמימה
ולשתוק הרבה
אם תגלי לו מה בליבך
אם תשאלי אותו למה ואיך
אולי יקום הוא וילך
אל תדברי על טבעת
יש חגיגה אומרים בעיר מסיבה
אומרים ההיא התחתנה
חגגנו עד אור הבוקר
יש לך סיבה ההוא הולך וזה בא
גם לך תהיה חתונה
אומרים שבעל זה אושר
רק האחד יקשיב לך
הוא המיועד
רק האחד יבין אותך
הוא שלך לעד
הוא יקח אותך ותיסעו מכאן
אל העיר הגדולה
אל החופה אל הגאולה

ק ו ל י ת

Well-known member
לא צפיתי העונה הרבה כ15 דקות ביום. כן קראתי את כל מה שנכתב בפורום😀
הדר לא שיעממה אותי לרגע. נהנתי לצפות בה בכל מצב. אפילו כשאכלה. היא בחורה יפה נעימה עדינה חזקה ונשית.
אור היצור הכי דוחה שצפיתי בו אי פעם. אני כבר לא מדברת על השכיבה שעות על גבי שעות כסיסת הצפורניים ושאר הגועל. גם אופיו הכי בלתי נסבל שיש. הלוואי ויעלה במדרגות לחברתו אורית ביום רביעי.
אין לי משהו נוסף לומר על שאר הדיירים. יזכו או לא ממש לא משנה לי. נהנתי מהפורום והצלחתם להשיח את דעתי . תודה.

yoni564712

Well-known member
הדר גרועה כמו אור או אפילו יותר.

הדר דחפה את עצמה לכל סיטואציה בבית
לשים את עצמה על פני כל השאר גם כשזה לא קשור אליה, ועוד בכוח, זאת בריונות.

לגבי אלימות מילולית,
אין הבדל בין לומר למישהי לסתום לבין לומר על מישהו שהוא סוליה של נעל.

אם חבר שלה מבחוץ, שילה, לא נכנס ואומר לה שהיא צריכה לחזור להוות "קונטרה" לאור,
עד היום הייתה מלקקת לו את התחת.

tarimulu

Well-known member
הדר גרועה כמו אור או אפילו יותר.

הדר דחפה את עצמה לכל סיטואציה בבית
לשים את עצמה על פני כל השאר גם כשזה לא קשור אליה, ועוד בכוח, זאת בריונות.

לגבי אלימות מילולית,
אין הבדל בין לומר למישהי לסתום לבין לומר על מישהו שהוא סוליה של נעל.

אם חבר שלה מבחוץ, שילה, לא נכנס ואומר לה שהיא צריכה לחזור להוות "קונטרה" לאור,
עד היום הייתה מלקקת לו את התחת.
אם במקום הדר שירי היא הייתה הדר בוסקילה, ובמקום רמת אפעל היא הייתה מבת ים, פלוס שינוי טונים והוספת תנועות ידיים, אבל כל שאר הדברים אותו דבר מבחינת כל מילה שיוצאת לה מהפה, היו אומרים בריונית אלימה שקרנית מגעילה בושה לחברה הישראלית

אותו דבר אור, אם הוא היה אור רוזנשטיין מהרצליה פיתוח, לוק אשכנזי יותר, עיניים כחולות, שיער בלונדיני, בלי תנועות ידיים, אבל כל המילים שיוצאות לו מהפה אותו דבר, היו אומרים אחלה בן אדם, הכי אמיתי בבית

יונתנסקי

Well-known member
אם במקום הדר שירי היא הייתה הדר בוסקילה, ובמקום רמת אפעל היא הייתה מבת ים, פלוס שינוי טונים והוספת תנועות ידיים, אבל כל שאר הדברים אותו דבר מבחינת כל מילה שיוצאת לה מהפה, היו אומרים בריונית אלימה שקרנית מגעילה בושה לחברה הישראלית

אותו דבר אור, אם הוא היה אור רוזנשטיין מהרצליה פיתוח, לוק אשכנזי יותר, עיניים כחולות, שיער בלונדיני, בלי תנועות ידיים, אבל כל המילים שיוצאות לו מהפה אותו דבר, היו אומרים אחלה בן אדם, הכי אמיתי בבית
בכיין

יונתנסקי

Well-known member
את היחידה שמזהה בכיינות בפרשנויות האלה, זה לא מפריע לי, אני רק מתאר את המציאות כפי שאני רואה אותה
אני לא יודעת מה אתה רואה (אולי מרגיש).
בעלי ואני אשכנזים לגמרי. ילדי, בלונדים תכולי עיניים. (אותו פס ייצור :love: )
אחת מבנותי נישאה לחג'ג', ובנותיה כמובן חג'ג'.
אין להן שום בעיה עם השֵם שלהן, עם המראֶה שלהן עם מעמדן ושאר תכונותיהן.

alesandro2

Well-known member

זה נכון לגבי המראה החיצוני (בלי קשר למוצא) שהוא הפקטור השיפוטי שהכי משפיע וחבל,
לגבי אשכנז מזרח,
אם אור היה רוזנשטיין
אולי אלה שמצביעים לו היום לא היו בעדו.
זה תקף לשני הצדדים

רותרות7

Well-known member
מה עוד שההשוואה בטעות יסודה - שירי זה שם עיראקי, אמא שלה תוניסאית אז מה ההבדל בין זה לבין בוסקילה? ורמת אפעל, הבנתי מדבריה שהם גרים שם בשכירות בכלל.
ההבדל האמיתי הוא אכן ההתנהגות של כל אדם ולא שמו או מוצאו. ראו מקרה החבר הדוחה של דיאן בעונה שלה. חיית אדם עם שם אשכנזי...[שכחתי הרגע את שמו]...

wellcome2

Well-known member
מה עוד שההשוואה בטעות יסודה - שירי זה שם עיראקי, אמא שלה תוניסאית אז מה ההבדל בין זה לבין בוסקילה? ורמת אפעל, הבנתי מדבריה שהם גרים שם בשכירות בכלל.
ההבדל האמיתי הוא אכן ההתנהגות של כל אדם ולא שמו או מוצאו. ראו מקרה החבר הדוחה של דיאן בעונה שלה. חיית אדם עם שם אשכנזי...[שכחתי הרגע את שמו]...
נתנאל, אבל הוא מאומץ

רותרות7

Well-known member
אשכנזי מאומץ ע"י אשכנזים...
ובכל מקרה תרימו עשה השוואה של שמות אשכנזים למזרחיים...

שרי48

Well-known member

א. גם הדר ממוצא מזרחי. אבא עירקי אמא טוניסאית. בערך כמו אור.
ב. שמות המשפחה שלהם הם לא "אשכנזיים" ולא "מזרחיים". גם שירי וגם בן דוד קיימים בכל העדות.
ג. אולי די עם ההתבכיינות העדתית הזאת, היום, כשרוב הדור הצעיר מעורבב ולא יודע אם הוא מזרחי או אשכנזי.
ד. יוסי, נועם, אור ופרידה, שניסו לעשות קופה על הנושא העדתי - פסולים בעיניי. נשארתי עם הדר ודני, ואבחר את הטוב מביניהם.

foreigner 3

Well-known member

הדר עיראקית....
כל כך שנות ה 80 השד העדתי הזה.
תכניס אותו חזרה לבקבוק.
הוא לא שייך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה